Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yok sana oooo papatyayi söylerim teomandan
ciciye hasretinle yandı gönlüm soylicem ya o geysaya hasret ya biz ciciye

Esaretin bedeli

Yapar mı

tabiki çay suyu kayniyo mesela WhatsApptan mesaj atmis su kaynamistir çayı demler misin diye. çocuk uyuyunca kalkar demlersin herşeyi ben mi yapacam yazdim

güzel bi film o demi baya bilindik geliyo:) belki izlemisimdir de:)

tabiki çay suyu kayniyo mesela WhatsApptan mesaj atmis su kaynamistir çayı demler misin diye. çocuk uyuyunca kalkar demlersin herşeyi ben mi yapacam yazdim

güzel bi film o demi baya bilindik geliyo:) belki izlemisimdir de:)
Benimkide yaptı ama rahatsızım diye

Evet cok güzeldi beğendim bende

Şimdi kendine dikkat etmen gerekiyor değil mi? Dinlen bolca, fazla yorma kendini
Aynen canım lavabo dışında ayağa kalkma bı süre,ayağının altına yastık koy yat fln dedi doktorum bakalım dinlenip dikkat ediyorum inşallah :) saolasin
Oldu rossumm şükür, evimde dinleniyorum şimdi bı kaç gün böyle bakalım
Amiiiin canım inşaallah ❤
Sağol canım
Hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruz bebişim sıfır stres bol enerji lazım şimdi sana
Amin canım inşallah hayırlı haberlerle gelirim size bir gün de güzel besliyo eşim saolsun enerji tavan şimdiden şükür saolasin balım :)

Ah keşke onu da zoyleseydi canlı canlı
Wuhuuuwww bni hemen kendine bağladın bibik

bana ne dersen de sana teoman desem yeter zaten demi

aaaa onu söylemedi mi konserde ama olsun o kadarcik vakte nasil sığacak hepsi demi

ayyy çok güzel geçsin herşey inşallah

sen napiyosun peki yatmak nasıl bi duygu sürekli

ayyy çok güzel geçsin herşey inşallah

sen napiyosun peki yatmak nasıl bi duygu sürekli
Amin inşallah canimmm
İyi valla ama bunaltıcı yaa bugün hastaneye 9da gittik akşam 5i geçiyordu ciktigimizda kaç kere sıkışıp boşalttım hatırlamıyorum ya ebriyolar çözülürken bı tanesi ölmüş malesef bekletmek zorundayız dediler diğer donmuş embriyolarida cözdürdüler o transfere hazır olan ölünce.
Baya şişe şişe su içmiştim dayanamadım artık derken bide işlemden sonra dinlendirdiler, 3 saat yattım daraldim ya evime geldim de rahatladım şükür

Dinlen kuzum.bol bol yat uyu
Kiprasma uzanma elleme biseu

bana ne dersen de sana teoman desem yeter zaten demi

aaaa onu söylemedi mi konserde ama olsun o kadarcik vakte nasil sığacak hepsi demi
Kesinlikle sadece teo de bn bayiliyorm zaten direk

Olsun yine de çok güzel şarkılar söyledi
Gemiler
Sevdim seni bir kere
Renkli rüyalar otelinde
Bana öyle bakma
Gönülçelen
İstanbul'da sonbahar
Napim tabiatım böyle
Duş
Uykusuz her gece
Ve daha bir çok aklıma gelmedi smdi bn costuklarimi yazdım

Bunları yazarken bile kendi kendime mirildaniyirm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…