- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #30.481
1 gün çalışıp 1 gün izin yapıyorlardı ya, 2 gün çalışıp 1 gün izin yapacakları söyleniyor. O da haftada 2 gün izin yapar. Hele olur da izni yanarsa 5 günde 1 izin yapmak anlamına gelir.Nasıl ya niye değiştiriyolarmışşşş
1 gün çalışıp 1 gün izin yapıyorlardı ya, 2 gün çalışıp 1 gün izin yapacakları söyleniyor. O da haftada 2 gün izin yapar. Hele olur da izni yanarsa 5 günde 1 izin yapmak anlamına gelir.
Günde 20saate yakın çalışıyor bu adam ya. İzin gününde yorgunluktan camış gibi yatıyor. Yeni düzende halimiz ne olur bizim.
Hatta daha bile kötüsü olabilir deniyor. 3+1 bile olabilirmiş.
Yemin ederim yüreğim kaldırmaz. Yığılıp kalırım kesinleşirse.
Bilmiyorum tosyamAyyyy neden öyle yaaa çok şaşkınım şu an
Bilmiyorum tosyam
Sadece eşimin değil bu arada tüm birimin.
İhtimali bile tansiyonumu düşürdü şuan. İyice hasret mi kalıcam nasıl dayanırım
Tosyam ben eşimin sabah 7de gidip sabaha karşı 5de geldiğini, 2 saat uyuyup yeniden gittiğini biliyorum izni yanınca..Dur bakalım tatlım daha belli değilmiş. Yalnız onların ki de can yani. Bu kadar izinsiz, dinlenmesiz çalıştırıp nasıl bir performans bekliyorlar kihem de çok önemli hassas işleri var.
Tosyam ben eşimin sabah 7de gidip sabaha karşı 5de geldiğini, 2 saat uyuyup yeniden gittiğini biliyorum izni yanınca..
1 gün çalışma 1 gün izin deyince ohh kebap gibi geliyor kulağa ama öyle değil. Onlar 1 günde normal bir işçinin neredeyse 3 günü gibi çalışıyorlar. 20 saate yakın bazen daha fazla, 1 günde.
Ve hep ayaktalar. Çelik yelek 20kg. Silah 5kg. Tüfek 10kg. Bu ağırlıklarla o kadar saat ayakta ve koşuşturma içindeler.
O yüzden 2 ya da 3 gün izinsiz çalışmak benim kalbime iner
Diğer şehirlerde 5+1 çalışanlar bile var, suç oranı yüksek illerde. Allah yardımcıları olsun.
Hahaha ay hakkaten çok hoşmuşAyyy şimdi sana birşey anlatayım da gül
Bir 1 Mayıs da Beşiktaş'da çevik kuvvet peşimizde, biz önde kaçıyoruz. Bir yokuşun başına geldim, yukarı çıkacağım ama artık nefesim kalmamış, arkamdaki çeviğe bakıyorum üstünde bilmem kaç kilo yük, robokop gibi koşuyor tık bile demiyor, durup nefes almıyor. Döndüm dedim ki çevik kardeş sen beni bırak ben de Taksime gitmekten vazgeçeyim, yoruldum valla
Söz arkadaşlarımı da alıp gideceğim, hadi sen de bizi bırak git dinlen dedim. Karşılıklı güldük baktım çekti gitti
Çevik kuvvet polislerine o zamandan beri sempati duyuyorum inanki.
Allah yardımcıları olsun ❤
Hahaha ay hakkaten çok hoşmuş
Bende bir olayda çevik kuvvetin insanlara nolur evinize gidin, yorulduk eve gidicez bizde insanız karımız çoluğumuz çocuğumuz var. Siz gitmeden bizde gidemiyoruz diye geçtiği anonsa hastayım
Ayy şey var bide polise atıcam diye evin birinin camına Molotof kokteyli atan direnişçiye "nereye atıyorsun gerizekalı" diye bağıran çevik
Tosyam ben eşimin sabah 7de gidip sabaha karşı 5de geldiğini, 2 saat uyuyup yeniden gittiğini biliyorum izni yanınca..
1 gün çalışma 1 gün izin deyince ohh kebap gibi geliyor kulağa ama öyle değil. Onlar 1 günde normal bir işçinin neredeyse 3 günü gibi çalışıyorlar. 20 saate yakın bazen daha fazla, 1 günde.
Ve hep ayaktalar. Çelik yelek 20kg. Silah 5kg. Tüfek 10kg. Bu ağırlıklarla o kadar saat ayakta ve koşuşturma içindeler.
O yüzden 2 ya da 3 gün izinsiz çalışmak benim kalbime iner
Diğer şehirlerde 5+1 çalışanlar bile var, suç oranı yüksek illerde. Allah yardımcıları olsun.
Peki şuHahahahah ayy evet bunlara ben de çok güldüm
Valla o zamanlar en çok üzüldüğüm çeviklerin haliydi, o kadar yorgun bitmiş görünüyorlardı ki. O yüzden diyorum işleri çok hassas, yorgunluk kaldıramayacak bir iş aslında. Keşke daha çok alım olsa, sayıları artsa da daha çok dinlenseler
Peki şuhem üzülüp hem gülüyorum
O tarz birşey zaten şamdanım, çok ayrıntılı anlatmak istemedimciciiiiokudum simdi kuzum mesajları. valla ona da alışır da ful uyur sanırım. benim eşim tuvalet yemek ve sigara için kalkiyodu yataktan belki ihbar falan vardir cici onlem alniyodur. sinir ötesi operasyonu var ya
Adam uykusuzluktan kafayı çekmiş gbi olmuşPeki şuhem üzülüp hem gülüyorum
B Brunello Cicinelli cicim inşAllah öyle olmaz tatlım. İfade koyamıyorum dümdük beğeniyorum sadece
@tosia kuzum çevik kuvvet polisiyle anina Çok güldüm
Çok güzel basınsın. Basıyoruz zatenHahahahahaha bunu görmemiştim bu ne yaaaa
Ay öldüm gülmekten
Birader, hanfendi
İşte yorgunluk nelere sebep
Çok güzel basınsın. Basıyoruz zaten
Ay bir de şu favorimi anmazsam Olmaz. Camiye saklanan şüpheliye öğle namazı kaç rekat diye sorup yanlış cevap verince Allah kabul etsin deyip göz altına alan çevik
Adam uykusuzluktan kafayı çekmiş gbi olmuş
Ya bunlari okurken cok güldüm ama ifade edemiyorumHahaha ay hakkaten çok hoşmuş
Bende bir olayda çevik kuvvetin insanlara nolur evinize gidin, yorulduk eve gidicez bizde insanız karımız çoluğumuz çocuğumuz var. Siz gitmeden bizde gidemiyoruz diye geçtiği anonsa hastayım
Ayy şey var bide polise atıcam diye evin birinin camına Molotof kokteyli atan direnişçiye "ulan gerizekalı nereye atıyorsun " diye bağıran çevik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?