Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın hayırlı sabahlar nette skntı vardı ondan olabilir bilmiyorum inanın

Kötü geçmiş KuZum şimdi haber aldım cok heyacan yapmış hayırlısı buymuş diyelim :)

Kız belli olmaz o kötü geçti dediğin bazen iyi oluyor. Hiç belli olmaz rahat ol
Biz mülakata 2 kişi giriyorduk ben memuriyete girerken, yanımda giren adam acayip heyecanlıydı sorulan sorulara hiç cevap verememişti ama sonunda o da kazandı :)
Sorulan sorulara doğru cevap vermesen bile konuşmana, duruşuna filan bakıyorlar genelde. Ne mülakatı tam bilmiyorum ama genelde oyle oluyor.
Hayırlısı olsun inşallah

Bnmde bugün planım yatmak yemek içmek yuvarlanmak cicino

aynen canım bugun sabah düzeldi garip bi şekilde bi gariplik vardı valla :)

Afiyet olsun canim bende yeni kahvalti yapacagim gun planim esim oglen gelnce pazara cikip gelicem kizimiza o bakarken ... birde yemegm yok bugun evim tertemiz dun aksamdan herhangi ani gelisecek olan misafir gelmelerine ve gitmelerjne acigim
Benimki de tertemiz. Dün akşam misafirim vardı zaten. Kekim pastam herşeyim var. O yüzden gelecek misafir arıyorum kendime
@Calciferr yeni nicki canım :))
Hoşgeldin
Hoşbuldum tosyam sende hoşgeldin
Sağolasın nick için
Çiçii
Ben her daim devrilme modumdayım.az şu köşede devrileyim,şu çekyatın da tadına bakayım diyorum ve evimi pok götürüyo
Yana yana ev arıyom hala 2500den ağzını açıyo millet
Yav sen neden taşınacaktın, rutubet mi vardı?
Fiyatlar soygun yemin ederim. İyice sıyırdı ev sahipleri,
Yaptım da geldim bilene seksü hatunum
Ne pişireceksin. Bende ne pişirsem diye düşünüyorum
Bence boşver temizliği tosyam anana git. Analar çeker yükü
KuZum eşim gitti sınava insallah hayırlısı olur
Hadi Hakkınızda hayırlısı kutsişim,
Bnmde bugün planım yatmak yemek içmek yuvarlanmak cicino
Bide benimle konuşmak, en çok benimle konuşmak, hep benimle konuşmak di mi
aynen canım bugun sabah düzeldi garip bi şekilde bi gariplik vardı valla :)
Hala sıkıntı yaşayanlar var ya. Hasret kaldık birbirimize

Hep hep hep
Bir de sana tuhaf videolar atmak
Kendimi kılıktan kılığa sokarak
Jsjjdndndndjndjdk

Bu topige gelince topik sahibi haric sular duruyor ben geldigimde anlamadim
O ne demek kız tatlışım
burası gece hareketli gündüz millet uyuyo sanırım bende hep sabah sesizliğine geliyom haha
Gece çok konuşan koca çeneli karılar ertesi gün erken uyanamazlar. Bunu öğrenecek kadar yaşamış olmalıydın be miniğim
Aynen aynen geyikleri bilirim geceleri hele ben eskisi gibi gelemem artık
İş yüzünden di mi. Bende çalıştığımdan beri gece geyiklerine hasret kaldım

Kuzu bazen bakiyom yogun bir sohbet gireyim diyom sen haric pas veren olmayinca yani geyif yurumuyor yani
Bende napim bebegim is yüzünden boraz geri kalcaz artik gelmeye çalışırım insallah maceralar anlatirim belki

Kuzum şaka yapmış eşim iyi geçmiş mülakat bakalım sonuç nezaman açıklanır acaba :) I inessa armand

Son düzenleme:
Evde kusur diz boyu anlatsam roman olur kuzum ya pencereler rüzgar geçiriyo kışın donuyoz.üstümüz dam olduğu için yazın kavruluyoz ev hamam oluyo.musluklar yerinden çıkmış hadi onu yaptırırım sıkıntı yok.tezgah suntadan, suyu yiye yiye şişti çökük halde, lavabosu ne zaman aşağı incek diye gözüne bakıyom.rutubetten duvarlar tavan simsiyah baş edemiyom.ev sahibi sen yaptırıcan diyo ama masrafı kiradan düşmeyi kabul etmiyo.bende kaçacak ev arıyom
İş imkanı da kısıtlı oturduğum muhitte,girmediğim iş yeri kalmadı şükür bi daha aynı yerlere de başvuru yapamam öyle pokun poku bi hallerdeyim somebody help miiii

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…