Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

heeeeeee :) NE Güzel :)

kk birinci noteri canım benim nasılsın. Pek iyi değilmissin ama okuyamadım neyin var

biri bütün yaşam enerjimi almış gibi sanki limonsuzum ya ama çok şükür daha iyiyim.
sanki gün herkese 24 saatte bana 12 saat vermişler gibi bi his

inşallah geçecek limonsuzum ya. sizlerle konuştukça açıldım ama bugün

Merciiii tatlım dimi dimi kapıda beslediğim bitane Lütfiyem var bunun gibi nazlı girer eve gezer gecer yumurta kırarım ona yer oh gider. Doğum yaptıda getir kız bebeleri sevelim diyorum bakıyor öyle kafa go ing to go

Dolunay geliyor ondan açılar sert hepimiz boşluktayız anam babam

Yaptım da geldim bilene seksü hatunum
Ne pişireceksin. Bende ne pişirsem diye düşünüyorum
Fırında köfte patates yapmaya karar verdim canim,köfteyi yoğurdum dinleniyor şimdilik dolapta,duşa gidicem birazdan da :) sonra veririm fırına,yanına da pilav cacık miss,rabbimin verdiği nimetlere bin şükür işte kuzum bugün de böyle bakalım
Eski nickini geri istiyorum ben ya
kk birinci noteri şamdana geri dön
Kesinlikle bendeee
Seksü geyşamın çalışma düzenini değiştireceklermiş artık daha da göremicem onu
Canım iyi düşün iyi olsun ya,belki sadece lafta kalır değişmez inşallah değişirse de sağlık olsun canim, Allah kolaylığını illaki verir

Kurguya hayal gücüne bayıldım annem. Telefon şarjım hep dolu olacak inşallah. Anama bağlanıp kavuşma hayaliyle dolu gezeceğim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…