- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #31.141
Yaa peki okurken benim gözlerimin dolmasi,burnunun direğinin sizlamasi :) duygusala bağladım resmenyaaaa sen bal mısın fıstık mısınne kadar güzel yazmışsın ne güzel moral veriyosun. Allah hepinizden razı olsun vallahi bu kısa zamanda hersey oldunuz benim için iyi ki çıktınız karşıma bal beybilerim benim
inşallah transfer de pozitif olur kuzumsorunsuz bi süreç gecirirsin inşallah:)
İnşallah rossummDemiştin demiştin
İns bu sonuç harika olur ve bebeğin sana gelir canmm
Tövbeeeeeeeetahmin ettim zaten var ya. bide alninda boynuz gibi iki tane kemik çıkıntısı var mi hafiften
Bir tabumu daha yıkıp senin için içimden geçeni söyleyeyim. Saçma sapan hislerim erkek bir bebek taşıdığını söylüyor. Kaç haftalık oldun, cinsiyet ne zaman belli olcakmış
11 haftalık oldu smdi dahaBir tabumu daha yıkıp senin için içimden geçeni söyleyeyim. Saçma sapan hislerim erkek bir bebek taşıdığını söylüyor. Kaç haftalık oldun, cinsiyet ne zaman belli olcakmış
Olucam samdanm az kald az
Son bir kac hafta ins
O ne demek kiz ayakustu durdum dersin anlarim da bel ustu whatBel üstü durdum saatlerce
Popo hep yatmak istiyorsa? Benimki mesela öyle popom hep yatmak istiyor. Benden ne çıkar?Popo pestil gibi düzleniyosa kız,
Popo dikleşiyosa erkekmiş.
Teşekkür ederizzzztabiki alırız aramıza gel
Kendini tanıtmakla başlayabilirsin
Aaaa ayipsinayy hadi inşallah rosumama akrosun burnundan getirmeye tam gaz devam demi
Bu iste cok degisik seyler var gibime geliyo canim bizimknde olanlari biliyosun sizin icin de hayirlisi insallah diyelimValla oyle oldu galba
Evet canım ama pek ümidimiz yok bitane Ercüment üyesi demiş ki biz isimleri çoktan verdik
Popo hep yatmak istiyorsa? Benimki mesela öyle popom hep yatmak istiyor. Benden ne çıkar?
KarpuzPopo hep yatmak istiyorsa? Benimki mesela öyle popom hep yatmak istiyor. Benden ne çıkar?
Sagol balım yarına düzelmem lazım...Geçmiş olsun kutsim
Tövbeeeeeeee
Bak zaten aldatılma kompleksim var, boyunuzun var mı diyor bakvar anasını satayım çok hemde
Hoşgeldin. Aylaar yıllaaardır sen yokken hayatımda çok değişiklikler oldu. Öncelikle biraz daha fazla uyumaya başladığım için daha çok yeme ihtiyacı hissetmeye başladım. Yani irade değilmiş konu, uykusuzlukmuşPopo pestil gibi düzleniyosa kız,
Popo dikleşiyosa erkekmiş.
Noldu la ne öğrendiSus. Duymak istemiyorum. Hakkında herşeyi öğrendim. Daha fazla konuşma.
Eki Görüntüle 2544861
Aminn canım ya hayırlısı olursa seviniriz olmazsa da nasip deriz :)orası belli olmaz bakalım zepram. kimin nasibi varsa o girer. ben çok duydum gördüm olmaz denenin olup olur denenin olmadığınıAllah hayırlısını versin
Sagol kuzummmGecmis olsun zebracim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?