- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #30.661
Evet aynısıyım, kızına baktıkça beni gör tosyamHahahah ay ciciii bu halinle bile güldürdün benio kadar komikti ki hali bir an sen canlandın gözümde
Hiç tatlı değil çok acı çok. İsot gibiYaa canım brom ya Allah daim etsin, hep özleyin birbirinizi siz emi ama tatlı özlemler olsun
Evet aynısıyım, kızına baktıkça beni gör tosyam
Bende geyşa gelince öyle sarılıp hasret gidermeye çalışıyorum. O yokken hep üzülüyorum. Sen işe başlayınca minik nasıl olacaksa eşim 2+1e geçince aynısı olucam
Minikle kaderimiz böyleymiş, şuan onunla dertleşesim geldi
İyiyim ya iyiyim sorun yokYaa canım brom ya Allah daim etsin, hep özleyin birbirinizi siz emi ama tatlı özlemler olsun
Şu halde bile güldürdünAma Kızımın aklına beni görünce geliyor
Normalde babaannesiyle oynuyor çok güzellll
Yani sen ondan bile fenasın
Valla senin yerinde olsam şu an yani çoluk çocuk olmasa ve eşim böyle nöbetli çalışacak olsa.
Bulurum kendime missss gibi yabancı diziler
Oturur izlerim saatlerce
Valla yalnız kalmayı özlemişim ben
Şu halde bile güldürdün
Aşırı bağımlı bir kişiliğim var tosyam. O yokken ne dizi izleyebiliyorum. Ne kitap okuyabiliyorum. Koltuk köşesine pısıp geceye kadar gelmesini bekliyorum saat saya saya. Yemek bile yiyesim gelmiyor.
Neden böyleyim acaba ya, hiç normal değil
Seviyorsundur tosyam sevmez olur musunAaaa bu ne beee
Kız ya ben kocamı hiç sevmiyorum ya da sen gerçekten bağımlı olmuşsun
Seviyorsundur tosyam sevmez olur musun
Benim biraz değişik durumum..
Aşırı bağımlı olmak beni çok yıpratıyor. Sanırım beni bir psikolog paklar
Canım gizlilik yazan yerdeki kimler görebilir yazan yerleri sadece üyeler yapabilirsin.Nasıl ola ki açılır
Nasıl ola ki açılır
Cicim ben de zamanla durumlar yoluna girdikçe daha güzel bir sisteme döner diye düşünüyorum. Kalbini ferah tut. Şu günler en kısa zamanda geçsin de inşallahhİnşallah tosyam..
İnşallah eski düzene geri dönebiliriz.
Negatif olmamaya çalışıyorum ama başaramıyorum1+1 de bile delirmiş vaziyetteydim topikteki herkes biliyor.
Çok ağır geldi o yüzden bu haber bana. .
İnşallah Allah sabrını verir.
Düşünüyorum tosyam düşünmüyor muyum sanıyorsun..Kuzum şimdi söyleyeceklerimi inşallah yanlış anlamazsın, sonuçta senin de düşüneceğin şeyler gayet ama bazen benim aklıma en ayan beyan şeyler bile gelmiyor.
Böyle başka insanların haline bakıp asla halime şükretmem, öyle bir yapım yoktur. Ama derim ki onlar dayanıyorsa ben de dayanırım, hayli hayli dayanırım diyorum.
Mesela şu anki harekata giden askerlerin eşleri, çocukları, anne babaları var, kardeşleri var. Benim aklıma günlerdir hep onlar geliyor. Düşünsene durumu, ne kadar zor
Haline şükret demiyorum ama, onlar dayanıyorsa sen de dayanırsın kuzum. Daha güçlü olmaya çalış ❤
ama çok tatlısııınn =)Şu halde bile güldürdün
Aşırı bağımlı bir kişiliğim var tosyam. O yokken ne dizi izleyebiliyorum. Ne kitap okuyabiliyorum. Koltuk köşesine pısıp geceye kadar gelmesini bekliyorum saat saya saya. Yemek bile yiyesim gelmiyor.
Neden böyleyim acaba ya, hiç normal değil
Düşünüyorum tosyam düşünmüyor muyum sanıyorsun..
Bugün şamdana da dedim hatta. İnsanlar ne halde, bencillik gibi yaptığım dedim.
Ama inan bana derman gibi olmuyor öyle düşünmek.
Şükür ediyorum o ayrı..
Ama yine de hafifletmiyor bunaltımı.
Harekatta olsun olmasın hepsi kelle koltukta insanlar polis olsun asker olsun. Nefes aldığımız her günümüz şükür bizim. O ayrı mesele..
Belki dışarıdan dediğin gibi insanlar ne halde sen neyi dert ediyorsun şeklinde görünüyor olabilir, farkındayım ama "hadi olsun neyse" diyemiyorsun.
Sana bir bebek lazım balimDüşünüyorum tosyam düşünmüyor muyum sanıyorsun..
Bugün şamdana da dedim hatta. İnsanlar ne halde, bencillik gibi yaptığım dedim.
Ama inan bana derman gibi olmuyor öyle düşünmek.
Şükür ediyorum o ayrı..
Ama yine de hafifletmiyor bunaltımı.
Harekatta olsun olmasın hepsi kelle koltukta insanlar polis olsun asker olsun. Nefes aldığımız her günümüz şükür bizim. O ayrı mesele..
Belki dışarıdan dediğin gibi insanlar ne halde sen neyi dert ediyorsun şeklinde görünüyor olabilir, farkındayım ama "hadi olsun neyse" diyemiyorsun.
Sana bir bebek lazım balimbiliyorum elinde değil düşüncelerin, evlat sevgisi tadinca herşey yoluna girecek
Öyle yaptım ama neyse acelesi yok zaten, kendini toparlasın yine bakarızCanım gizlilik yazan yerdeki kimler görebilir yazan yerleri sadece üyeler yapabilirsin.
Yav seni yerim güzel cümlelerine kurbanKızlar İyi Akşamlar;
@Brunello Cicinelli sana teşekkür ederim,
beni etiketlemişsin yine
gerçekten çok akıllı ve başarılı bir Arizona Kertenkelesisin
Formu kullanmayı bir türlü kullanmayı öğrenemedim.
Sende miranda pıtırcığıB Brunello Cicinelli cicim sevgi pıtırcığı olmuşun sen
Benim ifadeler yine gitti ya. Hep geçmiş mi silmem lazım yani
Yada komple sıyırmışama çok tatlısııınn =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?