Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ooooh sefan olsun balım.
Ayyy ne güzel olur
Ama sen zaten çok özelsin ki çay için eşimi bekliyorum tatlım ☺
Tutamadı demekki kendini yine tatlı kızın nasil☺
Ya benim ifadeler yine gitti
Valla biraz huysuz yaramaz canımı okuyo çaydasım

aaaa ne kadar ugrasmissin kuzu ya. hani tüp bebek deyince kolay gibi geliyo insana da çok zor ve yıpratıcı bi surecmis dilos ve senden önce yoktu benim bu kadar bilgim.

yine iki tane mi transfer edildi kuzum yani.
k
sıkıcı da olsa yat ya boşver sonra istesen de yatamiyosun

Aynen canim bende bilmiyordum ki bu süreçleri, yaşadıkça gördük işte ve artık test günü son level inşallah,bu süreci atlattiysak artık gebelik sürecine girmek nasip olur diye dua ediyorum hep ya

Valla eşim de öyle diyor yat yatabildigin kadar bugünleri ararsın sonra diyor ama işte bunaldım şimdiden

adam seni depresyonun kıyısından aldı konserle burdan teomana kalpler yolluyoruz rossumuzu mutlu ettiği için

en sevdiğim şarkılar iki yabancı söylemedi mi kız

adam seni depresyonun kıyısından aldı konserle burdan teomana kalpler yolluyoruz rossumuzu mutlu ettiği için

en sevdiğim şarkılar iki yabancı söylemedi mi kız
Yok oni soylemedi
Paramparcayo söyledi

Valla ben ona öpücük atacaktım ama akros vardı smdi o kdr getirdi ileri girmeyeyim dedm

yat bak bu kadar kadın yanılıyor olamaz patlasan da yat kocan doğru demiş.

Allah hayırlı güzel sonuçlar aldığın zamanı da göstersin kuzu inşallah tutunur poncikler. bugün hep ikiz bebek gördüm ben dışarda aklıma hep sen geldin

Başarılarının devamını dilerim rossumm taktiği bulmuşsun sen başarılı ol ki hep bizi de eğit
Kuzum ben taktik veririm de her adama her taktik işlemiyor
Bir tane kadın kocasından para istemiş param yok demiş kadın da demiş ki önemli değil önemli olan insanlık demiş adam çıkarmış iki katı para vermiş bunu arkadaşlarının yanında anlatmış bir tane kadın arkadaşı da aynısını eşine demiş adam da almış kadını evire çevire dövmüş sen bana ne demek istiyorsun ben insn degil miyim diye

Arkadaşı demiş ne oldu sana demiş kadında demiş olay aynı olay adam aynı adam değil demiş

Ama senin eşin zaten sen demeden yapar bizimkiler ittirmeyle yapior

Yok oni soylemedi
Paramparcayo söyledi

Valla ben ona öpücük atacaktım ama akros vardı smdi o kdr getirdi ileri girmeyeyim dedm

yani ama Ross pu pu pu aman aman dedirtirdi sana. adam seni o kadar konsere götürdü içinden at öpücüğünü o da akros zaten kesin hisseder

Tamam patlasam bile yaticam samdanim sen öyle diyorsan doğrudur

Yaa amin canım inşallah ya ne güzel olur ikiz biri bı kolumda öbürü diger kolumda düşününce biraz korkutucu tabi amaolmamasından iyidir ikiz tutması tabi

çok tatlısın ama yaaa Allah akıllı uslu uykulu gazsiz kusmuksuz yemek secmeyen iştahlı çocuklar versin sana

bazen ikiz bebek bakmak bi tane zor çocuk bakmaktan kolay oluyo ya Allah hayırlısını versin inşallah canım benim

kız yatarken abur cubura sarma ama ha
insan vakit geçsin diye yedikce yer

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…