- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #30.501
Ya bunlari okurken cok güldüm ama ifade edemiyorum
Desene iyice bozuldu kkB Brunello Cicinelli cicim inşAllah öyle olmaz tatlım. İfade koyamıyorum dümdük beğeniyorum sadece
@tosia kuzum çevik kuvvet polisiyle anina Çok güldüm
İşte bunların ev halini düşünAdam uykusuzluktan kafayı çekmiş gbi olmuş
Desene iyice bozuldu kkSenin dümdük beğenmelerin bile bana kalpli gibi geliyor mirandam
İnşallah olmaz
İşte bunların ev halini düşün
Hahaha valla ben de çok güldüm ya tosyamHaahahahahah ayyy cici sen beni bugün Öldürdün gülmekten, eşime izletiyorum kahkaha atıyor
Napsın adam görevini yapacak tabi diyor yandanHaahahaha yazık yaaa sinir krizi geçiriyor resmenyandaki kadın ne diyor öyle bunlar da haklı yazık kafayı yedi diyor içinden herhalde
O tarz birşey zaten şamdanım, çok ayrıntılı anlatmak istemedim
O alışır tamam da ben?
Ben napıcam ya. 1+1 de çıldırmış insanım. Zaten çalışırken 2 günde 1, 7 saat görüşür olduk. 3 ya da 4 günde 1, 7 saat mi görücem adamı.
Allahım yardım etsin ya. İnşallah sadece söylentide kalır
Hahaha valla ben de çok güldüm ya tosyamÇeviğin kendine has bir tarzı var gerçekten
Napsın adam görevini yapacak tabi diyor yandan
Böyle deli gibi geliyorlar eve işteHakikaten nasıl dayanıyorsunuz ya
Evde de böyle oluyorlarsa nasıl dayanıyorsunuz polis eşleri, çevik eşleri
Böyle yapınca da bir yandan üzülüyorum. İstanbul çeviktekilerin eşleri yok mu sanki diye.. Bir eş sen misin diyorum, bencillik yaptığım onu da biliyorum..valla işte evde huzursuzluk olmasin dersen kendi kendini yiyosun. yok sorumluluklarini bilsin mesleği kendi seçti dersen de önce biraz huzursuzluk olur. sonra bi iyi bı kötü olur. bizim öyle oluyoben çalışırken benim mesaim oluyodu esimin yogundu. iki hafta bir iki üç saatten uzun görüyoduk birbirimizi
seni çok iyi anlıyorum kuzum. inan ne deyim bilemedim çok zorsen sakin olmaya çalış. belki çabuk düzelir söylendiği gibi bile olmaz inşallah
Tam çılgınsın tosyam ya. İçinde deli bir ruh varBenim eşim benim bu eylemci tarafımdan pek hoşlanmaz, tamamen zıtız o konuda o yüzden herhalde bunlara çok güldü
Ama hakikaten çok üzüldüm şu an önce komik geldi ama simdi içim acıdı
Böyle yapınca da bir yandan üzülüyorum. İstanbul çeviktekilerin eşleri yok mu sanki diye.. Bir eş sen misin diyorum, bencillik yaptığım onu da biliyorum..
Ama yine de üzülüyorum ne yapabilirim
Tam çılgınsın tosyam ya. İçinde deli bir ruh var
İnşallah tosyam. Dediğin gibi canları sağolsun da ne yapalım... Belki de lafta kalır. Bakalım..Biraz sabret kuzum, düzelir inşallah merak etme ❤
Canları sağ olsun da, geçici olsun inşallah bu süreç.
Böyle deli gibi geliyorlar eve işte
Bir ton da evde söyleniyorlar. Tamam aşkım tamam sinirlenme diye sırt sıvazlıyorsun. Zaten görüştüğün 7 saat adamla, 2 saat sırt sıvazlasan kaldı mı sana 5 saat
Bide attıkları biber gazından kendileri de nasiplendiği için bazen göz ağız kıpkırmızı, akar halde gelebiliyorlar. Bir kere kolu pancar gibi geldi biber gazından kolu yanmış, naptın diyorum napayım osurayım mı diyor deminki polis gibi, mizahşör
Hoşgeldin cicimmmm. Ben bugün dışarı attım kendimi parktayizGünaydın bebelerim
Uzun süredir ilk defa şöyle uzun uyuyup dinlendim. Kahvaltı yapmadan önce de ponçiklerime bir günaydın yazayım dedim
Kuzularım kimse yok falan demişsiniz ama sitede ciddi bir problem var 2 gündür. Çoğu zaman ben bile giremedim. Ya da yazdıklarım çıkmadı. Geyik kategorisi içinde topiğimiz hiç görünmüyor. Çok eski açılan topikler sadece gözüküyor. Bildirimler olmasa girilmez bir hale gelmiş. Dün akşam böyleydi yani şuan düzeldi mi daha kontrol etmedim. Yönetim ile sorunun ne olduğuna dair görüşüp sizi de bilgilendiricem.
