- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #30.381
Selam canım,sık gelsen arananlar listesine giriverirsin aslindaBir gün bende şuracıkta arananlar listesinde olsam yaa
Ben dışardaydım kravat aradım Pazar market alışverişi yaptım misafir ağırladım takım elbise ütüledim ve bittimmmmK KendinisevenbiriiYoulost16 B Brunello Cicinelli kizlarrrr nerdesiniz eski.nicki geveze kelebek @Bonus nerwlerdesinizzz yaaa kimse neden yok
@RosSsS ve @Nausicaa uyudu sanirim
Amecey ve I inessa armand da kitap okuyor
Canim skldiii
Banada bozuk atıyor tek değilsinForum bi bana bozuk atıyor herhalde.
benim dün yazdığım bazı mesajlar kayboldu gitti resmen yaaaBanada bozuk atıyor tek değilsintee 2000 lerdeki mesajları gösteriyor bana
Gelirim gelmem mi hiçSelam canım,sık gelsen arananlar listesine giriverirsin aslindaama sık gelmen lazim
benim dün yazdığım bazı mesajlar kayboldu gitti resmen yaaa
ne acaba ya ben uygulamadan kullanıyorum güncelleme mi geldi acabada böyle yapıyor
Bu gece yoktum aha da uyuyorumK KendinisevenbiriiYoulost16 B Brunello Cicinelli kizlarrrr nerdesiniz eski.nicki geveze kelebek @Bonus nerwlerdesinizzz yaaa kimse neden yok
Canim skldiii
Beni etiketlemen mutlu ettiK KendinisevenbiriiYoulost16 B Brunello Cicinelli kizlarrrr nerdesiniz eski.nicki geveze kelebek @Bonus nerwlerdesinizzz yaaa kimse neden yok
Canim skldiii
Bu gece yoktum aha da uyuyorum
K KendinisevenbiriiYoulost16 B Brunello Cicinelli kizlarrrr nerdesiniz eski.nicki geveze kelebek @Bonus nerwlerdesinizzz yaaa kimse neden yok
Canim skldiii
Allah razi olsun bitanem sen nasilsin canim napiyon.Gözün aydın canımhakkında hayırlısı olsun inşAllah
Allah razi olsun cicim 9ay surec caliscam insallah temmeli olur olmazsada kafami dagitmam için guzel bir süreç. Sanada allah kolaylık versin inşallah canim.Hoşbuldum tosyam nasılsın
Sınıfın modu çılgınlar gibiler ya. Sınıfta mıyım tımarhaneye mi kapadılar hepimizi seçemiyorum yeminle. Siz eskiden de böyle miydiniz yoksa sorun bende mi diyorum. Hayır öğretmenim biz hep böyle şımarıktık sizden dolayı değil diyorlarGüler misin ağlar mısın ya. Hem kendilerinin farkındalar hem de hala devam
Yaaa çok sevindim tatlışımKesinlikle okuldansa milli eğitim daha iyidir.
Milli eğitimde ayak işi de yaptırırlar getir götür yaparken bulabilirsin kendini. Okulda da ayak işi asla yapmazsın işin bellidir ama cidden mide kaldırmayan durumların karşısında bulabilirsin kendini. Malum yüzlerce çocuk..
Ben olsam bende milli eğitimi tercih ederdim. Zaten temiz bir ortam. Kışın sıcak yazın serin olur. Doğru düzgün insanlar olur çevrende. Çocuk sesi yok. Gürültü yok. Vallahi şanslısın çok iyi denk gelmiş. Çok sevindim
İş kadını oluyor benim tatlışım
Kızzzzzz sen nasıl güzel birşeye benziyorsun öyle yavvv
Analar neler doğuruyor analar
Yaa ben branş değiştirmek istiyorum. Geleyim de zümre olalım be Elhan'ım. 5 sene daha yaparsam akli dengem iyice kayacak gibi
Suriyeli öğrenciye 1.sınıf gibi sesleri vermeye başladım 2 gündür. Okulda suriyeli öğrenciler gibi ilgilenen öğretmen varmış. Bu hafta raporlu. Gelince sanırım eğitim verecek. Şu gönderilen merkezin ismini falan yazar mısın. Ona göre müdüre gidip sorgulayayım.
Günaydın bitanem.Günaydın canlarım ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?