- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #30.421
Günaydın hayırlı sabahlar nette skntı vardı ondan olabilir bilmiyorum inanınGünaydın bebelerim
Uzun süredir ilk defa şöyle uzun uyuyup dinlendim. Kahvaltı yapmadan önce de ponçiklerime bir günaydın yazayım dedim
Kuzularım kimse yok falan demişsiniz ama sitede ciddi bir problem var 2 gündür. Çoğu zaman ben bile giremedim. Ya da yazdıklarım çıkmadı. Geyik kategorisi içinde topiğimiz hiç görünmüyor. Çok eski açılan topikler sadece gözüküyor. Bildirimler olmasa girilmez bir hale gelmiş. Dün akşam böyleydi yani şuan düzeldi mi daha kontrol etmedim. Yönetim ile sorunun ne olduğuna dair görüşüp sizi de bilgilendiricem.
Şimdi kahvaltı yapmaya gidiyorum. Evde tekim akşama kadar camış gibi yatmayı planlıyorumSizin gün planlarını alalım
Etiket yapayım bakalım kimler gelebiliyor
Youlost16 kahvaltıdan sonra eşimin mülakatta giydiği takımı atayım istersen. Kesinlikle tonun vesairenin hiçbir önemi yok. Konuşmasına, haline, tavrına bakacaklar.
@Nausicaa gözüm eski nickini arıyor şamdanım
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@hizuran
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Bonus
minik kalp0753
@Negohatun
@malii
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Kajmery34
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
T Tatlianne20
@patilibirhayat
@D e f n e
@Amecey
@Kubdef
@bil ge
@KedidirKedii
@Cay6
@_Gulnihal_
@Dilos06
T Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@kukrim27
@Monny
@efuulimm
@Pembe Bal10cuk
@BenSero
B baby0101
@Calcifer
I inessa armand
@_CaNanSu_
Geliyim miiBiri de benim eve el atsa keşkem
Kötü geçmiş KuZum şimdi haber aldım cok heyacan yapmış hayırlısı buymuş diyelim :)Hadi inşallah güzel haberler alırsınız kuzum
Kötü geçmiş KuZum şimdi haber aldım cok heyacan yapmış hayırlısı buymuş diyelim :)
Bnmde bugün planım yatmak yemek içmek yuvarlanmak cicinoGünaydın bebelerim
Uzun süredir ilk defa şöyle uzun uyuyup dinlendim. Kahvaltı yapmadan önce de ponçiklerime bir günaydın yazayım dedim
Kuzularım kimse yok falan demişsiniz ama sitede ciddi bir problem var 2 gündür. Çoğu zaman ben bile giremedim. Ya da yazdıklarım çıkmadı. Geyik kategorisi içinde topiğimiz hiç görünmüyor. Çok eski açılan topikler sadece gözüküyor. Bildirimler olmasa girilmez bir hale gelmiş. Dün akşam böyleydi yani şuan düzeldi mi daha kontrol etmedim. Yönetim ile sorunun ne olduğuna dair görüşüp sizi de bilgilendiricem.
Şimdi kahvaltı yapmaya gidiyorum. Evde tekim akşama kadar camış gibi yatmayı planlıyorumSizin gün planlarını alalım
Youlost16 kahvaltıdan sonra eşimin mülakatta giydiği takımı atayım istersen. Kesinlikle tonun vesairenin hiçbir önemi yok. Konuşmasına, haline, tavrına bakacaklar.
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@hizuran
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Bonus
minik kalp0753
@Negohatun
@malii
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Kajmery34
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
T Tatlianne20
@patilibirhayat
@D e f n e
@Amecey
@Kubdef
@bil ge
@KedidirKedii
@Cay6
@_Gulnihal_
@Dilos06
T Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@kukrim27
@Monny
@efuulimm
@Pembe Bal10cuk
@BenSero
B baby0101
@Calcifer
I inessa armand
@_CaNanSu_
Iyi etmissin kuzum annecigin ellerinden öpİyim tatlım. Annemi görmeye geldik:)
Bol keyifler sana rosumm.Bnmde bugün planım yatmak yemek içmek yuvarlanmak cicino
Günaydın bebelerim
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@hizuran
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Bonus
minik kalp0753
@Negohatun
@malii
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Kajmery34
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
T Tatlianne20
@patilibirhayat
@D e f n e
@Amecey
@Kubdef
@bil ge
@KedidirKedii
@Cay6
@_Gulnihal_
@Dilos06
T Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@kukrim27
@Monny
@efuulimm
@Pembe Bal10cuk
@BenSero
B baby0101
@Calcifer
I inessa armand
@_CaNanSu_
Bu topige gelince topik sahibi haric sular duruyor ben geldigimde anlamadimaynen canım bugun sabah düzeldi garip bi şekilde bi gariplik vardı valla :)
Gel gel tembellik ederizGeliyim mii
Bu topige gelince topik sahibi haric sular duruyor ben geldigimde anlamadim
Aynen aynen geyikleri bilirim geceleri hele ben eskisi gibi gelemem artıkburası gece hareketli gündüz millet uyuyo sanırım bende hep sabah sesizliğine geliyom haha
Benimki de tertemiz. Dün akşam misafirim vardı zaten. Kekim pastam herşeyim var. O yüzden gelecek misafir arıyorum kendimeAfiyet olsun canim bende yeni kahvalti yapacagim gun planim esim oglen gelnce pazara cikip gelicem kizimiza o bakarken ... birde yemegm yok bugun evim tertemiz dun aksamdan herhangi ani gelisecek olan misafir gelmelerine ve gitmelerjne acigim
Hoşbuldum tosyam sende hoşgeldin
Yav sen neden taşınacaktın, rutubet mi vardı?Çiçii
Ben her daim devrilme modumdayım.az şu köşede devrileyim,şu çekyatın da tadına bakayım diyorum ve evimi pok götürüyo
Yana yana ev arıyom hala2500den ağzını açıyo millet
Yaptım da geldim bilene seksü hatunumCanimm tek basinalık miss vallagit hemencik kahvaltini yapta gel bize bende kahvaltı yaptık eşimle,onu sanayiye gönderdim,evimi topladım temizledim oturdum canım. Planim yayılıp yatmak benimde bugün bide akşama ne pişirsem diye düşünmek
Bence boşver temizliği tosyam anana git. Analar çeker yüküŞu an senin yerinde olup tek başıma devrilip yatmak ve kahvaltı yapmak kahve içmek için neler vermezdim
Bugün ne yapacağıma bir türlü karar veremiyorum, temizlik işine girişsem mi, büyük temizlik yapmam lazım diyorum
Anneannemi de gidip görmem gerek, kadın her gün arattırıyor.
