Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ama bu sadece aenin için değil onun içinde cok yorucu olacak... acaba başka durumlardan dolayı geçici süreliğine mi yapacaklar bunu

oyy Cicimm çok ağır olmuş ya, Rabbim hepsine kolaylık versin tabii sana daa

canım Samdanım Rabbim sana da kolaylık güç kuvvet versinn. Cidden eşlerinz gibi sizinde emeğiniz var..

Hoşgeldin negom nasılsın
Allah Allah depresyona mı giriyorsun acaba şamdanım
Seksü şempazem. Kırmızı vişneli bamya yapmaya karar vererek market market dolaştım. Ne dondurulmuş vişne buldum ne de bamya
Başlarım böyle dünyaya diyerek çorbalık tavuk aldım. Haşlayıp suyundan pilav falan yaparım
Kurguya hayal gücüne bayıldım annem. Telefon şarjım hep dolu olacak inşallah. Anama bağlanıp kavuşma hayaliyle dolu gezeceğim.
Ben senin herşeyine bayıldım elhanım
İşveli, endamlı, bilgili kertenkelem benim
Ama bu sadece aenin için değil onun içinde cok yorucu olacak... acaba başka durumlardan dolayı geçici süreliğine mi yapacaklar bunu
Kalıcı kutsişim
İnşallah uygulamaya geçmez de söylentide kalır. Yoksa ciddi anlamda depresyon beni bekliyor demektir..

oyy Cicimm çok ağır olmuş ya, Rabbim hepsine kolaylık versin tabii sana daa
Amin miniğim

Hoşgeldin negom nasılsın
Hoş buldum canım, okuyordum çıktım yarım kaldı geçmiş.
Çocuklar yine hasta, bu seferde boğaz ağrısı, ben darlandım, bu kadar çok hasta olmazlardı.
Başımızda var bir şey, üç dört gün önce çocuk odasın da eşyaların yerini değiştim, zebra perdesi vardı önceden yırtıldı diye çıkarmıştım, onu tamir ettim taktım falan, kitap raflarını söktüm, yeni yerine asılacak, odaları boyanacak. Neyse camı açmıştım havalansın diye, işim bitti örteyim dedim baktım örtülmüyor, ne sıkıştı ki araya dedim, bir baktım pervazdan ayrılmış cam, bismillah dedim noluyor, darbe almadı bir şey olmadı, durduğu yerde ayrılmış, tek menteşe tutuyor.
Camı da sileyim demiştim, sonra vazgeçmiştim, silmeye kalksam muhtemelen o gün aşağı düşmüştüm.
Çocukların üssüne düşseydi falan, kısa çaplı bir şok yaşadım. Sadaka ver dedim eşime.
Böyle peş peşe hastalık kazalar, huzurum kaçtı.

Son düzenleme:
Hani hastalık için dedik ya geçmiş olsun diye. Bayağı geniş kapsamlı bir geçmiş olsun canım. Ürperdim okurken. Allah esirgemis gerçekten.

Nego hoşgeldin canım geçen çevrimdışı topigi izliodum anam bizim hatunlar nasıl da konuşuyor araya sen girdin girmenle banlanman bir oldu aha dedim bizim temizlik avcısı da gitti kızlar baktım hala konsuyor sonra yokluğun farkedildi ama ilk ben farkettim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…