Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya bunlari okurken cok güldüm ama ifade edemiyorum

Canım geçmişi silip tekrar girsen? Bir de uygulamadan giriyorsan normalden gir, düzeldi şu an sorun yok.
Google Chrome geçmişini silip tekrar giriş yap kk ya düzeliyor

Desene iyice bozuldu kk Senin dümdük beğenmelerin bile bana kalpli gibi geliyor mirandam
İnşallah olmaz

İşte bunların ev halini düşün

Hakikaten nasıl dayanıyorsunuz ya
Evde de böyle oluyorlarsa nasıl dayanıyorsunuz polis eşleri, çevik eşleri

Haahahahahah ayyy cici sen beni bugün Öldürdün gülmekten, eşime izletiyorum kahkaha atıyor
Hahaha valla ben de çok güldüm ya tosyam Çeviğin kendine has bir tarzı var gerçekten
Haahahaha yazık yaaa sinir krizi geçiriyor resmen yandaki kadın ne diyor öyle bunlar da haklı yazık kafayı yedi diyor içinden herhalde
Napsın adam görevini yapacak tabi diyor yandan

valla işte evde huzursuzluk olmasin dersen kendi kendini yiyosun. yok sorumluluklarini bilsin mesleği kendi seçti dersen de önce biraz huzursuzluk olur. sonra bi iyi bı kötü olur. bizim öyle oluyo ben çalışırken benim mesaim oluyodu esimin yogundu. iki hafta bir iki üç saatten uzun görüyoduk birbirimizi
seni çok iyi anlıyorum kuzum. inan ne deyim bilemedim çok zor sen sakin olmaya çalış. belki çabuk düzelir söylendiği gibi bile olmaz inşallah

Hahaha valla ben de çok güldüm ya tosyam Çeviğin kendine has bir tarzı var gerçekten

Napsın adam görevini yapacak tabi diyor yandan

Benim eşim benim bu eylemci tarafımdan pek hoşlanmaz, tamamen zıtız o konuda o yüzden herhalde bunlara çok güldü
Ama hakikaten çok üzüldüm şu an önce komik geldi ama simdi içim acıdı

Hakikaten nasıl dayanıyorsunuz ya
Evde de böyle oluyorlarsa nasıl dayanıyorsunuz polis eşleri, çevik eşleri
Böyle deli gibi geliyorlar eve işte
Bir ton da evde söyleniyorlar. Tamam aşkım tamam sinirlenme diye sırt sıvazlıyorsun. Zaten görüştüğün 7 saat adamla, 2 saat sırt sıvazlasan kaldı mı sana 5 saat
Bide attıkları biber gazından kendileri de nasiplendiği için bazen göz ağız kıpkırmızı, akar halde gelebiliyorlar. Bir kere kolu pancar gibi geldi biber gazından kolu yanmış, naptın diyorum napayım osurayım mı diyor deminki polis gibi, mizahşör

Böyle yapınca da bir yandan üzülüyorum. İstanbul çeviktekilerin eşleri yok mu sanki diye.. Bir eş sen misin diyorum, bencillik yaptığım onu da biliyorum..
Ama yine de üzülüyorum ne yapabilirim

Benim eşim benim bu eylemci tarafımdan pek hoşlanmaz, tamamen zıtız o konuda o yüzden herhalde bunlara çok güldü
Ama hakikaten çok üzüldüm şu an önce komik geldi ama simdi içim acıdı
Tam çılgınsın tosyam ya. İçinde deli bir ruh var

Biraz sabret kuzum, düzelir inşallah merak etme
Canları sağ olsun da, geçici olsun inşallah bu süreç.

Biraz sabret kuzum, düzelir inşallah merak etme ❤
Canları sağ olsun da, geçici olsun inşallah bu süreç.
İnşallah tosyam. Dediğin gibi canları sağolsun da ne yapalım... Belki de lafta kalır. Bakalım..

Hahahahah çok güldüm eşine

Hoşgeldin cicimmmm. Ben bugün dışarı attım kendimi parktayiz

en kötü ankara vs İstanbul denir ama bence artık izmir bursa gibi büyük şehirlerde sorunlu cici
bencillik değil de insan ne düşüneceğini şaşırıyo valla

yaz tatilim var ve eve diğer çalışanlara göre bi iki saat erken gidiyorum diye kendini telkin edebilirsin çok acımasızca ama işte

eşimin bi iş arkadaşı var onun esi de polis. o kadar belirsiz ve düzensiz çalışıyolardi ki çocugu hep halasina birakiyolardi. halası büyüttü anneyi babayı göremiyodu. üç kişilik ailenin evde ayni anda olmaları çok nadirdi ben onlara çok üzülmüştüm

Ben dün giriyorum ama ulaşamadım topiklere dediğin gibi B Brunello Cicinelli
Bugün yorgun uyandım 9 falandı. Spor yaptım evi topladım canım pankek çekti yaptım ama bir uykum geldi 1. 30 gibi yattım şuan uyandım iyi geldi. Evde kahve kalmamış çıkıp alacağım Bi havada alayım açılırım. Bugun ki ruh halim böyle

Ohh oh Bende eve tıkılıp kaldım
Hem dinlenesim var, hem gezesim var.
Aslında ben de serilip TV keyfi yapmak istedim de kızım parka çıkmak istedi emir büyük yerden olunca da boynumuz kıldan ince hava da güzel burda. Pastırma yazı mıdır nedir

Aynen öyle ne düşüneceğimi şaşırıyorum.
Bizim çocuğun hali ne olacak bakalım..
Adam birim değiştirmedi 1+1 düzende çocuğun yüzünü görürüm bari dedi. Tam yapmaya niyetlendik düzen değişecek. Duruma bakar mısın yav.
Yaaa bu ne yerim ben bunu
Bende kalkıp birazdan kendime bir kahve yapacağım Afiyet olsun kedişim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…