Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1 aydan biraz fazla ama tam belli değil evet heyecanlıyım bir o kadar da ürkek

2.dogum daha kolay olur derler bir de ama korku yine aynı desene. Sezaryen mi olacak normal mi? Yani ilki Sezaryen miydi

Ne kadar güzel yazmışsın canım benim

@malii B Brunello Cicinelli sizsiniz nazar
İyi değilim bi yerde bi sorun var.
Hamu yapıyodum tezgahta çok kötü oldum bi oturdum dinlendim yine aynısı.
Uzanıyorum şimdi bekliyo hamur.

kendini rahat bırak bonus. içine atıp durma ayrıca. aynı sorun bende de var. ne zaman içim yığılsa kafam dönüyo

Allah tez zamanda feraha erdirsin çözüme ulaştırsin inşallah

2.dogum daha kolay olur derler bir de ama korku yine aynı desene. Sezaryen mi olacak normal mi? Yani ilki Sezaryen miydi
Sezaryen olacak nasipse. İlki de sezaryendi ve ben sezaryenden korkuyorum o ameliyathane geriyor düşündükçe. İnşaallah dediğin gibi 2. Doğum daha kolay olur

Sezaryen olacak nasipse. İlki de sezaryendi ve ben sezaryenden korkuyorum o ameliyathane geriyor düşündükçe. İnşaallah dediğin gibi 2. Doğum daha kolay olur

Evet canım sezaryenden ben de çok korkmuştum, ağlaya ağlaya girdim doğuma o yüzden :))
Geçecek inşallah allah yardımcın olsun, kolayca sağlıkla al kucağına inşallah

Ne kadar güzel yazmışsın canım benim ❤

cici benim bu uzun uzun yazma aşkıma yakında kitap bastircak tosiam teşekkür ederim bu arada

B Brunello Cicinelli kitabı yazmaya usenirim seçkin yorumlar diye bastirsak olur mu hazır yazılanları bastırıp gecek

Nereye gidim pat diye bi randevu falan bakim yattığım yerde koltukla birlikte dönüyorum.
5 li emel sayın gibi.

Haahahah ayyy güldüm özür dilerim
Belki cicinin de dediği gibi denge taşların oynamıştır
Acile gitsene neden gitmiyorsun, baş dönmesi filan sıkıntı sonuçta

Nereye gidim pat diye bi randevu falan bakim yattığım yerde koltukla birlikte dönüyorum.
5 li emel sayın gibi.

sen bence kafan dönüyosa yaz buraya hemen sorunları yazdıkca emeller de tek tek baloncuk gibi patlar teke inersin insallah

Gülerek ekledim bende resmi. KBB mı gidicem?

Önce sen acile git, şikayetlerini söyle yönlendirirler büyük ihtimal
Cerrahpasa bu konuda çok iyi gidebilirsen. Annemin denge taşları çok oynuyordu, ilk orada tespit edip tedavi ettiler

Bir araya geldiğimiz 7 saatte misafir ağırlıyoruz gülişim, başka herhangi bir aktivitemiz yok
Ben bu durumlara düşecek kız mıydım be işte
Çıkasım da gelmiyor ki tosyam
Annem gelecek akşam üstü.. Biraz daha iyi hissederim. Şimdi saçma gelecek belki ama eve ısınamadım ya, aldığım duşta bile temizlenmiyor gibi hissediyorum bence evden nefret etmişim
Ben de idare ediyorum .. doğum yaklaşıyor korkuyorum. Arada eşimle takışıyoruz canim sıkılıyor. Kızımla oynamaya çalışıyorum falan böyle geçiyor zamanım
Cinsiyeti neydi kuzım
Koptum
Şuana dek attığın yorumlardan kesinlikle birkaç seri roman çıkar ama işin güzel yanı uzun yazdığın gibi yazılanları da üşenmeden okuman
Şamdanım ya o kadar eve karşı dolmuşum ki üst mesajda tosyaya da dedim evde duş aldığım zaman sanki temizlenmiyorum gibi geliyor
Bende şuan eve, muhite, okula, sınıfa, öğretmenler odasına nefret püskürüyorum. Ya nasıl insanlar yemek getirip birbirlerine ikram etmiyorlar. Herkes birbirine gıcık oluyor. Nasıl yere düştüm

Bonus kulak kristallerin kaymış bence. 4 senedir aynı durumdayım. Sürekli baş dönmesi hali. Yürürken bile başım dönüyor bazen. Markette raflara uzanamıyorum üstüme yıkılıyor gibi geliyor başım dönünce. İlk zamanlar mide bulantısı da eşlik ediyordu. Ben acilde öğrendim. Önemseyip kbb ye gitmedim. İçmeden kafam güzel işte daha ne isterim hayattan Sen git. Dediğimi yap yaptığımı yapma.

Arkadaşına mı, badana muhabbetine mi Topik kan ağlıyor. Cılk dram olduk.
Kesin gene dolunay var. Bir kere dolunayda yine böyle olmuştuk
Badana tabiki
Arkadaştan kurtuldugum için şanslıyım düşünsene bu triplere hep maruz kalacaktım
Evin hali berbat

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…