- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #31.601
Jajajahshshshayani ama Rosspu pu pu aman aman dedirtirdi sana. adam seni o kadar konsere götürdü içinden at öpücüğünü o da akros zaten kesin hisseder
Aynende oyleeeanladim kuzum:) genelde bunlar pilot bölgede ve sınırlı sayıda oluyo:) mesela bi arada torununa bakan amneanneye babaanneye para yardımı vardi:)
Jajajahshshsha
Ben içimden attım icinden aldı zaten samdanm
Ahahshshsh
Saolsun o konuda hakkını ödeyemem sahsen o bir kadın sanatçıya takik olsaydı bn asla şarkılarını bile dineltmzdm
Yavrum 500 kira nerde var ki suan gercekten hersey asiri pahalanmis orta gelirli diye bi seviye kalmadiöyle valla düşünsene 2 bin tl asgari ücret 500 kira olsa 500 faturaların tamami. geriye kalani kaça bolecekler de gecinecekler
biz biraz toparlanalim de benim biseyler yapmam lazım zaten. içim hiç rahat değil
Ahahshhshsen azından dürüstsün
ben napardim hiç bilmiyorumben de seviyosam dinlerdim sanırım ama senin kadar takık olmak da karşındaki için zor olsa gerek :) özellikle kıskançsa
Hosbuldum nasılsınız :))hoşgeldin canım:)
Yavrum 500 kira nerde var ki suan gercekten hersey asiri pahalanmis orta gelirli diye bi seviye kalmadi
O esnada sen napiyon kiiiooo ne izlediniz :) romantik bi film mi
kocamın oğlumu uyutup çay demlemesini bekliyorum
Kk daO esnada sen napiyon kiii
Ahahshhshs
Her an dile getirmiyirm burda sizinle kinusuyorm ona bu kdr anlatsam o da goturmz
O kdr değil
He yazmissin naptigini geriden.geliyormya k.bakmaben de rahatsızım kizbelim karnim agriyo kafam zonkluyo
yoksa şimdiye on kere gelirdi uyumuyo bu diyerek
Hosbuldum nasılsınız :))
Yok gecenlerde daha yeni dondurma aldirttimakıllı kadınsın
akrosa denir mi bunlar
sen en son ne asermistin bu arada roskonsere götürdü diye yumusadin mi hemen yoksa
İyi bende çay mısır sonrası yayildim yatağaiyiyim ben kuzu :) oglan uyudu çayı içtim uzandim dinleniyorum :)
sen naptın bugün
He yazmissin naptigini geriden.geliyormya k.bakmagecms olsunn bu ara herkeste bi tuhaf
Yok gecenlerde daha yeni dondurma aldirttim
Oyleyimdir
Asla denmz denmemeli
İyi bende çay mısır sonrası yayildim yatağa
Evet çok yımısak ve yağlı olunca pelte gibi akiyorimsen de pelte kıvamında mi yayıldın yatağa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?