Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aslında ben de serilip TV keyfi yapmak istedim de kızım parka çıkmak istedi emir büyük yerden olunca da boynumuz kıldan ince hava da güzel burda. Pastırma yazı mıdır nedir
Dün koltuklarımı yıkattım. Hala kurumadı. Tv keyfi yapamıyorum

Dün koltuklarımı yıkattım. Hala kurumadı. Tv keyfi yapamıyorum
Ooo mis gibi oturun güle güle kullanın canım

Sen de uzaniver halıya minder varsa ohh. Benim de halı yikanmaliydi ama o kadar tembelim ki yikamaciya bi veremedim

seninkide benimki gibi sana kalır cici

ben bu yaza kadar tek basimaydim hep. herşeyi tek yapmak zorunda kalmıştım yoğun diye. yoğunluğu gecince yatmaya devam etti. ben de artık çok büyük kavga edip bosanalim yeter artık dedim. şimdi iyi kötü bakiyo yardımcı oluyo.

ama işte arada kadın yipraniyo ben de ne mok oldum bilmiyom şu an hem işe gidip hem çocuğa bakıp hem nasıl islerimi yapcam kara kara onu düşünüyorum.

maddiyat çok çok önemliymis onu anladım

Hayattan daha ne isterdim ki. Bebekleri son derece kıskanıyorum zaten, hayatıma bir bebek olarak devam etmeliydim

sana akülü Mercedes Benz de alırdım ben
valla bazen benim de bebek olasim gelmiyo değil cici

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Nolmuş böyle. Binli mesajların sırası kaymış birşeyler olmuş.
22K yı ben kazanmışım gibi duruyor

25K yı ByNkoaLa kazanmıştı ama Tosya kazanmış gibi gözüküyor

30K yı İmece usulü Amecey kazanmıştı ama Calciferr kazanmış gibi duruyor

Ben şoking

kız o görsellerinden sonra yüreğim kaldirmaz ama sevemezseniz yine degistiririz hep birlikte karar verip :) :)

Kuzum beni de cok zorladi bu nick yaa, bulalim yeni bi tane :))

ByNkoaLa evet canım ya en zor işlerden mesleklerden biri allah yardımcıları olsun

Tatlı annem keyifli dinlenmeler diliyorum. Haftanın tüm yorgunluğu gitsin inşallah. Suriyeli çocukları il milli eğitim adına sınav yapmışız. Gemlik'te iki okul bünyesinde uyum programina almışlar. Bizim idarenin söylediğine göre Bursa genelinde tüm okullara yazı gönderilmiş. Sizin okula böyle bir yazı gelmediyse il MEM e başvurup talep ediyormuşsunuz bölge bölge okullar belirlemişler. Sitede problem olduğu için bildiremedim sana.

Sistem çöktü Yaaa ondndir cicom
Başka açıklaması olamaz bnce

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…