Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay şaka gibi yaa kendin giyindin kızları nasıl ikna ettin buna 4ü birden beyaz giymiş bir de

sorma ya duyunca şok olmuştum kız derdini anlatmaya çalışıyo kocasi ne var yakistirmis giymişlerdir diyo. dördü birden mi dedim. hala savunuyodu

dün gece mesajim yarım kaldi kuzu çocuk gec uyudu esim geldi derken kaldi

Günaydın bebelerim
Uzun süredir ilk defa şöyle uzun uyuyup dinlendim. Kahvaltı yapmadan önce de ponçiklerime bir günaydın yazayım dedim
Kuzularım kimse yok falan demişsiniz ama sitede ciddi bir problem var 2 gündür. Çoğu zaman ben bile giremedim. Ya da yazdıklarım çıkmadı. Geyik kategorisi içinde topiğimiz hiç görünmüyor. Çok eski açılan topikler sadece gözüküyor. Bildirimler olmasa girilmez bir hale gelmiş. Dün akşam böyleydi yani şuan düzeldi mi daha kontrol etmedim. Yönetim ile sorunun ne olduğuna dair görüşüp sizi de bilgilendiricem.
Şimdi kahvaltı yapmaya gidiyorum. Evde tekim akşama kadar camış gibi yatmayı planlıyorum Sizin gün planlarını alalım
Etiket yapayım bakalım kimler gelebiliyor
Youlost16 kahvaltıdan sonra eşimin mülakatta giydiği takımı atayım istersen. Kesinlikle tonun vesairenin hiçbir önemi yok. Konuşmasına, haline, tavrına bakacaklar.
kk birinci noteri gözüm eski nickini arıyor şamdanım
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
hizuran
Psikolojik Deliii
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Elhan
Bonus
minik kalp0753
Nego
@malii
fenomen
HayatSevinceGuzel
E Efruzi
Kajmery34
S Siyah_incim
Fstkmmhee
chamallows
Elifcig93
T Tatlianne20
poncikvegece
D e f n e
Amecey
kubdef
bil ge
KedidirKedii
C Cay6
Jawlensky
D Dilos06
T Tatlianne20
M mehlika nur
AnneAslan
Kukrim
Monny
efuulimm
Pembe Bal10cuk
K KurkmantoluS
B baby0101
@Calcifer
I inessa armand
_CaNanSu_

Afiyet olsun canim bende yeni kahvalti yapacagim gun planim esim oglen gelnce pazara cikip gelicem kizimiza o bakarken ... birde yemegm yok bugun evim tertemiz dun aksamdan herhangi ani gelisecek olan misafir gelmelerine ve gitmelerjne acigim

Çiçii
Ben her daim devrilme modumdayım.az şu köşede devrileyim,şu çekyatın da tadına bakayım diyorum ve evimi pok götürüyo
Yana yana ev arıyom hala 2500den ağzını açıyo millet

Canimm tek basinalık miss valla git hemencik kahvaltini yapta gel bize bende kahvaltı yaptık eşimle,onu sanayiye gönderdim,evimi topladım temizledim oturdum canım. Planim yayılıp yatmak benimde bugün bide akşama ne pişirsem diye düşünmek

Biri de benim eve el atsa keşkem

Şu an senin yerinde olup tek başıma devrilip yatmak ve kahvaltı yapmak kahve içmek için neler vermezdim
Bugün ne yapacağıma bir türlü karar veremiyorum, temizlik işine girişsem mi, büyük temizlik yapmam lazım diyorum
Anneannemi de gidip görmem gerek, kadın her gün arattırıyor.
Ne yapacağıma karar veremedim

KuZum eşim gitti sınava insallah hayırlısı olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…