- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #31.301
gözün aydınKızlar geyşam geldiiiiiiiiiii
Hadi ben kaçtımmmmm
Daha şarjı sifirlayacakktik oldu muKızlar geyşam geldiiiiiiiiiii
Hadi ben kaçtımmmmm
Aynen geçti geçecek dedim hafta sonu girdi araya, sabah götüreyim de içim rahat etsinteşekkür ederim.
Sen nasıl oldun yazdım ama görmedin
Ba hele baaaa bizi mi kekliyodun cicissim geysa gelecek diye kacacaktin da erken kalkacagm yatmaya gidecegim diye bizimi kekliyordun sen hiiiKızlar geyşam geldiiiiiiiiiii
Hadi ben kaçtımmmmm
Kiyamam.yaaa biliyomusun kulak taslarin oynadiysa belli egzersiz harwketleri var onlari int ten bulup yaparsan belki iyi gelir ama tabi keske doktora gidebilsen..
I inessa armand cay buhari tutardi annem bize kucukken oyla oldgmzda iyi gelirdi ama ne derece dogrudur bilemiyorum benm kizim yeni dogdugu zamanlar hafif olurdu sut damlatmistim bikac kez nedir zarari var midirBonus
Kiyamam.yaaa biliyomusun kulak taslarin oynadiysa belli egzersiz harwketleri var onlari int ten bulup yaparsan belki iyi gelir ama tabi keske doktora gidebilsen..
Babama da ara ara olan bisey de o haereketleri yapinca dha iyi hissediyor
Yaa eve daha 10 dk oldu gireli çok saçma salak bi sebepten dışarı çıktık tee lefkoşaya bi de.ordan kuzenlere geçtik.çok yorucu bi gündü halimiz kalmadı ekşınaByNkoaLa gülom, sultanım neredesin? Yine mi kusuyorsun yoksa, gel yamacımıza
@Amecey profilin neden hala kapalı, şiiri alnına mı yazacağım brom yav
@Kutsal_zebra nerdesin yoksa yine topik dışında başka başka yerlerde mi geziyorsun, bak yakalamayayım
@Kendinisevenbirii beğenilerin var kendin yoksun özledim ulan.
@malii bebek denemeleri ne alemde kız acuk bize de anlat
Bonus hala dönüyor mu dünya?
@Siyah_incim eskiden çok gelirdin şimdi neden az geliyorsun
@Limonsuzzcay beni özlemedin mi mirandam ♥
Yaa eve daha 10 dk oldu gireli çok saçma salak bi sebepten dışarı çıktık tee lefkoşaya bi de.ordan kuzenlere geçtik.çok yorucu bi gündü halimiz kalmadı ekşına
En soldakine sordum ortadaki
Ne demek usandıOhoooo çocuk şimdiden usandı
Ha o idare ediyo :) akşam hep aynıydım şu an sakinim yatıcam dönüşmeden
Ay çok üzüldüm ben bu duruma ama ben de gıcığımdır
Ne demek usandı
gıcık ol o önemli değilbenim tanıdıklarım patalojik yalancı aşırı bencil ve çıkarcılar bide gereksiz bi özgüvenleri var sen onlara bakarak hiç oğlak degilsin yani
Gecmis olsn cnm.hayat kalitesini dusuren bi durum bir an once saglgna kavus insalllahÖyleymiş bi arkadaşım dedi bugün. Gidicem tabi dr. Onlarada bi bakim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?