- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #30.561
Rica ederim canım. İyiyim ben de kursum vardı çıktım. Sahilde yürüdüm. Çok sıcak bir banka oturdum eş kişisi kahvede oyuna dalmış son oyun yarım saate biter dedi. Onu bekliyorum avare avare bakıyorum etrafa. Gemlik bugün çok sıcak dün As merkezde autlet gezdim güzel sarışın kadın görünce de bayağı inceledim ama ana kokusu alamadım tabi.Oyy tatlı kertenkelem bilgi için çok teşekkür ederim
Haftanın tüm yorgunluğunu hepimiz atalım inşallah meslektaşlar
Pazartesi günü danışacağım bakalım müdüre..
Sen nasılsın?
Evet evet. Sen kalpli gör begenmelerimiDesene iyice bozuldu kkSenin dümdük beğenmelerin bile bana kalpli gibi geliyor mirandam
İnşallah olmaz
I inessa armand
Kuzum profili kapalı olanlara yazmıyorum kazansa bile. Zaten yazmam da mümkün değil. Senin profil de kapalı. Ondan kalmıştır o.
Hiç sanmıyorum öyle birşey yapacağımı
Aaa beni de fırsatçı yaptın alemsin yani
I inessa armand
Kuzum profili kapalı olanlara yazmıyorum kazansa bile. Zaten yazmam da mümkün değil. Senin profil de kapalı. Ondan kalmıştır o.
Yüreğim dağlandı minik güzel yavrum benimRica ederim canım. İyiyim ben de kursum vardı çıktım. Sahilde yürüdüm. Çok sıcak bir banka oturdum eş kişisi kahvede oyuna dalmış son oyun yarım saate biter dedi. Onu bekliyorum avare avare bakıyorum etrafa. Gemlik bugün çok sıcak dün As merkezde autlet gezdim güzel sarışın kadın görünce de bayağı inceledim ama ana kokusu alamadım tabi.
1 şiirciği bana çok mu gördünüz hahah
Bana neden kimse şiir yazmiyiiiiii
O şiirler için burda kan çıkıyordu. Burda ne stratejiler, ne tüm yürekler bir olup imece usulleri uygulandı. Kolay mı sandındıboşver onları bnmki açık bana yaz
Kolay gelsin cicimKuzularım ben kaçıyorum. Site biraz düzelsin.Hem bende sınav kağıtlarını okuyacağım. İşlerim var onları halledeyim
Gelirim sonra öpüldünüz
Kuzularım ben kaçıyorum. Site biraz düzelsin.Hem bende sınav kağıtlarını okuyacağım. İşlerim var onları halledeyim
Gelirim sonra öpüldünüz
Kolay gelsin cicim
evet site hala bozuk bence.. beğen dışındaki butonlar çalışmıyor
Muhabbete dalınca geleni gideni gözleri görmüyor bu kertenkelelerin tatlışımAma ben anne kertenkele olarak tüm yavru kertenkeleleri görmeye çalışıyorum
Kızma kardeş kertenkelelere, böyle şeyler olur
Geçmişi sildim yine de duzelmediKızlar benim ifadeler çıkmamaya başladı ofaynı Limonsuzzcay ın dediği gibi beğen dışında buton da kullanamaz oldum. Sinir oldum sitenin şu hallerine
Yavrum geçmişi sil. Sildim şimdi düzeldi bak benimki. İnşallah yine bozulmaz.Kolay gelsin cicim
evet site hala bozuk bence.. beğen dışındaki butonlar çalışmıyor
Ünite sonu sınavları bu miniğim. Kendi uygulamam. Her ünite sonunda yapıp kim anladı kim anlamadı ona bakıyorum. Karne etkilemiyor.okullar açılalı o kdr oldumu sınavlar başladımııııııııı :O
Prof'uyum kimseye benzemem
Ee normal görüyorum artik kuzum nediyim Sagol ihmal etmiyon sen yine ben gibi alistin idare etmeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?