Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hahahah ay ciciii bu halinle bile güldürdün beni o kadar komikti ki hali bir an sen canlandın gözümde
Evet aynısıyım, kızına baktıkça beni gör tosyam
Bende geyşa gelince öyle sarılıp hasret gidermeye çalışıyorum. O yokken hep üzülüyorum. Sen işe başlayınca minik nasıl olacaksa eşim 2+1e geçince aynısı olucam
Minikle kaderimiz böyleymiş, şuan onunla dertleşesim geldi
Yaa canım brom ya Allah daim etsin, hep özleyin birbirinizi siz emi ama tatlı özlemler olsun
Hiç tatlı değil çok acı çok. İsot gibi

Ama Kızımın aklına beni görünce geliyor
Normalde babaannesiyle oynuyor çok güzellll
Yani sen ondan bile fenasın
Valla senin yerinde olsam şu an yani çoluk çocuk olmasa ve eşim böyle nöbetli çalışacak olsa.
Bulurum kendime missss gibi yabancı diziler
Oturur izlerim saatlerce
Valla yalnız kalmayı özlemişim ben

Şu halde bile güldürdün
Aşırı bağımlı bir kişiliğim var tosyam. O yokken ne dizi izleyebiliyorum. Ne kitap okuyabiliyorum. Koltuk köşesine pısıp geceye kadar gelmesini bekliyorum saat saya saya. Yemek bile yiyesim gelmiyor.
Neden böyleyim acaba ya, hiç normal değil

Aaaa bu ne beee

Kız ya ben kocamı hiç sevmiyorum ya da sen gerçekten bağımlı olmuşsun

Aaaa bu ne beee

Kız ya ben kocamı hiç sevmiyorum ya da sen gerçekten bağımlı olmuşsun
Seviyorsundur tosyam sevmez olur musun
Benim biraz değişik durumum..
Aşırı bağımlı olmak beni çok yıpratıyor. Sanırım beni bir psikolog paklar

Seviyorsundur tosyam sevmez olur musun
Benim biraz değişik durumum..
Aşırı bağımlı olmak beni çok yıpratıyor. Sanırım beni bir psikolog paklar

Kuzum şimdi söyleyeceklerimi inşallah yanlış anlamazsın, sonuçta senin de düşüneceğin şeyler gayet ama bazen benim aklıma en ayan beyan şeyler bile gelmiyor.
Böyle başka insanların haline bakıp asla halime şükretmem, öyle bir yapım yoktur. Ama derim ki onlar dayanıyorsa ben de dayanırım, hayli hayli dayanırım diyorum.
Mesela şu anki harekata giden askerlerin eşleri, çocukları, anne babaları var, kardeşleri var. Benim aklıma günlerdir hep onlar geliyor. Düşünsene durumu, ne kadar zor
Haline şükret demiyorum ama, onlar dayanıyorsa sen de dayanırsın kuzum. Daha güçlü olmaya çalış

Cicim ben de zamanla durumlar yoluna girdikçe daha güzel bir sisteme döner diye düşünüyorum. Kalbini ferah tut. Şu günler en kısa zamanda geçsin de inşallahh

Düşünüyorum tosyam düşünmüyor muyum sanıyorsun..
Bugün şamdana da dedim hatta. İnsanlar ne halde, bencillik gibi yaptığım dedim.
Ama inan bana derman gibi olmuyor öyle düşünmek.
Şükür ediyorum o ayrı..
Ama yine de hafifletmiyor bunaltımı.
Harekatta olsun olmasın hepsi kelle koltukta insanlar polis olsun asker olsun. Nefes aldığımız her günümüz şükür bizim. O ayrı mesele..
Belki dışarıdan dediğin gibi insanlar ne halde sen neyi dert ediyorsun şeklinde görünüyor olabilir, farkındayım ama "hadi olsun neyse" diyemiyorsun.

ama çok tatlısııınn =)

Biliyorum canım benim, az çok tanıdım zaten seni. Bencil, umursamaz biri olmadığın belli. Kedilere köpeklere verdiğin değerden bile belli. Bilinçsiz biri değilsin onu da biliyorum. Bahsettiğin gibi görünmüyorsun yani dışarıdan bakılınca da.
Sen gayet güçlü bir kadınsın. Eğer aşırı bağımlılık hissediyorsan gerçekten psikolojik yardım alabilirsin, ayıp birşey değil sonuçta. Böyle çok yıpranırsın...

Sana bir bebek lazım balim biliyorum elinde değil düşüncelerin, evlat sevgisi tadinca herşey yoluna girecek

Sana bir bebek lazım balim biliyorum elinde değil düşüncelerin, evlat sevgisi tadinca herşey yoluna girecek

Bence de gerçekten iyi gelecek, annelik farklı bir duygu veriyor insana. Kendini herşeyden daha güçlü hissediyorsun değil mi limonsuzum

Yav seni yerim güzel cümlelerine kurban
Neden öğrenemedin neyde zorlanıyorsun ki? Yardım edelim..
B Brunello Cicinelli cicim sevgi pıtırcığı olmuşun sen
Benim ifadeler yine gitti ya. Hep geçmiş mi silmem lazım yani
Sende miranda pıtırcığı
Aynen habire sileceğiz herhalde
Bir topik keyfimiz var onun da içine turp sıktılar kaç gündür
ama çok tatlısııınn =)
Yada komple sıyırmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…