- 4 Eylül 2018
- 18.767
- 72.086
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #30.841
Geçmiş olsun bence de doktora gitmende yarar var@malii B Brunello Cicinelli sizsiniz nazar
İyi değilim bi yerde bi sorun var.
Hamu yapıyodum tezgahta çok kötü oldum bi oturdum dinlendim yine aynısı.
Uzanıyorum şimdi bekliyo hamur.
1 aydan biraz fazla ama tam belli değil evet heyecanlıyım bir o kadar da ürkek
her zamanki gibi çok tatlısın
ben ilk evlendiğimde yaşadığım bütün kötü şeyleri evin üstüne atıp; eve alisamadim, bu evi hiç sevmiyorum, sanki otel gibi yatmak için kullanıyorum falan diyodum
yaşadığın bu süreçten tabiki en çok ev nasibini alacaktı:) yavaş yavaş sen yeni duruma alışıp kabullendikce evini sevebilirsin cici:)
Allah sana eşine hayırlı kapılar açsın:) ben de kaç zamandir mal gibiyim. bak daha bugün yeni yeni toparliyorum kafamı. illaki hayatimizde oluyo aksilikler mutsuzluklar plan dışı gelisen olaylar.... ben de çok yoruldum inan. esim seneye gideriz diyodu simdi başladı bı kaç sene daha kalırız belki demeyebenim onun her fikri değiştiğinde kafamdaki plan değişiyo. eşimin babası emekli olup bize olan borcunu verecekti belki hatırlarsın. adam hala emekli olmadi ve naptigimi ben de bilmiyorum demis esime. yani o para ne zaman gelecek o da belli değil dolayısıyla bizim araba plani da yatti:)
şimdi eeee niye anlattın bunlari dersen suçlu bu kez ev değil İstanbul mesela
illaki zorlanirsiniz insan çiçeği soldugunda bile gözü arıyo. bardağı eksilince, tabak takımı bozulunca yadirgiyo. tabiki kocanın bu durumu okul yeni ev vs herşey etkiler seni
ama sen tatlı canını üzme. bunlar hep çözülecek şeyler :) bak ben hayatımda ilk defa veli toplantısına gittimo bana bugün için moral oldu. artık yaşımız ilerliyo. hayatimiz düşüncemiz herşeyimiz degisiyo. az görmeye alışmak da senin için iyi olur. rahat edersin. birini sürekli düşünmek de zor yıpratıcı bisey.
biraz hayatı tek başına yaşamayı öğrenmen lazım. bu hayata hepimiz tek geldik. her zaman yalnız kalma ihtimalimiz var Allah göstermesin. kendin için yaşamayı ogrenirsen daha mutlu olursun bence:)
Allah mutluluğunuzu ve bağlılığınızı daim etsin inşallah:)
@malii B Brunello Cicinelli sizsiniz nazar
İyi değilim bi yerde bi sorun var.
Hamu yapıyodum tezgahta çok kötü oldum bi oturdum dinlendim yine aynısı.
Uzanıyorum şimdi bekliyo hamur.
Sezaryen olacak nasipse. İlki de sezaryendi ve ben sezaryenden korkuyorum o ameliyathane geriyor düşündükçe. İnşaallah dediğin gibi 2. Doğum daha kolay olur2.dogum daha kolay olur derler bir de ama korku yine aynı desene. Sezaryen mi olacak normal mi? Yani ilki Sezaryen miydi
Sezaryen olacak nasipse. İlki de sezaryendi ve ben sezaryenden korkuyorum o ameliyathane geriyor düşündükçe. İnşaallah dediğin gibi 2. Doğum daha kolay olur
Ne kadar güzel yazmışsın canım benim ❤
Nereye gidim pat diye bi randevu falan bakim yattığım yerde koltukla birlikte dönüyorum.Peki neden hala evdesin, neden hala doktora gitmiyorsun
Amin canım inşaallah Allah razı olsunEvet canım sezaryenden ben de çok korkmuştum, ağlaya ağlaya girdim doğuma o yüzden :))
Geçecek inşallah allah yardımcın olsun, kolayca sağlıkla al kucağına inşallah
Nereye gidim pat diye bi randevu falan bakim yattığım yerde koltukla birlikte dönüyorum.
5 li emel sayın gibi.
Nereye gidim pat diye bi randevu falan bakim yattığım yerde koltukla birlikte dönüyorum.
5 li emel sayın gibi.
Haahahah ayyy güldüm özür dilerim
Belki cicinin de dediği gibi denge taşların oynamıştır
Acile gitsene neden gitmiyorsun, baş dönmesi filan sıkıntı sonuçta
Gülerek ekledim bende resmi. KBB mı gidicem?
