Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Spoiler yok bayan tosia olmaz :)))

Yine uyandı benim kız, kırk yılın başı erken uyuttum okuyordum, Türkiye maçı varmış üst komşular çığırından çıktı, davar sürüsü gibi bağırmaya başladılar 40 kere uyandı cocuk.
Böyle mağara adamları keşke şehirlere inmeseler

En iyisi geç uyutmak garanti ama benim de pil bitti.. gözlerim kapanıyor. Milletin çocuğu 9 da uyur bizimki 12 de

En iyisi geç uyutmak garanti ama benim de pil bitti.. gözlerim kapanıyor. Milletin çocuğu 9 da uyur bizimki 12 de

Erken uyutmaya alışmam lazım artık canım ya düzenini kurmaya çalışıyorum, sabah erken kaldırıyorum işe başlamama 15 gün kaldı
Oof of nasıl olacak bilmiyorum

Erken uyutmaya alışmam lazım artık canım ya düzenini kurmaya çalışıyorum, sabah erken kaldırıyorum işe başlamama 15 gün kaldı
Oof of nasıl olacak bilmiyorum
Erken kalkınca uyurlar benimki 8 de
Uyandığı zaman akşam 9.30 gibi pili bitiyordu gündüz uykusu da yoktu çünkü. Şimdi yine alıştı geç yatıp geç kalkmaya

Uyandığı zaman akşam 9.30 gibi pili bitiyordu gündüz uykusu da yoktu çünkü. Şimdi yine alıştı geç yatıp geç kalkmaya

İnşallah ise başlayınca çok zorlanmayız, meme de emiyor bütün gece neredeyse memede defalarca kalkıyor
Sabah o halde nasıl işe giderim bilemiyorum

Ben kaçıyorum canım iyi geceler hazır tekrar uyumuşken uyuyayım ben de :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…