Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kiyamam.yaaa biliyomusun kulak taslarin oynadiysa belli egzersiz harwketleri var onlari int ten bulup yaparsan belki iyi gelir ama tabi keske doktora gidebilsen..
Babama da ara ara olan bisey de o haereketleri yapinca dha iyi hissediyor

I inessa armand cay buhari tutardi annem bize kucukken oyla oldgmzda iyi gelirdi ama ne derece dogrudur bilemiyorum benm kizim yeni dogdugu zamanlar hafif olurdu sut damlatmistim bikac kez nedir zarari var midir Bonus

Hep derlerdi bizede ama bi dr dan duymuştum. Anne sütü göz için steril değil bi faydası yok demişti.
Belki vardır bende onu duyunca yapmadım hiç.

Kiyamam.yaaa biliyomusun kulak taslarin oynadiysa belli egzersiz harwketleri var onlari int ten bulup yaparsan belki iyi gelir ama tabi keske doktora gidebilsen..
Babama da ara ara olan bisey de o haereketleri yapinca dha iyi hissediyor

Öyleymiş bi arkadaşım dedi bugün. Gidicem tabi dr. Onlarada bi bakim.

Yaa eve daha 10 dk oldu gireli çok saçma salak bi sebepten dışarı çıktık tee lefkoşaya bi de.ordan kuzenlere geçtik.çok yorucu bi gündü halimiz kalmadı ekşına

İyi geceler ancak gelebldm selamlar herkese kaç gündür hastayım bugun acile gttm artık dayanamadım miğrenim tuttuu resmen eşimden çok yardımcı oldu kocam biraz snrli ama çok merhametli kahvaltımı hazırladı evi süpürdü ama pek temiz olmadı 3 gundr temizlik yapamadım içm hiç rahat değil b* k gibi oldu ev resmen daha iyileşmedm hala baş agrım var Rabbim hepimize şifa versin gerçekten
Sizler nasılsınız saglık durumlarınız nasıl????

Ay çok üzüldüm ben bu duruma ama ben de gıcığımdır

gıcık ol o önemli değil benim tanıdıklarım patalojik yalancı aşırı bencil ve çıkarcılar bide gereksiz bi özgüvenleri var sen onlara bakarak hiç oğlak degilsin yani

gıcık ol o önemli değil benim tanıdıklarım patalojik yalancı aşırı bencil ve çıkarcılar bide gereksiz bi özgüvenleri var sen onlara bakarak hiç oğlak degilsin yani

Ben öyle değilim gerçekten, zaten bunlar oğlak özellikleri değil pislik insan özellikleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…