Bir araya geldiğimiz 7 saatte misafir ağırlıyoruz gülişim, başka herhangi bir aktivitemiz yokHah iste bundan demekki . Ben yengecim de kolay kolay her şeye adapte olamam ordan tanıdık geldi de senin koç olma durumu işleri daha da farklı duruma getirmiş dediğin gibi. Alışırsin evine de bu düzen de değişir. Yeterki bir araya geldiginiz 7 saati iyi değerlendirin (burada seksu bakış atan kız emojisi koyacaktim ama kk nin ustune çöken kara bulut hala dagilmamis)
Ayrıca o uzaklaşma vs ne demek? Olur mu hiç. Aklindan gecirme.
Çıkasım da gelmiyor ki tosyamHepsi üst üste gelince doğal olarak ne oluyoruz? Oldu ruh halin. :))
Ben de senin gibiyim değişiklikten hiç hoşlanmam, kolay adapte olamam. Gerilirim, bitkin olurum, halsiz isteksiz olurum. Seni çok iyi anlıyorum o yüzden kuzum, ama geçecek inanki. Sevdiğin arkadaşlarınla görüş dışarıya çık, ya da eve davet et. Belki daha iyi hissedersin.
Cinsiyeti neydi kuzımBen de idare ediyorum .. doğum yaklaşıyor korkuyorum. Arada eşimle takışıyoruz canim sıkılıyor. Kızımla oynamaya çalışıyorum falan böyle geçiyor zamanım
her zamanki gibi çok tatlısın
ben ilk evlendiğimde yaşadığım bütün kötü şeyleri evin üstüne atıp; eve alisamadim, bu evi hiç sevmiyorum, sanki otel gibi yatmak için kullanıyorum falan diyodum
yaşadığın bu süreçten tabiki en çok ev nasibini alacaktı:) yavaş yavaş sen yeni duruma alışıp kabullendikce evini sevebilirsin cici:)
Allah sana eşine hayırlı kapılar açsın:) ben de kaç zamandir mal gibiyim. bak daha bugün yeni yeni toparliyorum kafamı. illaki hayatimizde oluyo aksilikler mutsuzluklar plan dışı gelisen olaylar.... ben de çok yoruldum inan. esim seneye gideriz diyodu simdi başladı bı kaç sene daha kalırız belki demeyebenim onun her fikri değiştiğinde kafamdaki plan değişiyo. eşimin babası emekli olup bize olan borcunu verecekti belki hatırlarsın. adam hala emekli olmadi ve naptigimi ben de bilmiyorum demis esime. yani o para ne zaman gelecek o da belli değil dolayısıyla bizim araba plani da yatti:)
şimdi eeee niye anlattın bunlari dersen suçlu bu kez ev değil İstanbul mesela
illaki zorlanirsiniz insan çiçeği soldugunda bile gözü arıyo. bardağı eksilince, tabak takımı bozulunca yadirgiyo. tabiki kocanın bu durumu okul yeni ev vs herşey etkiler seni
ama sen tatlı canını üzme. bunlar hep çözülecek şeyler :) bak ben hayatımda ilk defa veli toplantısına gittimo bana bugün için moral oldu. artık yaşımız ilerliyo. hayatimiz düşüncemiz herşeyimiz degisiyo. az görmeye alışmak da senin için iyi olur. rahat edersin. birini sürekli düşünmek de zor yıpratıcı bisey.
biraz hayatı tek başına yaşamayı öğrenmen lazım. bu hayata hepimiz tek geldik. her zaman yalnız kalma ihtimalimiz var Allah göstermesin. kendin için yaşamayı ogrenirsen daha mutlu olursun bence:)
Allah mutluluğunuzu ve bağlılığınızı daim etsin inşallah:)
Koptumcici benim bu uzun uzun yazma aşkıma yakında kitap bastircak tosiamteşekkür ederim bu arada
B Brunello Cicinelli kitabı yazmaya usenirim seçkin yorumlar diye bastirsak olur muhazır yazılanları bastırıp gecek
HayirdirKizlar yemin olsun çıldırmak uzereyim
Arkadaşına mı, badana muhabbetine miKizlar yemin olsun çıldırmak uzereyim
Badana tabikiArkadaşına mı, badana muhabbetine miTopik kan ağlıyor. Cılk dram olduk.
Kesin gene dolunay var. Bir kere dolunayda yine böyle olmuştuk
Eşim badanaya girişmişHayirdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?