Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaa peki okurken benim gözlerimin dolmasi,burnunun direğinin sizlamasi :) duygusala bağladım resmen asıl iyi ki biz seni tanıdık güzel arkadasim,asıl iyi ki sen ciktin bizim karşımıza gün için de hepiniz kaç kere aklımdan geciyosunuz bı bilseniz
Demiştin demiştin
İns bu sonuç harika olur ve bebeğin sana gelir canmm
İnşallah rossumm

tahmin ettim zaten var ya. bide alninda boynuz gibi iki tane kemik çıkıntısı var mi hafiften
Tövbeeeeeeee
Bak zaten aldatılma kompleksim var, boyunuzun var mı diyor bak var anasını satayım çok hemde

Bir tabumu daha yıkıp senin için içimden geçeni söyleyeyim. Saçma sapan hislerim erkek bir bebek taşıdığını söylüyor. Kaç haftalık oldun, cinsiyet ne zaman belli olcakmış
11 haftalık oldu smdi daha
Dördüncü ayda belli olur büyük ihtimal ama erkekse üçüncü ayda yani 12. Hafta da belli oluyor benm

Yaaa geçenlerde de biri öyle dedi senin erkek bebeğin olacak diye guzellessmissin dedi

Erkek güzelleştirir kız cirkinlestirir diye bir laf var ya ona istinaden diyor
Dedim kız hisset

Teşekkür ederizzzz tabiki alırız aramıza gel
Kendini tanıtmakla başlayabilirsin
Ev hanımı bir prens bir de prenses annesiyim .Can sıkıntısından KK ye üye olmak istedim.Arkadas çevrem pek yok buradaki arkadaşlıklar çok hoşuma gitti.

Valla oyle oldu galba

Evet canım ama pek ümidimiz yok bitane Ercüment üyesi demiş ki biz isimleri çoktan verdik
Bu iste cok degisik seyler var gibime geliyo canim bizimknde olanlari biliyosun sizin icin de hayirlisi insallah diyelim

Tövbeeeeeeee
Bak zaten aldatılma kompleksim var, boyunuzun var mı diyor bak var anasını satayım çok hemde

ondan demedim kız bi insanin burcunu bilmeden fiziğine bakarak burç tahmin etme diye bisey var. evet saçma ve çok uzun ama doğru çıkıyo hep ondan demistim mesela benim yukselenim aslan ellerim iridir yapilidir :) saçlarım gürdür :)

Popo pestil gibi düzleniyosa kız,
Popo dikleşiyosa erkekmiş.
Hoşgeldin. Aylaar yıllaaardır sen yokken hayatımda çok değişiklikler oldu. Öncelikle biraz daha fazla uyumaya başladığım için daha çok yeme ihtiyacı hissetmeye başladım. Yani irade değilmiş konu, uykusuzlukmuş

orası belli olmaz bakalım zepram. kimin nasibi varsa o girer. ben çok duydum gördüm olmaz denenin olup olur denenin olmadığını Allah hayırlısını versin
Aminn canım ya hayırlısı olursa seviniriz olmazsa da nasip deriz :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…