- 12 Haziran 2019
- 19.680
- 121.261
- 598
- 37
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #30.621
İçindeki gücü keşfet. Seni ne mevsim geçişleri, ne de kreş bebesi yıldıramazbiri bütün yaşam enerjimi almış gibi sanki limonsuzum yaama çok şükür daha iyiyim.
sanki gün herkese 24 saatte bana 12 saat vermişler gibi bi his
inşallah geçecek limonsuzum ya. sizlerle konuştukça açıldım ama bugün
Ne çektin be kardeşimB Brunello Cicinelli
I inessa armand 40 yılın başı şiir kazandım, site sen kalk çök demiştim
Vay vay vay dış minnaklara bak sen, şiirime kast edilmiş
Ayyy Allah korumuş kuzumHoş buldum canım, okuyordum çıktım yarım kaldı geçmiş.
Çocuklar yine hasta, bu seferde boğaz ağrısı, ben darlandım, bu kadar lol hasta olmazlardı.
Başımızda var bir şey, üç dört gün önce çocuk odasın da eşyaların yerini değiştim, zebra perdesi vardı önceden yırtıldı diye çıkarmıştım, onu tamir ettim taktım falan, kitap raflarını söktüm, yeni yerine asılacak, odaları boyanacak. Neyse camı açmıştım havalansın diye, işim bitti örteyim dedim baktım örtülmüyor, ne sıkıştı ki araya dedim, bir baktım pervazdan ayrılmış cam, bismillah dedim noluyor, darbe almadı bir ley olmadı, durduğu yerde ayrılmış, tek menteşe tutuyor.
Camı da sileyim demiştim, sonra vazgeçmiştim, silmeye kalksam muhtemelen o gün aşağı düşmüştüm.
Çocukların üssüne düşseydi falan, kısa çaplı bir şok yaşadım. Sadaka ver dedim eşime.
Böyle peş peşe hastalık kazalar, huzurum kaçtı.
Yok gülüm açılmamışAçtım canm, olmamış mı
Kapatırken iyi de açarken bir sürü zımbırtı karışıyor kafaları
Oyle deme bakalım bi sonuçlansın hayırlısıyla ki bence oyle bişey yokturHoşgeldin negomnasılsın
Allah Allah depresyona mı giriyorsun acaba şamdanım
Seksü şempazem. Kırmızı vişneli bamya yapmaya karar vererek market market dolaştım. Ne dondurulmuş vişne buldum ne de bamya
Başlarım böyle dünyaya diyerek çorbalık tavuk aldım. Haşlayıp suyundan pilav falan yaparım
Ben senin herşeyine bayıldım elhanım
İşveli, endamlı, bilgili kertenkelem benim
Kalıcı kutsişim
İnşallah uygulamaya geçmez de söylentide kalır. Yoksa ciddi anlamda depresyon beni bekliyor demektir..
Amin miniğim
Cicimin dediği gibi, bu kertenkeleler muhabbete dalınca gözleri bişey görmüyorNego hoşgeldin canım geçen çevrimdışı topigi izliodum anam bizim hatunlar nasıl da konuşuyor araya sen girdin girmenle banlanman bir oldu aha dedim bizim temizlik avcısı da gitti kızlar baktım hala konsuyor sonra yokluğun farkedildi ama ilk ben farkettim
Sorma abla bende ürperdim, hatta deprem mi oldu ki dedimHani hastalık için dedik ya geçmiş olsun diye. Bayağı geniş kapsamlı bir geçmiş olsun canım. Ürperdim okurken. Allah esirgemis gerçekten.
A ha ha hoş buldum canımNego hoşgeldin canım geçen çevrimdışı topigi izliodum anam bizim hatunlar nasıl da konuşuyor araya sen girdin girmenle banlanman bir oldu aha dedim bizim temizlik avcısı da gitti kızlar baktım hala konsuyor sonra yokluğun farkedildi ama ilk ben farkettim
Sağol canımAyyy Allah korumuş kuzumbencede sadaka verin çocuk sevindirin.
Bende senle birlikte ban yedim sekrimA ha ha hoş buldum canımonlar farkedene kadar kurt kaptı beni
Aaa hadi ya, mahkum arkadaşımBende senle birlikte ban yedim sekrimdaha bir kaç saat önce geldim
Ay dur kız hatırladım ki senin banı, hatta buraya da yazmıştım sebebiniBende senle birlikte ban yedim sekrimdaha bir kaç saat önce geldim
Nasıl ola ki açılırİçindeki gücü keşfet. Seni ne mevsim geçişleri, ne de kreş bebesi yıldıramaz
Ne çektin be kardeşim
Ayyy Allah korumuş kuzumbencede sadaka verin çocuk sevindirin.
Yok gülüm açılmamış
Sözlü tacizden içerdeyimAy dur kız hatırladım ki senin banı, hatta buraya da yazmıştım sebebini
Baktım canım mesajlarına, anladım zatenSözlü tacizden içerdeyim
Canım geçici bir durum mu yoksa bundan sonra hep böyle mi?Kızlar çöktüm gittim ben.
2+1 e geçmişler kesin olarak.
Yarın izinliydi, arkadaşlarla plan yapmıştık bir sürü planım vardı. Bugünü bile sıkıla sıkıla olsun yarın evde diye kendimi avutarak geçirmiştim ama yalan oldu. Yarın da görev başı..
Salıya doktor randevuma gidecektik birlikte, o da yalan oldu..
İşin kötüsü çalışma saatleri de azalmadı.
Zaten 2 günde bir toplam 7 saat falan görüşüyorduk ben de çalıştığım için. Şimdi 7 saat görüşmek için tam 2 gün bekleyeceğim.
Ben iptal.
Yüreğime iniyor.
Sıkı takip ederim ve de inanırım.aaaa ondan misen anliyo musun burçlardan:) :)
Garanti veremiyorumhoşgeldin negomsen bidaha ban yeme
Hep negom..Canım geçici bir durum mu yoksa bundan sonra hep böyle mi?
Canım üzülme desem fayda olur mu bilmemKızlar çöktüm gittim ben.
Yarın izinliydi, arkadaşlarla plan yapmıştık bir sürü planım vardı. Bugünü bile sıkıla sıkıla olsun yarın evde diye kendimi avutarak geçirmiştim ama yalan oldu. Yarın da görev başı..
Zaten 2 günde bir toplam 7 saat falan görüşüyorduk ben de çalıştığım için. Şimdi 7 saat görüşmek için tam 2 gün bekleyeceğim.
Ben iptal.
Yüreğime iniyor.
Canım nasıl bundan önceki sistem değişip bu olduysa, bu da değişir tekrar öyle düşün, hep böyle sürmezHep negom..
Kızlar çöktüm gittim ben.
Ben iptal.
Yüreğime iniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?