- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #31.121
Vallahi benim ev de öyleulen bütün koç burçları mi ayni olur
bi koc burcu arkadasim var mutfak masasını bile kokulu spreyle silip temizliyoevine girince kendimden geciyom valla hersey her yer kokulu
Naptın o kadarEvet şimdi de hareket bile edemiyorum
Yok canım cok bel üstü durdum saatlerce ondan olduGeçmiş olsun canım, ağır falan mı kaldırdın noldu? Ani hareket falan mı yaptın?
Saol gulnihalim amin inşallah
Samdanim içine atma,ara sıra da gelse içine atmakus sen topikte biz el birliğiyle temizleriz sonra sen yeter ki rahatla cevap yetiştirmek değil be samdanim senin ki olsa olsa herkesin derdine derman olmak olur,Allah razı olsun senden bitanem yeter ki burda ol sen hep ❤
Saol canım aynen mis oldu evim şükür
O mide bulantilarina razıyım ben demismiydim
Cayim Allah razı olsun❤
Canım yarin transfer,salidan itibaren 14 gün sonra test günü sanırım inşallah yarın bilgilendiricekler işteKasım başı gibi müjdelemek nasip olur dilerim
Ya bende hep kokulu olanlardan aliyodumama yarın hastaneden çıkınca eşime normal olanlardan aldiricam, çayın uyarılarini dikkate alicam bende
Demiştin demiştinSaol gulnihalim amin inşallah
Samdanim içine atma,ara sıra da gelse içine atmakus sen topikte biz el birliğiyle temizleriz sonra sen yeter ki rahatla cevap yetiştirmek değil be samdanim senin ki olsa olsa herkesin derdine derman olmak olur,Allah razı olsun senden bitanem yeter ki burda ol sen hep ❤
Cayim Allah razı olsun❤
Canım yarin transfer,salidan itibaren 14 gün sonra test günü sanırım inşallah yarın bilgilendiricekler işteKasım başı gibi müjdelemek nasip olur dilerim
Ya bende hep kokulu olanlardan aliyodumama yarın hastaneden çıkınca eşime normal olanlardan aldiricam, çayın uyarılarini dikkate alicam bende
Geçmiş olsun kutsimBel üstü durdum saatlerce
Yok canım cok bel üstü durdum saatlerce ondan oldu
İns canm bunlar daha iyi halim
İlkinde gorecektiniz siz beni yine yatıp kalkıp halime sukrediyirm
Sus. Duymak istemiyorum. Hakkında herşeyi öğrendim. Daha fazla konuşma.yok cici rahatsızım belim cok agrıyo
Valla oyle oldu galba
Evet canım ama pek ümidimiz yok bitane Ercüment üyesi demiş ki biz isimleri çoktan verdik
Belki de bebekleriDemiştin demiştin
İns bu sonuç harika olur ve bebeğin sana gelir canmm
Olucam samdanm az kald azaman aman Allah beterinden saklasin tabiki rossum ama iyi de ol inşallah
Gecmis olsun zebracim.Yok canım cok bel üstü durdum saatlerce ondan oldu
Vallahi benim ev de öyle
Parfüm alma hastalığım var mesela. Parfüme verilen paraya asla acımıyorum. Bide karıştırıp sıkarım. Kokulu herşeye bayılıyorum. Parfümü güzel insanlara sarılmak istiyorum,
Bi dert geldimi.insana gitmiyor canim ben kullanip sorun yasadim tetikledi yani en azndan onu biliyorum o yuzden kesnlkle hele bebek dusuncesinde ya da hamilelerin kullanmamasni oneririm nacizane olarak.Saol gulnihalim amin inşallah
Cayim Allah razı olsun❤
Bir tabumu daha yıkıp senin için içimden geçeni söyleyeyim. Saçma sapan hislerim erkek bir bebek taşıdığını söylüyor. Kaç haftalık oldun, cinsiyet ne zaman belli olcakmışBnde sana aynı seuleri dedim
Hayat değişiyor ama iyi yönü de çok
Ehliyet ve bebek in
Out diye bişey yok
1000 ve katlarında ibadet ediyoruz dersin
Bizim için çok önemli de, moderatörler bu husus hakkında tam olarak ne düşünür biraz tereddütüm var açıkçasıMesaj sayıları çok önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?