- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #31.561
İyiyim profitorol güzeli sen nasılsınHb cano nasılsın
Bı dönem oluyor heralde o yaa bu nefrt dönemi bilmiyirm bnde sık sık oluyor heralde
Kara bahtlı kör talihli rossuum
Sonra patlat
Çekmediği derttle çile kalmadı diye
Sonra B Brunello Cicinelli
De al ona da patlat bir şarkı ooo değmeyin bize de
Hosbuldum
Film izledik eşimle
Sen nbyosun
Şükür bugünüme biraz hamlamısım ne oturaniliyorum ne kalkabiliyorum vallaİyiyim profitorol güzeli sen nasılsın
Esaretin bedeliooo ne izlediniz :) romantik bi film mi
kocamın oğlumu uyutup çay demlemesini bekliyorum
Biber doldurayrum bebitooom gelin yarına yemeyeB Brunello Cicinelli
ByNkoaLa
@imzaben
@hizuran
kk birinci noteri
@tosia
@Negohatun
K Kendinisevenbirii
@Dilos06
@balbocuuu
Blue_Peri
@Cay6
@Chocolita
@Tatlianne20
@Caterpie
Kk nın güzel kadınları, arizonanin vahşi ama tatlı kertenkeleleri, canım arkadaşlarim. Nasılsınız ☺
Etiket yaptım ama insAllah olmustur
Esaretin bedeli
Yapar mı
Benimkide yaptı ama rahatsızım diyetabiki çay suyu kayniyo meselaWhatsApptan mesaj atmis su kaynamistir çayı demler misin diye. çocuk uyuyunca kalkar demlersin herşeyi ben mi yapacam yazdim
güzel bi film o demi baya bilindik geliyo:) belki izlemisimdir de:)
Benimkide yaptı ama rahatsızım diye
Evet cok güzeldi beğendim bende
Ah keşke onu da zoyleseydi canlı canlıyok sana oooo papatyayi söylerimteomandan
ciciye hasretinle yandı gönlüm soylicemya o geysaya hasret ya biz ciciye
Rükûdan dolayı mıŞükür bugünüme biraz hamlamısım ne oturaniliyorum ne kalkabiliyorum valla
Aynen canım lavabo dışında ayağa kalkma bı süre,ayağının altına yastık koy yat fln dedi doktorum bakalım dinlenip dikkat ediyorum inşallah :) saolasinŞimdi kendine dikkat etmen gerekiyor değil mi? Dinlen bolca, fazla yorma kendini
Oldu rossumm şükür, evimde dinleniyorum şimdi bı kaç gün böyle bakalımK Kendinisevenbirii naptn canm transfer oldu mu
Sağol canımAmiiiin canım inşaallah ❤
Amin canım inşallah hayırlı haberlerle gelirim size bir gün deHayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruz bebişimsıfır stres bol enerji lazım şimdi sana
Ah keşke onu da zoyleseydi canlı canlı
Wuhuuuwww bni hemen kendine bağladın bibik
Aynen canım lavabo dışında ayağa kalkma bı süre,ayağının altına yastık koy yat fln dedi doktorum bakalım dinlenip dikkat ediyorum inşallah :) saolasin
Oldu rossumm şükür, evimde dinleniyorum şimdi bı kaç gün böyle bakalım
Sağol canım
Amin canım inşallah hayırlı haberlerle gelirim size bir gün degüzel besliyo eşim saolsun enerji tavan şimdiden şükür saolasin balım :)
Amin inşallah canimmmayyy çok güzel geçsin herşey inşallah
sen napiyosun peki yatmak nasıl bi duygu sürekli
Noldu balım neden agrıyoben de rahatsızım kizbelim karnim agriyo kafam zonkluyo
yoksa şimdiye on kere gelirdi uyumuyo bu diyerek
Dinlen kuzum.bol bol yat uyuAynen canım lavabo dışında ayağa kalkma bı süre,ayağının altına yastık koy yat fln dedi doktorum bakalım dinlenip dikkat ediyorum inşallah :) saolasin
Oldu rossumm şükür, evimde dinleniyorum şimdi bı kaç gün böyle bakalım
Sağol canım❤
Amin canım inşallah hayırlı haberlerle gelirim size bir gün degüzel besliyo eşim saolsun enerji tavan şimdiden şükür saolasin balım :)
Aynen öyle yapicam canım,kocacuğumun gününü göreyim biraz akdbsjDinlen kuzum.bol bol yat uyu
Kiprasma uzanma elleme biseu
Kesinlikle sadece teo de bn bayiliyorm zaten direkbana ne dersen de sana teoman desem yeter zaten demi
aaaa onu söylemedi mi konserdeama olsun o kadarcik vakte nasil sığacak hepsi demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?