- 11 Nisan 2007
- 88.026
- 517.900
- 1.223
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #31.321
İyi geceler ancak gelebldm selamlar herkese kaç gündür hastayım bugun acile gttm artık dayanamadım miğrenim tuttuu resmen eşimden çok yardımcı oldu kocam biraz snrli ama çok merhametli kahvaltımı hazırladı evi süpürdü ama pek temiz olmadı 3 gundr temizlik yapamadım içm hiç rahat değil b* k gibi oldu ev resmen daha iyileşmedm hala baş agrım var Rabbim hepimize şifa versin gerçekten
Sizler nasılsınız saglık durumlarınız nasıl????
Geçmiş olsun.. ben de bir ara yatağa düştüm iş güç yapamadım eşim idare etti ama ev ev olmaktan çıkmıştı.. bazı yiyecekler kurtlanmis falan.. zor.. acil şifalar diliyorumİyi geceler ancak gelebldm selamlar herkese kaç gündür hastayım bugun acile gttm artık dayanamadım miğrenim tuttuu resmen eşimden çok yardımcı oldu kocam biraz snrli ama çok merhametli kahvaltımı hazırladı evi süpürdü ama pek temiz olmadı 3 gundr temizlik yapamadım içm hiç rahat değil b* k gibi oldu ev resmen daha iyileşmedm hala baş agrım var Rabbim hepimize şifa versin gerçekten
Sizler nasılsınız saglık durumlarınız nasıl????
I inessa armand cay buhari tutardi annem bize kucukken oyla oldgmzda iyi gelirdi ama ne derece dogrudur bilemiyorum benm kizim yeni dogdugu zamanlar hafif olurdu sut damlatmistim bikac kez nedir zarari var midirBonus
Aynen benım de içim hiç rahat değil kocam idare ettı ama bnm içime sinmediGeçmiş olsun.. ben de bir ara yatağa düştüm iş güç yapamadım eşim idare etti ama ev ev olmaktan çıkmıştı.. bazı yiyecekler kurtlanmis falan.. zor.. acil şifalar diliyorum
Bende faydasni gormedim sadece zararli miydi ki diye bonusa sormak istedim .Benim bebeğim ilk doğduğunda gözünde vardı mikrop, kadın doğum doktorum sütünü damlat demişti. Ama hiç faydasını görmedim 1 2 kez damlattim o an temizlendi, sonra yine aynı
Dolayısıyla pek işe yaradığını sanmıyorum ben canım
Bende faydasni gormedim sadece zararli miydi ki diye bonusa sormak istedim .
Çok duydum ama güvenemiyorum tandgm güvendiğm kmsede yok gerçekten hayattan kopuyon gerçekten yaptrnca yazarmsn faydası olursaÇok geçmiş olsun migren çekenleri çok iyi biliyorum. Azma mevsimi zaten.
Mutlaka hacamat yaptır. Allahın izniyle ondan ala şifa yok migrene.
Bende yaptırcam 4 gözle bekliyorum
Gecmis olsn cnm.hayat kalitesini dusuren bi durum bir an once saglgna kavus insalllah
Yavrum beklemekten unsuluk oldu zatenDoğaçlama çıktı tuşumdan hani onuda bekletmeyin demek istedim heralde.
Sorguladın
Ben öyle değilim gerçekten, zaten bunlar oğlak özellikleri değil pislik insan özellikleri
İnş kuzum bak hareketsiz oturuyodum burda kalktım su içtim geldim biri beni hafif çalkaladı sanki.
Yine dönme hissi yerdeki taşlar bana yaklaşıyo gibi oluyo.
Kızımıda zor yıkadım.
Hareketle artıyo o yüzden gidim diyorum.
manyak miknatisi olduğumu söylemiş miydim sana
Sor bakayım kendi nerede fink atıyormuş
Sor
Sor
Sor
Sorrrr
Çok duydum ama güvenemiyorum tandgm güvendiğm kmsede yok gerçekten hayattan kopuyon gerçekten yaptrnca yazarmsn faydası olursa
Ay cidden yaa, nerede bi ruh hastası var seni buluyor
Kesinlikle çok faydalı kürek kemiği arasına enseye birde bele yaotirdim dogrulamiyordim resmen10 seneyi geçti yaptırıyorum. Faydası olur mu ne demek aç bak netten oku hacamat ne demek iyice kavra.
Peygamberimiz boşuna yaptırmadı bizde ona güvenip yaptırdık.
Hele migren için tek şifa diyebilirim acile giden kusan çok gördüm yaptırdıkça atakların arası açıldı daha az tutmaya başladı.
Daha hafifledi vs.
Tamamen temizlenir diyemez belki kimse ama ayda 2 kere tutanın senede 1 kereye düştüğünü gördüm.
Faydasına inanmasalar bütün sosyetik dr lar sertefika alır mı?
hayatıma renk katiyolar tosia aka genelde mok rengidemek o eksik hayatimda renk olarak
Kesinlikle çok faydalı kürek kemiği arasına enseye birde bele yaotirdim dogrulamiyordim resmen
O gün hafifledim yine yaptıracağım inşallah :))
Eksik olasicalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?