- 11 Nisan 2007
- 88.020
- 517.878
- 1.223
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #31.161
Ahahahah sunu sadece sen düşünebilirdin şaşmadım
Teşekkür ederizzzzEv hanımı bir prens bir de prenses annesiyim .Can sıkıntısından KK ye üye olmak istedim.Arkadas çevrem pek yok buradaki arkadaşlıklar çok hoşuma gitti.
Evet canım maalesef düşündüğümüz seyler çoğunlukta olabiliyoBu iste cok degisik seyler var gibime geliyo canim bizimknde olanlari biliyosun sizin icin de hayirlisi insallah diyelim
Genelde gelen Böyle giriyor buralara zatenAmma çok konuşmuşsunuz yaa
Ev hanımı bir prens bir de prenses annesiyim .Can sıkıntısından KK ye üye olmak istedim.Arkadas çevrem pek yok buradaki arkadaşlıklar çok hoşuma gitti.
Ahahahha ayaküstü bel ağrımaz kız rüku da gibi durdum saatlerce diyeyim bari fesatlanmayınO ne demek kiz ayakustu durdum dersin anlarim da bel ustu what
Hoşgeldin. Aylaar yıllaaardır sen yokken hayatımda çok değişiklikler oldu. Öncelikle biraz daha fazla uyumaya başladığım için daha çok yeme ihtiyacı hissetmeye başladım. Yani irade değilmiş konu, uykusuzlukmuş
Aaaa ayipsin
Canm şunu istiyor bunu istiyor diye çıldırtıyorum
Hahahahahahahaahah
Vallahi iki saattir kendimi okşuyorum hiç öyle bir çıkıntı bulamadım,ondan demedim kızbi insanin burcunu bilmeden fiziğine bakarak burç tahmin etme diye bisey var. evet saçma ve çok uzun ama doğru çıkıyo hep ondan demistim mesela benim yukselenim aslan ellerim iridir yapilidir :) saçlarım gürdür :)
Bel üstü durmak nedir herhangi bir görselle anlatabilir misinSagol kuzummm
Genelde gelen Böyle giriyor buralara zaten
He he biliyoruz seniNe mübasebetne düşündüm kü ulan
Adım çıkmış
Ahahahha ayaküstü bel ağrımaz kız rüku da gibi durdum saatlerce diyeyim bari fesatlanmayın
Allah u tealaYuhu düzenin neden premiuma geçti?
Rüku diyeyim anlaBel üstü durmak nedir herhangi bir görselle anlatabilir misin
ondan demedim kızbi insanin burcunu bilmeden fiziğine bakarak burç tahmin etme diye bisey var. evet saçma ve çok uzun ama doğru çıkıyo hep ondan demistim mesela benim yukselenim aslan ellerim iridir yapilidir :) saçlarım gürdür :)
Oluum sebep?Rüku diyeyim anla
Hahahahahshshahshsadamsın
Niyeki laaaAhahahha ayaküstü bel ağrımaz kız rüku da gibi durdum saatlerce diyeyim bari fesatlanmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?