Ne yapacağıma karar veremedim
Hadi Hakkınızda hayırlısı kutsişim,KuZum eşim gitti sınava insallah hayırlısı olur❤
Bide benimle konuşmak, en çok benimle konuşmak, hep benimle konuşmak di miBnmde bugün planım yatmak yemek içmek yuvarlanmak cicino
Hala sıkıntı yaşayanlar var ya. Hasret kaldık birbirimizeaynen canım bugun sabah düzeldi garip bi şekilde bi gariplik vardı valla :)
Hep hep hepBenimki de tertemiz. Dün akşam misafirim vardı zaten. Kekim pastam herşeyim var. O yüzden gelecek misafir arıyorum kendime
Hoşbuldum tosyam sende hoşgeldin♥
Sağolasın nick için
Yav sen neden taşınacaktın, rutubet mi vardı?
Fiyatlar soygun yemin ederim. İyice sıyırdı ev sahipleri,
Yaptım da geldim bilene seksü hatunum
Ne pişireceksin. Bende ne pişirsem diye düşünüyorum
Bence boşver temizliği tosyam anana git. Analar çeker yükü
Hadi Hakkınızda hayırlısı kutsişim,
Bide benimle konuşmak, en çok benimle konuşmak, hep benimle konuşmak di mi
Hala sıkıntı yaşayanlar var ya. Hasret kaldık birbirimize
O ne demek kız tatlışımBu topige gelince topik sahibi haric sular duruyor ben geldigimde anlamadim
Gece çok konuşan koca çeneli karılar ertesi gün erken uyanamazlar. Bunu öğrenecek kadar yaşamış olmalıydın be miniğimburası gece hareketli gündüz millet uyuyo sanırım bende hep sabah sesizliğine geliyom haha
İş yüzünden di mi. Bende çalıştığımdan beri gece geyiklerine hasret kaldımAynen aynen geyikleri bilirim geceleri hele ben eskisi gibi gelemem artık
Bide instagramdan birbirimize en sakil videoları özenle bularak atmakHep hep hep
Bir de sana tuhaf videolar atmak
Kendimi kılıktan kılığa sokarak
Jsjjdndndndjndjdk
Kuzu bazen bakiyom yogun bir sohbet gireyim diyom sen haric pas veren olmayinca yani geyif yurumuyor yaniO ne demek kız tatlışım
Gece çok konuşan koca çeneli karılar ertesi gün erken uyanamazlar. Bunu öğrenecek kadar yaşamış olmalıydın be miniğim
İş yüzünden di mi. Bende çalıştığımdan beri gece geyiklerine hasret kaldım
En sevdiğimiz aktivetelerden birisiBide instagramdan birbirimize en sakil videoları özenle bularak atmak
Kuzum şaka yapmış eşim iyi geçmiş mülakat bakalım sonuç nezaman açıklanır acaba :) I inessa armandBenimki de tertemiz. Dün akşam misafirim vardı zaten. Kekim pastam herşeyim var. O yüzden gelecek misafir arıyorum kendime
Sağolasın nick için
Evde kusur diz boyu anlatsam roman olur kuzum ya pencereler rüzgar geçiriyo kışın donuyoz.üstümüz dam olduğu için yazın kavruluyoz ev hamam oluyo.musluklar yerinden çıkmış hadi onu yaptırırım sıkıntı yok.tezgah suntadan, suyu yiye yiye şişti çökük halde, lavabosu ne zaman aşağı incek diye gözüne bakıyom.rutubetten duvarlar tavan simsiyah baş edemiyom.ev sahibi sen yaptırıcan diyo ama masrafı kiradan düşmeyi kabul etmiyo.Benimki de tertemiz. Dün akşam misafirim vardı zaten. Kekim pastam herşeyim var. O yüzden gelecek misafir arıyorum kendime
Sağolasın nick için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?