Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oyy tatlı kertenkelem bilgi için çok teşekkür ederim
Haftanın tüm yorgunluğunu hepimiz atalım inşallah meslektaşlar
Pazartesi günü danışacağım bakalım müdüre..
Sen nasılsın?
Rica ederim canım. İyiyim ben de kursum vardı çıktım. Sahilde yürüdüm. Çok sıcak bir banka oturdum eş kişisi kahvede oyuna dalmış son oyun yarım saate biter dedi. Onu bekliyorum avare avare bakıyorum etrafa. Gemlik bugün çok sıcak dün As merkezde autlet gezdim güzel sarışın kadın görünce de bayağı inceledim ama ana kokusu alamadım tabi.

Yüreğim dağlandı minik güzel yavrum benim
Belki bir gün Esra Erol a çıkarım Elhanımı arıyorum diye. Sende telefona bağlanıp bunca zaman nerelerdeydin ben anasız kaldım diye bağırırsın. Sonra ben sana affet yavrum gel kavuşak, bende seni gemlik avlusuna bırakıp kaçmak istemezdim derim. Sonra stüdyoya gelirsin sarılıp ağlaşırken ben bayılırım
Bunlar hep yaşanan şeyler minik kertenkelem, neden olmasın

Kuzularım ben kaçıyorum. Site biraz düzelsin. Hem bende sınav kağıtlarını okuyacağım. İşlerim var onları halledeyim
Gelirim sonra öpüldünüz
Kolay gelsin cicim

evet site hala bozuk bence.. beğen dışındaki butonlar çalışmıyor

Kuzularım ben kaçıyorum. Site biraz düzelsin. Hem bende sınav kağıtlarını okuyacağım. İşlerim var onları halledeyim
Gelirim sonra öpüldünüz

okullar açılalı o kdr oldumu sınavlar başladımııııııııı :O

Ee normal görüyorum artik kuzum nediyim Sagol ihmal etmiyon sen yine ben gibi alistin idare etmeyi

Kolay gelsin cicim

evet site hala bozuk bence.. beğen dışındaki butonlar çalışmıyor
Yavrum geçmişi sil. Sildim şimdi düzeldi bak benimki. İnşallah yine bozulmaz.
okullar açılalı o kdr oldumu sınavlar başladımııııııııı :O
Ünite sonu sınavları bu miniğim. Kendi uygulamam. Her ünite sonunda yapıp kim anladı kim anlamadı ona bakıyorum. Karne etkilemiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…