- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #30.441
Aynen aynen geyikleri bilirim geceleri hele ben eskisi gibi gelemem artık
Sen niye gelemiyon uykundan olamiyon emii aman en iyisi biz uykusuzlar geliyozbn gece hiiiiç gelemiomm
Kuzum şaka yapmış eşim iyi geçmiş mülakat bakalım sonuç nezaman açıklanır acaba :) I inessa armand
Ahhh kuzummm insallah ama Bursa’da 1650 kişi varmış 325 kişi alınacakmışHadi hayırlısı olsun bana iyi olacak gibi geliyor nedense inşallah ❤
Sen niye gelemiyon uykundan olamiyon emii aman en iyisi biz uykusuzlar geliyoz
Benimki de tertemiz. Dün akşam misafirim vardı zaten. Kekim pastam herşeyim var. O yüzden gelecek misafir arıyorum kendime
Hoşbuldum tosyam sende hoşgeldin♥
Sağolasın nick için
Yav sen neden taşınacaktın, rutubet mi vardı?
Fiyatlar soygun yemin ederim. İyice sıyırdı ev sahipleri,
Yaptım da geldim bilene seksü hatunum
Ne pişireceksin. Bende ne pişirsem diye düşünüyorum
Bence boşver temizliği tosyam anana git. Analar çeker yükü
Hadi Hakkınızda hayırlısı kutsişim,
Bide benimle konuşmak, en çok benimle konuşmak, hep benimle konuşmak di mi
Hala sıkıntı yaşayanlar var ya. Hasret kaldık birbirimize
Ahhh kuzummm insallah ama Bursa’da 1650 kişi varmış 325 kişi alınacakmışama hayırlısı gene de belli olmaZ
Kiz aboww bende oyle olurum heralsabah 6:30ta kalkıp işe gidion daha nasıl gelemmmmmmm
Evet canım ya çok mağdur olduk kertenkeleler olarakGünaydın bebelerim
Uzun süredir ilk defa şöyle uzun uyuyup dinlendim. Kahvaltı yapmadan önce de ponçiklerime bir günaydın yazayım dedim
Kuzularım kimse yok falan demişsiniz ama sitede ciddi bir problem var 2 gündür. Çoğu zaman ben bile giremedim. Ya da yazdıklarım çıkmadı. Geyik kategorisi içinde topiğimiz hiç görünmüyor. Çok eski açılan topikler sadece gözüküyor. Bildirimler olmasa girilmez bir hale gelmiş. Dün akşam böyleydi yani şuan düzeldi mi daha kontrol etmedim. Yönetim ile sorunun ne olduğuna dair görüşüp sizi de bilgilendiricem.
Şimdi kahvaltı yapmaya gidiyorum. Evde tekim akşama kadar camış gibi yatmayı planlıyorumSizin gün planlarını alalım
Etiket yapayım bakalım kimler gelebiliyor
Youlost16 kahvaltıdan sonra eşimin mülakatta giydiği takımı atayım istersen. Kesinlikle tonun vesairenin hiçbir önemi yok. Konuşmasına, haline, tavrına bakacaklar.
kk birinci noteri gözüm eski nickini arıyor şamdanım
@RosSsS
@Kendinisevenbirii
@hizuran
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
@Elhan
@Bonus
minik kalp0753
@Negohatun
@malii
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Kajmery34
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
T Tatlianne20
@patilibirhayat
@D e f n e
@Amecey
@Kubdef
@bil ge
@KedidirKedii
@Cay6
@_Gulnihal_
@Dilos06
T Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@kukrim27
@Monny
@efuulimm
@Pembe Bal10cuk
@BenSero
@baby0101
@Calcifer
I inessa armand
@_CaNanSu_
Kutsişin eşi bekçilik sınavına girdi tosyamDaha önce sordum ama söylemek istemedin diye şey yapmadım, ne alımıydı bu kuzum?
Kutsişin eşi bekçilik sınavına girdi tosyam
Aaaa kuzum atlamısımdır yada cevap verdim sanmısımdır kusura bakmaDaha önce sordum ama söylemek istemedin diye şey yapmadım, ne alımıydı bu kuzum?
Kizlar beğendim yapabiliyorum ama diğer ifadeler olmuyor sizde de öyle mi?
Muhabbete dalınca geleni gideni gözleri görmüyor bu kertenkelelerin tatlışımKuzu bazen bakiyom yogun bir sohbet gireyim diyom sen haric pas veren olmayinca yani geyif yurumuyor yani
Bende napim bebegim is yüzünden boraz geri kalcaz artik gelmeye çalışırım insallah maceralar anlatirim belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?