- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #31.581
Gor görAynen öyle yapicam canım,kocacuğumun gününü göreyim biraz akdbsj
Bir daha o kdr çok rükû da kalma
Valla biraz huysuz yaramaz canımı okuyo çaydasımOoooh sefan olsun balım.
Ayyy ne güzel olur
Ama sen zaten çok özelsin kiçay için eşimi bekliyorum tatlım ☺
Tutamadı demekki kendini yinetatlı kızın nasil☺
Ya benim ifadeler yine gitti
Ahaha tecrübe konuşuyor dimi rosssGor gör
En güzeli koca günü görmek nazlanmak
Ayy kolum kalkmio deyip her işi kilitlemek
Amin inşallah canimmm
İyi valla ama bunaltıcı yaa bugün hastaneye 9da gittik akşam 5i geçiyordu ciktigimizda kaç kere sıkışıp boşalttım hatırlamıyorum yaebriyolar çözülürken bı tanesi ölmüş malesef bekletmek zorundayız dediler diğer donmuş embriyolarida cözdürdüler o transfere hazır olan ölünce.
Baya şişe şişe su içmiştim dayanamadım artık derken bide işlemden sonra dinlendirdiler, 3 saat yattım daraldim ya evime geldim de rahatladım şükür
Noldu balım neden agrıyo
Aynen canim bende bilmiyordum ki bu süreçleri, yaşadıkça gördük işte ve artık test günü son level inşallah,bu süreci atlattiysak artık gebelik sürecine girmek nasip olur diye dua ediyorum hep yaaaaa ne kadar ugrasmissin kuzu ya. hani tüp bebek deyince kolay gibi geliyo insana da çok zor ve yıpratıcı bi surecmis dilos ve senden önce yoktu benim bu kadar bilgim.
yine iki tane mi transfer edildi kuzum yani.
k
sıkıcı da olsa yat ya boşversonra istesen de yatamiyosun
Yavaş yavaş ele geçirecezSenden öğreneceğim çok şey var ustaaa
Kesinlikle sadece teo de bn bayiliyorm zaten direk
Olsun yine de çok güzel şarkılar söyledi
Gemiler
Sevdim seni bir kere
Renkli rüyalar otelinde
Bana öyle bakma
Gönülçelen
İstanbul'da sonbahar
Napim tabiatım böyle
Duş
Uykusuz her gece
Ve daha bir çok aklıma gelmedi smdi bn costuklarimi yazdım
Bunları yazarken bile kendi kendime mirildaniyirm
Başarılarının devamını dilerim rossummYavaş yavaş ele geçirecez
Yavaş yavaş ilerleyeceğiz
Yok oni soylemediadam seni depresyonun kıyısından aldı konserleburdan teomana kalpler yolluyoruz rossumuzu mutlu ettiği için
en sevdiğim şarkılariki yabancı söylemedi mi kız
Aynen canim bende bilmiyordum ki bu süreçleri, yaşadıkça gördük işte ve artık test günü son level inşallah,bu süreci atlattiysak artık gebelik sürecine girmek nasip olur diye dua ediyorum hep ya
Valla eşim de öyle diyor yat yatabildigin kadar bugünleri ararsın sonra diyor ama işte bunaldım şimdiden
Kuzum ben taktik veririm de her adama her taktik işlemiyorBaşarılarının devamını dilerim rossummtaktiği bulmuşsun sen başarılı ol ki hep bizi de eğit
Yok oni soylemedi
Paramparcayo söyledi
Valla ben ona öpücük atacaktım ama akros vardı smdi o kdr getirdi ileri girmeyeyim dedm
Kuzum ben taktik veririm de her adama her taktik işlemiyor
Bir tane kadın kocasından para istemiş param yok demiş kadın da demiş ki önemli değil önemli olan insanlık demiş adam çıkarmış iki katı para vermiş bunu arkadaşlarının yanında anlatmış bir tane kadın arkadaşı da aynısını eşine demiş adam da almış kadını evire çevire dövmüş sen bana ne demek istiyorsun ben insn degil miyim diye
Arkadaşı demiş ne oldu sana demiş kadında demiş olay aynı olay adam aynı adam değil demiş
Ama senin eşin zaten sen demeden yapar bizimkiler ittirmeyle yapior
Tamam patlasam bile yaticam samdanim sen öyle diyorsan doğruduryat bak bu kadar kadın yanılıyor olamazpatlasan da yat kocan doğru demiş.
Allah hayırlı güzel sonuçlar aldığın zamanı da göstersin kuzuinşallah tutunur poncikler. bugün hep ikiz bebek gördüm ben dışarda aklıma hep sen geldin
Tamam patlasam bile yaticam samdanim sen öyle diyorsan doğrudur
Yaa amin canım inşallah ya ne güzel olur ikiz biri bı kolumda öbürü diger kolumdadüşününce biraz korkutucu tabi ama olmamasından iyidir ikiz tutması tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?