Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

herkes panik oldu kk çökecek die

Ahhh kuzummm insallah ama Bursa’da 1650 kişi varmış 325 kişi alınacakmış ama hayırlısı gene de belli olmaZ

Daha önce sordum ama söylemek istemedin diye şey yapmadım, ne alımıydı bu kuzum?

Evet canım ya çok mağdur olduk kertenkeleler olarak
Ben annemi görmeye geldim kuzum öyle takılıyorum :)

Youlost16 bak eşimin mülakat gününden.. Takımını gör diye atıyorum. Etrafı photoshopla yok edicem diye kol üstlerini biraz mahfetmiş olabilirim ama olsundu
Yelekli lacivert bir takımdı. Hala severek giyer
O gün mülakattan resmen sesi titreyerek çıktı. Berbat geçtiğini söyledi. Komisyon çok ilgisiz yaklaşmış. Girmesi ile çıkması bir olmuş. 2 soru çekmiş ikisine de cevap vermiş ama birine cevap verirken dili sürçmüş. Gitti emeklerim modundaydı. Moral olarak tamamen çökmüştü. Parkur derecesi çok iyiydi, parkurdan 90 puan almıştı. Hep ona yandı Bide sonuçları bir türlü açıklamadılar. En uzun bekleyen dönem eşimin dönemi oldu.
O öyle söyleyince benim de moralim bozuldu. Umutsuzlukla bekledik aylarca açıklanmasını..
Sonra bir gün, o güzel sabah bir baktık 10bin polis alımında 300. Olarak derece ile girmiş. Okuldayken de mülakat dosyaları gelmiş orada görmüş mülakattan 100 puan aldığını. Kpss puanı da yüksekti. Dereceye oynamış
Öyle yani kutsişim.. Hiç belli olmaz ne olacağı. Hakkınızda hayırlısını diliyorum. Ama olacak bence

Kutsişin eşi bekçilik sınavına girdi tosyam

Hayırlısı olsun inşallah bence kazanır
Eşimin arkadaşı da hiç umutlu değildi, torpili filan yok diye ama çok şükür kazandı torpilsiz bile.

Kuzu bazen bakiyom yogun bir sohbet gireyim diyom sen haric pas veren olmayinca yani geyif yurumuyor yani
Bende napim bebegim is yüzünden boraz geri kalcaz artik gelmeye çalışırım insallah maceralar anlatirim belki
Muhabbete dalınca geleni gideni gözleri görmüyor bu kertenkelelerin tatlışım Ama ben anne kertenkele olarak tüm yavru kertenkeleleri görmeye çalışıyorum
Kızma kardeş kertenkelelere, böyle şeyler olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…