Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ulen bütün koç burçları mi ayni olur
bi koc burcu arkadasim var mutfak masasını bile kokulu spreyle silip temizliyo evine girince kendimden geciyom valla hersey her yer kokulu
Vallahi benim ev de öyle
Parfüm alma hastalığım var mesela. Parfüme verilen paraya asla acımıyorum. Bide karıştırıp sıkarım. Kokulu herşeye bayılıyorum. Parfümü güzel insanlara sarılmak istiyorum,

yaaaa sen bal mısın fıstık mısın ne kadar güzel yazmışsın ne güzel moral veriyosun. Allah hepinizden razı olsun vallahi bu kısa zamanda hersey oldunuz benim için iyi ki çıktınız karşıma bal beybilerim benim

inşallah transfer de pozitif olur kuzum sorunsuz bi süreç gecirirsin inşallah:)

Demiştin demiştin
İns bu sonuç harika olur ve bebeğin sana gelir canmm

Valla oyle oldu galba

Evet canım ama pek ümidimiz yok bitane Ercüment üyesi demiş ki biz isimleri çoktan verdik

orası belli olmaz bakalım zepram. kimin nasibi varsa o girer. ben çok duydum gördüm olmaz denenin olup olur denenin olmadığını Allah hayırlısını versin

tahmin ettim zaten var ya. bide alninda boynuz gibi iki tane kemik çıkıntısı var mi hafiften

Bi dert geldimi.insana gitmiyor canim ben kullanip sorun yasadim tetikledi yani en azndan onu biliyorum o yuzden kesnlkle hele bebek dusuncesinde ya da hamilelerin kullanmamasni oneririm nacizane olarak.
Insallah hayirli haberlerini bekliyorum canim

Bnde sana aynı seuleri dedim

Hayat değişiyor ama iyi yönü de çok
Ehliyet ve bebek in
Out diye bişey yok
Bir tabumu daha yıkıp senin için içimden geçeni söyleyeyim. Saçma sapan hislerim erkek bir bebek taşıdığını söylüyor. Kaç haftalık oldun, cinsiyet ne zaman belli olcakmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…