- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #31.661
Spoiler yok bayan tosia olmaz :)))
Senin mesajın tam altinda çıktı şu an. Ay komik oldu bu. Hiç güleceğim yoktu
Siyah kurtarıcıdır candır canBen zayıfken de siyahı çok severdim ya, gerçi hiç tam anlamıyla zayıf olmadım ama en azından şişman değilken diyeyim :)))
En iyisi geç uyutmak garanti ama benim de pil bitti.. gözlerim kapanıyor. Milletin çocuğu 9 da uyur bizimki 12 deYine uyandı benim kız, kırk yılın başı erken uyuttum okuyordum, Türkiye maçı varmış üst komşular çığırından çıktı, davar sürüsü gibi bağırmaya başladılar 40 kere uyandı cocuk.
Böyle mağara adamları keşke şehirlere inmeseler
En iyisi geç uyutmak garanti ama benim de pil bitti.. gözlerim kapanıyor. Milletin çocuğu 9 da uyur bizimki 12 de
Erken kalkınca uyurlar benimki 8 deErken uyutmaya alışmam lazım artık canım ya düzenini kurmaya çalışıyorum, sabah erken kaldırıyorum işe başlamama 15 gün kaldı
Oof of nasıl olacak bilmiyorum
Erken kalkınca uyurlar benimki 8 de
Uyandığı zaman akşam 9.30 gibi pili bitiyordu gündüz uykusu da yoktu çünkü. Şimdi yine alıştı geç yatıp geç kalkmaya
Erken kalkınca uyurlar benimki 8 de
Uyandığı zaman akşam 9.30 gibi pili bitiyordu gündüz uykusu da yoktu çünkü. Şimdi yine alıştı geç yatıp geç kalkmaya
Düzene girer inşallah. Kreş vs olacaksa zaten erken kalkarİnşallah ise başlayınca çok zorlanmayız, meme de emiyor bütün gece neredeyse memede defalarca kalkıyor
Sabah o halde nasıl işe giderim bilemiyorum
Aynen ben de canım iyi gecelerBen kaçıyorum canım iyi geceler hazır tekrar uyumuşken uyuyayım ben de :)
Bi popodur gidiyor, yapıştı ekrana :)Senin mesajın tam altinda çıktı şu an. Ay komik oldu bu. Hiç güleceğim yoktu
GünaydınGünaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?