Şimdi kahvaltı yapmaya gidiyorum. Evde tekim akşama kadar camış gibi yatmayı planlıyorumSizin gün planlarını alalım
Etiket yapayım bakalım kimler gelebiliyor
Youlost16 kahvaltıdan sonra eşimin mülakatta giydiği takımı atayım istersen. Kesinlikle tonun vesairenin hiçbir önemi yok. Konuşmasına, haline, tavrına bakacaklar.
kk birinci noteri gözüm eski nickini arıyor şamdanım
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
hizuran
Psikolojik Deliii
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Elhan
Bonus
minik kalp0753
Nego
@malii
fenomen
HayatSevinceGuzel
E Efruzi
Kajmery34
S Siyah_incim
Fstkmmhee
chamallows
Elifcig93
T Tatlianne20
poncikvegece
D e f n e
Amecey
kubdef
@bil ge
KedidirKedii
C Cay6
Jawlensky
D Dilos06
T Tatlianne20
M mehlika nur
AnneAslan
Kukrim
Monny
efuulimm
Pembe Bal10cuk
K KurkmantoluS
B baby0101
@Calcifer
I inessa armand
_CaNanSu_
Böyle yapınca da bir yandan üzülüyorum. İstanbul çeviktekilerin eşleri yok mu sanki diye.. Bir eş sen misin diyorum, bencillik yaptığım onu da biliyorum..
Ama yine de üzülüyorum ne yapabilirim
Tam çılgınsın tosyam ya. İçinde deli bir ruh var
Sorun yok gibi görünüyor bende temizledim gecmisiKuzularım size Mune hanımın mesajını iletiyorum. Sorun yaşamaya devam edenler dikkate alsın lütfen.
Eki Görüntüle 2544560
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
hizuran
Youlost16
Psikolojik Deliii
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Elhan
Bonus
minik kalp0753
Nego
@malii
@samdan
fenomen
HayatSevinceGuzel
E Efruzi
Kajmery34
S Siyah_incim
Fstkmmhee
chamallows
Elifcig93
T Tatlianne20
poncikvegece
D e f n e
Amecey
kubdef
KedidirKedii
C Cay6
Jawlensky
D Dilos06
T Tatlianne20
M mehlika nur
AnneAslan
Kukrim
Monny
efuulimm
Pembe Bal10cuk
K KurkmantoluS
B baby0101
@Calcifer
I inessa armand
_CaNanSu_
Ohh ohHoşgeldin cicimmmm. Ben bugün dışarı attım kendimi parktayiz
Aslında ben de serilip TV keyfi yapmak istedim de kızım parka çıkmak istedi emir büyük yerden olunca da boynumuz kıldan inceOhh ohBende eve tıkılıp kaldım
Hem dinlenesim var, hem gezesim var.
Ohh ohBende eve tıkılıp kaldım
Hem dinlenesim var, hem gezesim var.
Aynen öyle ne düşüneceğimi şaşırıyorum.en kötü ankara vs İstanbul denir ama bence artık izmir bursa gibi büyük şehirlerde sorunlu cici
bencillik değil de insan ne düşüneceğini şaşırıyo valla
yaz tatilim var ve eve diğer çalışanlara göre bi iki saat erken gidiyorum diye kendini telkin edebilirsinçok acımasızca ama işte
eşimin bi iş arkadaşı var onun esi de polis. o kadar belirsiz ve düzensiz çalışıyolardi ki çocugu hep halasina birakiyolardi. halası büyüttüanneyi babayı göremiyodu. üç kişilik ailenin evde ayni anda olmaları çok nadirdi ben onlara çok üzülmüştüm
Yaaa bu ne yerim ben bunuBen dün giriyorum ama ulaşamadım topiklere dediğin gibi B Brunello Cicinelli
Bugün yorgun uyandım 9 falandı. Spor yaptım evi topladım canım pankek çekti yaptım ama bir uykum geldi 1. 30 gibi yattım şuan uyandım iyi geldi. Evde kahve kalmamış çıkıp alacağım Bi havada alayım açılırım. Bugun ki ruh halim böyleEki Görüntüle 2544561
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?