- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #30.521
Hayattan daha ne isterdim ki.seni bebek arabasına koyup gezdireyim mibebek stayla
Dün koltuklarımı yıkattım. Hala kurumadı. Tv keyfi yapamıyorumAslında ben de serilip TV keyfi yapmak istedim de kızım parka çıkmak istedi emir büyük yerden olunca da boynumuz kıldan incehava da güzel burda. Pastırma yazı mıdır nedir
Ooo mis gibi oturun güle güle kullanın canımDün koltuklarımı yıkattım. Hala kurumadı. Tv keyfi yapamıyorum
Aynen öyle ne düşüneceğimi şaşırıyorum.
Bizim çocuğun hali ne olacak bakalım..
Adam birim değiştirmedi 1+1 düzende çocuğun yüzünü görürüm bari dedi. Tam yapmaya niyetlendik düzen değişecek. Duruma bakar mısın yav.
Yaaa bu ne yerim ben bunu
Bende kalkıp birazdan kendime bir kahve yapacağımAfiyet olsun kedişim
Düşünemedim şuanDesene iyice bozuldu kkSenin dümdük beğenmelerin bile bana kalpli gibi geliyor mirandam
İnşallah olmaz
İşte bunların ev halini düşün
Hayattan daha ne isterdim ki.Bebekleri son derece kıskanıyorum zaten, hayatıma bir bebek olarak devam etmeliydim
Zor ama tosiam yaHaahahaha yazık yaaa sinir krizi geçiriyor resmenyandaki kadın ne diyor öyle bunlar da haklı yazık kafayı yedi diyor içinden herhalde
kız o görsellerinden sonra yüreğim kaldirmazama sevemezseniz yine degistiririz hep birlikte karar verip :) :)
Kuzum beni de cok zorladi bu nick yaa, bulalim yeni bi tane :))
ByNkoaLa evet canım ya en zor işlerden mesleklerden biri allah yardımcıları olsun
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Nolmuş böyle. Binli mesajların sırası kaymış birşeyler olmuş.
22K yı ben kazanmışım gibi duruyor
Eki Görüntüle 2544563
25K yıByNkoaLa kazanmıştı ama Tosya kazanmış gibi gözüküyor
Eki Görüntüle 2544564
30K yı İmece usulüAmecey kazanmıştı ama Calciferr kazanmış gibi duruyor
Eki Görüntüle 2544565
Ben şoking
Tatlı annem keyifli dinlenmeler diliyorum. Haftanın tüm yorgunluğu gitsin inşallah. Suriyeli çocukları il milli eğitim adına sınav yapmışız. Gemlik'te iki okul bünyesinde uyum programina almışlar. Bizim idarenin söylediğine göre Bursa genelinde tüm okullara yazı gönderilmiş. Sizin okula böyle bir yazı gelmediyse il MEM e başvurup talep ediyormuşsunuz bölge bölge okullar belirlemişler. Sitede problem olduğu için bildiremedim sana.Günaydın bebelerim
Uzun süredir ilk defa şöyle uzun uyuyup dinlendim. Kahvaltı yapmadan önce de ponçiklerime bir günaydın yazayım dedim
Kuzularım kimse yok falan demişsiniz ama sitede ciddi bir problem var 2 gündür. Çoğu zaman ben bile giremedim. Ya da yazdıklarım çıkmadı. Geyik kategorisi içinde topiğimiz hiç görünmüyor. Çok eski açılan topikler sadece gözüküyor. Bildirimler olmasa girilmez bir hale gelmiş. Dün akşam böyleydi yani şuan düzeldi mi daha kontrol etmedim. Yönetim ile sorunun ne olduğuna dair görüşüp sizi de bilgilendiricem.
Şimdi kahvaltı yapmaya gidiyorum. Evde tekim akşama kadar camış gibi yatmayı planlıyorumSizin gün planlarını alalım
Etiket yapayım bakalım kimler gelebiliyor
@Kutsal_zebra kahvaltıdan sonra eşimin mülakatta giydiği takımı atayım istersen. Kesinlikle tonun vesairenin hiçbir önemi yok. Konuşmasına, haline, tavrına bakacaklar.
kk birinci noteri gözüm eski nickini arıyor şamdanım
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@hizuran
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
Elhan
@Bonus
minik kalp0753
@Negohatun
@malii
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Kajmery34
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
poncikvegece
@D e f n e
Amecey
@Kubdef
@bil ge
@KedidirKedii
@Cay6
Jawlensky
@Dilos06
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@kukrim27
@Monny
@efuulimm
@Pembe Bal10cuk
@BenSero
@baby0101
@Calcifer
I inessa armand
@_CaNanSu_
Sistem çöktü Yaaa ondndir cicomKızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Nolmuş böyle. Binli mesajların sırası kaymış birşeyler olmuş.
22K yı ben kazanmışım gibi duruyor
Eki Görüntüle 2544563
25K yıByNkoaLa kazanmıştı ama Tosya kazanmış gibi gözüküyor
Eki Görüntüle 2544564
30K yı İmece usulüAmecey kazanmıştı ama Calciferr kazanmış gibi duruyor
Eki Görüntüle 2544565
Ben şoking
Amin cnm bncedeKuzum beni de cok zorladi bu nick yaa, bulalim yeni bi tane :))
ByNkoaLa evet canım ya en zor işlerden mesleklerden biri allah yardımcıları olsun
kız o görsellerinden sonra yüreğim kaldirmazama sevemezseniz yine degistiririz hep birlikte karar verip :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?