Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayırlısı olsun inşallah bence kazanır
Eşimin arkadaşı da hiç umutlu değildi, torpili filan yok diye ama çok şükür kazandı torpilsiz bile.
Bizim de torpilimiz yok gerçi biz istemedik çünkü ömür boyu nerden geleceğini bilmediğim bi parayı yiyemem

Aaaa kuzum atlamısımdır yada cevap verdim sanmısımdır kusura bakma bekçilik canım

Yok ne kusuru belki ifşa olmamak için söylemek istemezsin diye düşündüm :))
İnsallah hayırlısıyla kazanır kuzumm

Hayırlısı olsun inşallah bence kazanır
Eşimin arkadaşı da hiç umutlu değildi, torpili filan yok diye ama çok şükür kazandı torpilsiz bile.
Bizde torpilsiz girdik tosyam. 2.denememizde nasip oldu. İlk sınavında elendi, 2.girişinde derece ile girdi. Bakınız bu hırstır

Bizim de torpilimiz yok gerçi biz istemedik çünkü ömür boyu nerden geleceğini bilmediğim bi parayı yiyemem

O çocuk da öyle söyledi, belki uğraşsa bulurdu ama hiç istemedi
Takım elbisesi bile yoktu biliyor musun, karısı da hamileydi
Eşimin takım elbisesini giydi, kravatını taktı öyle girdi mülakata.
Allah yüzüne baktı da kazandı şükürler olsun.

Bizde torpilsiz girdik tosyam. 2.denememizde nasip oldu. İlk sınavında elendi, 2.girişinde derece ile girdi. Bakınız bu hırstır

maşallah, daha daha iyi yerlere gelsin inşallah canım benim
Allah bir şekilde yardım ediyor doğru olana
Ben de ilk girişimde kazandım, kpss ye bile nişanımın olduğu gün girmiştim, alel acele karalayip çıktım.
Ama çok şükür atanmama yetti :))

Ay canım umut oldu valla bak Benimkide selam vermiş içeri girmiş soru cekmiş kendini tanıtmış soruyu bilmiş ama hafif düşünmüş adam da biraz yardım etmiş sonra çıkabilirsin demiş bakalım nasıl gelecek sonuçlar bilmiyorum bundan geçerse sağlık var onda da gözden korkuyoruz ama göz için 4 ü geçmemesi lazımmış iki gözün eşimin 1.75 ikisinin toplamı ayrıca silahlı güvenliği de var bide eşim 1650 kişiden son 10 a kalmış isimden dolayı bakalım sona kalmak iyi gelir mi bize bilmiyorum Eger olursa bizim için cok iyi olacak

Evet bende oyle düşündüm bizim torpilimiz büyüktü yani kesin olurdu ama ben haram yiyemem belki diyorum Allahım bu sebepten nasip eder bize de ama olmazsa da üzülmem hayırlısı buymuş derim

Yok ne kusuru belki ifşa olmamak için söylemek istemezsin diye düşündüm :))
İnsallah hayırlısıyla kazanır kuzumm
Yok KuZum kimse anlamaz heralde çünkü bizim ailelerimiz dışında oda anne babalar dışında kimse bilmiyor :)

Evet bende oyle düşündüm bizim torpilimiz büyüktü yani kesin olurdu ama ben haram yiyemem belki diyorum Allahım bu sebepten nasip eder bize de ama olmazsa da üzülmem hayırlısı buymuş derim

Onun eşi de çok umutsuzdu, senin gibi olmaz gözüyle bakıyordu biraz o yüzden örnek verdim, hayırlısıysa olsun inşallah kuzum

Onun eşi de çok umutsuzdu, senin gibi olmaz gözüyle bakıyordu biraz o yüzden örnek verdim, hayırlısıysa olsun inşallah kuzum
Bende hala o gözle bakıyorum ama bi rüya gördüm belki ona çıkar diyorum hayırlısı bakalım ne zaman açıklanacak acaba onu merak ediyoruz

Allah ol deyince oluyor çünkü tosyam.
Biz de çok zor durumlardan geçtik eşimle..
Rabbim ikimizin de yolunu açtı.
Bin şükür

1.75 den elenmez kutsişim. Tek göz değeri 2 den büyük olmamalı.
Bizim bir akrabanın eşi de silahlı güvenlikti, bekçi oldu. 1.5 ay içinde açıklanır bakalım.

1.75 den elenmez kutsişim. Tek göz değeri 2 den büyük olmamalı.
Bizim bir akrabanın eşi de silahlı güvenlikti, bekçi oldu. 1.5 ay içinde açıklanır bakalım.
Ama silahlı güvenlikte bile sadece gözlükle çalışabilir yazmışlardı ondan düşündük bizde diyorum gitsin bi daha baktırsın hadi bakalım hayırlısı olsun herkes için

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…