- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #30.461
Bizim de torpilimiz yok gerçi biz istemedik çünkü ömür boyu nerden geleceğini bilmediğim bi parayı yiyememHayırlısı olsun inşallah bence kazanır
Eşimin arkadaşı da hiç umutlu değildi, torpili filan yok diye ama çok şükür kazandı torpilsiz bile.
Aaaa kuzum atlamısımdır yada cevap verdim sanmısımdır kusura bakmabekçilik canım
Bizde torpilsiz girdik tosyam. 2.denememizde nasip oldu. İlk sınavında elendi, 2.girişinde derece ile girdi. Bakınız bu hırstırHayırlısı olsun inşallah bence kazanır
Eşimin arkadaşı da hiç umutlu değildi, torpili filan yok diye ama çok şükür kazandı torpilsiz bile.
Bizim de torpilimiz yok gerçi biz istemedik çünkü ömür boyu nerden geleceğini bilmediğim bi parayı yiyemem
Bizde torpilsiz girdik tosyam. 2.denememizde nasip oldu. İlk sınavında elendi, 2.girişinde derece ile girdi. Bakınız bu hırstır
Ay canım umut oldu vallaYoulost16 bak eşimin mülakat gününden.. Takımını gör diye atıyorum. Etrafı photoshopla yok edicem diye kol üstlerini biraz mahfetmiş olabilirim ama olsundu
Yelekli lacivert bir takımdı. Hala severek giyer
O gün mülakattan resmen sesi titreyerek çıktı. Berbat geçtiğini söyledi. Komisyon çok ilgisiz yaklaşmış. Girmesi ile çıkması bir olmuş. 2 soru çekmiş ikisine de cevap vermiş ama birine cevap verirken dili sürçmüş. Gitti emeklerim modundaydı. Moral olarak tamamen çökmüştü. Parkur derecesi çok iyiydi, parkurdan 90 puan almıştı. Hep ona yandıBide sonuçları bir türlü açıklamadılar. En uzun bekleyen dönem eşimin dönemi oldu.
O öyle söyleyince benim de moralim bozuldu. Umutsuzlukla bekledik aylarca açıklanmasını..
Sonra bir gün, o güzel sabah bir baktık 10bin polis alımında 300. Olarak derece ile girmiş. Okuldayken de mülakat dosyaları gelmiş orada görmüş mülakattan 100 puan aldığını. Kpss puanı da yüksekti. Dereceye oynamış
Öyle yani kutsişim.. Hiç belli olmaz ne olacağı. Hakkınızda hayırlısını diliyorum. Ama olacak benceEki Görüntüle 2544546
Evet bende oyle düşündüm bizim torpilimiz büyüktü yani kesin olurdu ama ben haram yiyemem belki diyorum Allahım bu sebepten nasip eder bize de ama olmazsa da üzülmem hayırlısı buymuş derimO çocuk da öyle söyledi, belki uğraşsa bulurdu ama hiç istemedi
Takım elbisesi bile yoktu biliyor musun, karısı da hamileydi
Eşimin takım elbisesini giydi, kravatını taktı öyle girdi mülakata.
Allah yüzüne baktı da kazandı şükürler olsun. ❤❤
Yok KuZum kimse anlamaz heralde çünkü bizim ailelerimiz dışında oda anne babalar dışında kimse bilmiyor :)Yok ne kusuru belki ifşa olmamak için söylemek istemezsin diye düşündüm :))
İnsallah hayırlısıyla kazanır kuzumm
Evet bende oyle düşündüm bizim torpilimiz büyüktü yani kesin olurdu ama ben haram yiyemem belki diyorum Allahım bu sebepten nasip eder bize de ama olmazsa da üzülmem hayırlısı buymuş derim
Bende hala o gözle bakıyorum ama bi rüya gördüm belki ona çıkar diyorum hayırlısı bakalım ne zaman açıklanacak acaba onu merak ediyoruzOnun eşi de çok umutsuzdu, senin gibi olmaz gözüyle bakıyordu biraz o yüzden örnek verdim, hayırlısıysa olsun inşallah kuzum
Allah ol deyince oluyor çünkü tosyam.maşallah, daha daha iyi yerlere gelsin inşallah canım benim
Allah bir şekilde yardım ediyor doğru olana ❤
Ben de ilk girişimde kazandım, kpss ye bile nişanımın olduğu gün girmiştim, alel acele karalayip çıktım.
Ama çok şükür atanmama yetti :))
Allah ol deyince oluyor çünkü tosyam.
Biz de çok zor durumlardan geçtik eşimle..
Rabbim ikimizin de yolunu açtı.
Bin şükür ♥
1.75 den elenmez kutsişim. Tek göz değeri 2 den büyük olmamalı.Ay canım umut oldu vallabak Benimkide selam vermiş içeri girmiş soru cekmiş kendini tanıtmış soruyu bilmiş ama hafif düşünmüş adam da biraz yardım etmiş sonra çıkabilirsin demiş bakalım nasıl gelecek sonuçlar bilmiyorum bundan geçerse sağlık var onda da gözden korkuyoruz ama göz için 4 ü geçmemesi lazımmış iki gözün eşimin 1.75 ikisinin toplamı ayrıca silahlı güvenliği de var bide eşim 1650 kişiden son 10 a kalmış isimden dolayı bakalım sona kalmak iyi gelir mi bize bilmiyorum Eger olursa bizim için cok iyi olacak
Ama silahlı güvenlikte bile sadece gözlükle çalışabilir yazmışlardı ondan düşündük bizde diyorum gitsin bi daha baktırsın1.75 den elenmez kutsişim. Tek göz değeri 2 den büyük olmamalı.
Bizim bir akrabanın eşi de silahlı güvenlikti, bekçi oldu. 1.5 ay içinde açıklanır bakalım.
Nolduuu
Amin yüreği güzel tosyam hepimizin,Çok şükür allah daha iyi etsin
Seksü geyşamın çalışma düzenini değiştireceklermiş artık daha da göremicem onuNolduuu
Nasıl ya niye değiştiriyolarmışşşşSeksü geyşamın çalışma düzenini değiştireceklermiş artık daha da göremicem onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?