Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Çok geçmiş olsun migren çekenleri çok iyi biliyorum. Azma mevsimi zaten.
Mutlaka hacamat yaptır. Allahın izniyle ondan ala şifa yok migrene.
Bende yaptırcam 4 gözle bekliyorum

Geçmiş olsun.. ben de bir ara yatağa düştüm iş güç yapamadım eşim idare etti ama ev ev olmaktan çıkmıştı.. bazı yiyecekler kurtlanmis falan.. zor.. acil şifalar diliyorum

I inessa armand cay buhari tutardi annem bize kucukken oyla oldgmzda iyi gelirdi ama ne derece dogrudur bilemiyorum benm kizim yeni dogdugu zamanlar hafif olurdu sut damlatmistim bikac kez nedir zarari var midir Bonus

Benim bebeğim ilk doğduğunda gözünde vardı mikrop, kadın doğum doktorum sütünü damlat demişti. Ama hiç faydasını görmedim 1 2 kez damlattim o an temizlendi, sonra yine aynı
Dolayısıyla pek işe yaradığını sanmıyorum ben canım

Geçmiş olsun.. ben de bir ara yatağa düştüm iş güç yapamadım eşim idare etti ama ev ev olmaktan çıkmıştı.. bazı yiyecekler kurtlanmis falan.. zor.. acil şifalar diliyorum
Aynen benım de içim hiç rahat değil kocam idare ettı ama bnm içime sinmedi

Bende faydasni gormedim sadece zararli miydi ki diye bonusa sormak istedim .

Çok geçmiş olsun migren çekenleri çok iyi biliyorum. Azma mevsimi zaten.
Mutlaka hacamat yaptır. Allahın izniyle ondan ala şifa yok migrene.
Bende yaptırcam 4 gözle bekliyorum
Çok duydum ama güvenemiyorum tandgm güvendiğm kmsede yok gerçekten hayattan kopuyon gerçekten yaptrnca yazarmsn faydası olursa

Gecmis olsn cnm.hayat kalitesini dusuren bi durum bir an once saglgna kavus insalllah

İnş kuzum bak hareketsiz oturuyodum burda kalktım su içtim geldim biri beni hafif çalkaladı sanki.
Yine dönme hissi yerdeki taşlar bana yaklaşıyo gibi oluyo.
Kızımıda zor yıkadım.

Hareketle artıyo o yüzden gidim diyorum.

O çok kötü bir durum, annem çok fena oluyordu
Cerrahpasaya gidince orada bazı manevralar yaptırıyordu doktor, anında geçiyordu.
O baş dönmesi çok fena ama

Çok duydum ama güvenemiyorum tandgm güvendiğm kmsede yok gerçekten hayattan kopuyon gerçekten yaptrnca yazarmsn faydası olursa

10 seneyi geçti yaptırıyorum. Faydası olur mu ne demek aç bak netten oku hacamat ne demek iyice kavra.
Peygamberimiz boşuna yaptırmadı bizde ona güvenip yaptırdık.
Hele migren için tek şifa diyebilirim acile giden kusan çok gördüm yaptırdıkça atakların arası açıldı daha az tutmaya başladı.
Daha hafifledi vs.

Tamamen temizlenir diyemez belki kimse ama ayda 2 kere tutanın senede 1 kereye düştüğünü gördüm.

Faydasına inanmasalar bütün sosyetik dr lar sertefika alır mı?

Kesinlikle çok faydalı kürek kemiği arasına enseye birde bele yaotirdim dogrulamiyordim resmen

O gün hafifledim yine yaptıracağım inşallah :))

Eksik olasicalar

ahhh ahhh ne deyim. aslında dışardan sevilen sayılan iyi görünen insanlar. ama hep mi bana denk gelir falsolu hareketleri ben biraz gözü kapalı gezsem sorun olmayacak ama yok illa bı gözüme batacak bi gözlem yapacam

manyaklar hep aramizda tosiam senin bebis gece kaç kez kalkiyo artik:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…