- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #30.601
Ben geldimmOzledim heeee siziii
Çevrimdışı izledim hepinizi
Sözlü tacizden içerdeyim askimnie ban yedin gene cadıııııııııı
Sözlü tacizden içerdeyim askim
Yohhh sen beni taciz etbenide taciz ettttttttttt sadfsdf
Yohhh sen beni taciz etBakalım senin nasıl oluyor
Ama bu sadece aenin için değil onun içinde cok yorucu olacak... acaba başka durumlardan dolayı geçici süreliğine mi yapacaklar bunu1 gün çalışıp 1 gün izin yapıyorlardı ya, 2 gün çalışıp 1 gün izin yapacakları söyleniyor. O da haftada 2 gün izin yapar. Hele olur da izni yanarsa 5 günde 1 izin yapmak anlamına gelir.
Günde 20saate yakın çalışıyor bu adam ya. İzin gününde yorgunluktan camış gibi yatıyor. Yeni düzende halimiz ne olur bizim.
Hatta daha bile kötüsü olabilir deniyor. 3+1 bile olabilirmiş.
Yemin ederim yüreğim kaldırmaz. Yığılıp kalırım kesinleşirse.
oyy Cicimm çok ağır olmuş ya, Rabbim hepsine kolaylık versin tabii sana daa1 gün çalışıp 1 gün izin yapıyorlardı ya, 2 gün çalışıp 1 gün izin yapacakları söyleniyor. O da haftada 2 gün izin yapar. Hele olur da izni yanarsa 5 günde 1 izin yapmak anlamına gelir.
Günde 20saate yakın çalışıyor bu adam ya. İzin gününde yorgunluktan camış gibi yatıyor. Yeni düzende halimiz ne olur bizim.
Hatta daha bile kötüsü olabilir deniyor. 3+1 bile olabilirmiş.
Yemin ederim yüreğim kaldırmaz. Yığılıp kalırım kesinleşirse.
canım Samdanım Rabbim sana da kolaylık güç kuvvet versinn. Cidden eşlerinz gibi sizinde emeğiniz var..seninkide benimki gibi sana kalır cici
ben bu yaza kadar tek basimaydim hep. herşeyi tek yapmak zorunda kalmıştım yoğun diye. yoğunluğu gecince yatmaya devam etti. ben de artık çok büyük kavga edip bosanalim yeter artık dedim. şimdi iyi kötü bakiyo yardımcı oluyo.
ama işte arada kadın yipraniyoben de ne mok oldum bilmiyom şu an hem işe gidip hem çocuğa bakıp hem nasıl islerimi yapcam kara kara onu düşünüyorum.
maddiyat çok çok önemliymis onu anladım
yaa maşallah çok tatlıı bir çiftt gördüümm :) amiiinnBuralar da hava mis kızlar❤❤
Hoşgeldin negomBen geldim
Allah Allah depresyona mı giriyorsun acaba şamdanımbiri bütün yaşam enerjimi almış gibi sanki limonsuzum yaama çok şükür daha iyiyim.
sanki gün herkese 24 saatte bana 12 saat vermişler gibi bi his
inşallah geçecek limonsuzum ya. sizlerle konuştukça açıldım ama bugün
Seksü şempazem. Kırmızı vişneli bamya yapmaya karar vererek market market dolaştım. Ne dondurulmuş vişne buldum ne de bamyaFırında köfte patates yapmaya karar verdim canim,köfteyi yoğurdum dinleniyor şimdilik dolapta,duşa gidicem birazdan da :) sonra veririm fırına,yanına da pilav cacık miss,rabbimin verdiği nimetlere bin şükür işte kuzum bugün de böyle bakalım❤
Kesinlikle bendeee
Canım iyi düşün iyi olsun ya,belki sadece lafta kalır değişmez inşallahdeğişirse de sağlık olsun canim, Allah kolaylığını illaki verir
Ben senin herşeyine bayıldım elhanımKurguya hayal gücüne bayıldım annem.Telefon şarjım hep dolu olacak inşallah. Anama bağlanıp kavuşma hayaliyle dolu gezeceğim.
Kalıcı kutsişimAma bu sadece aenin için değil onun içinde cok yorucu olacak... acaba başka durumlardan dolayı geçici süreliğine mi yapacaklar bunu
Amin miniğimoyy Cicimm çok ağır olmuş ya, Rabbim hepsine kolaylık versin tabii sana daa
Hoşgeldin diloşum. Çok yaramazsın çokBen geldimmOzledim heeee siziii
Çevrimdışı izledim hepinizi
Hesap detaylarına gir kuzum. Özel başlık kısmına yazacaksın.şu profilde yazan duruma nerden yazıyoruz sürekli kalıyor ya
Hoşbulduk balım sende hoşgeldinHoşgeldin diloşum. Çok yaramazsın çok
Hoş buldum canım, okuyordum çıktım yarım kaldı geçmiş.Hoşgeldin negomnasılsın
Açtım canm, olmamış mı
Hani hastalık için dedik ya geçmiş olsun diye. Bayağı geniş kapsamlı bir geçmiş olsun canım. Ürperdim okurken. Allah esirgemis gerçekten.Hoş buldum canım, okuyordum çıktım yarım kaldı geçmiş.
Çocuklar yine hasta, bu seferde boğaz ağrısı, ben darlandım, bu kadar lol hasta olmazlardı.
Başımızda var bir şey, üç dört gün önce çocuk odasın da eşyaların yerini değiştim, zebra perdesi vardı önceden yırtıldı diye çıkarmıştım, onu tamir ettim taktım falan, kitap raflarını söktüm, yeni yerine asılacak, odaları boyanacak. Neyse camı açmıştım havalansın diye, işim bitti örteyim dedim baktım örtülmüyor, ne sıkıştı ki araya dedim, bir baktım pervazdan ayrılmış cam, bismillah dedim noluyor, darbe almadı bir ley olmadı, durduğu yerde ayrılmış, tek menteşe tutuyor.
Camı da sileyim demiştim, sonra vazgeçmiştim, silmeye kalksam muhtemelen o gün aşağı düşmüştüm.
Çocukların üssüne düşseydi falan, kısa çaplı bir şok yaşadım. Sadaka ver dedim eşime.
Böyle peş peşe hastalık kazalar, huzurum kaçtı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?