Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yani ama Ross pu pu pu aman aman dedirtirdi sana. adam seni o kadar konsere götürdü içinden at öpücüğünü o da akros zaten kesin hisseder
Jajajahshshsha
Ben içimden attım icinden aldı zaten samdanm
Ahahshshsh
Saolsun o konuda hakkını ödeyemem sahsen o bir kadın sanatçıya takik olsaydı bn asla şarkılarını bile dineltmzdm

Jajajahshshsha
Ben içimden attım icinden aldı zaten samdanm
Ahahshshsh
Saolsun o konuda hakkını ödeyemem sahsen o bir kadın sanatçıya takik olsaydı bn asla şarkılarını bile dineltmzdm

en azından dürüstsün
ben napardim hiç bilmiyorum ben de seviyosam dinlerdim sanırım ama senin kadar takık olmak da karşındaki için zor olsa gerek :) özellikle kıskançsa

öyle valla düşünsene 2 bin tl asgari ücret 500 kira olsa 500 faturaların tamami. geriye kalani kaça bolecekler de gecinecekler
biz biraz toparlanalim de benim biseyler yapmam lazım zaten. içim hiç rahat değil
Yavrum 500 kira nerde var ki suan gercekten hersey asiri pahalanmis orta gelirli diye bi seviye kalmadi

en azından dürüstsün
ben napardim hiç bilmiyorum ben de seviyosam dinlerdim sanırım ama senin kadar takık olmak da karşındaki için zor olsa gerek :) özellikle kıskançsa
Ahahshhshs
Her an dile getirmiyirm burda sizinle kinusuyorm ona bu kdr anlatsam o da goturmz
O kdr değil

Yavrum 500 kira nerde var ki suan gercekten hersey asiri pahalanmis orta gelirli diye bi seviye kalmadi

İstanbul'u baz almamıştım kuzum :)
ankarada bulunur mesela güzel temiz yeni binada bi daire. ama İstanbul olarak bakarsak İstanbul'un 10/7 si aç ölü yasamiyo

Ahahshhshs
Her an dile getirmiyirm burda sizinle kinusuyorm ona bu kdr anlatsam o da goturmz
O kdr değil

akıllı kadınsın
akrosa denir mi bunlar
sen en son ne asermistin bu arada ros konsere götürdü diye yumusadin mi hemen yoksa

He yazmissin naptigini geriden.geliyormya k.bakma gecms olsunn bu ara herkeste bi tuhaf

valla çok iyi bile davranıyorum ben ona adam meğerse hanimaga seviyomus hemen bi timim iskim moduna geçti

demekki ben nasıl davranacağimi bilememisim. çocuğu da sen götür sabah krese dedim
bakalım nolcak.

sorma çay üç gündür evde kirilan tabak çanak vs nin haddi hesabi yok Allah'tan kaşıklar falan metal

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…