Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nedenkiii yaa kendini nasl hissediyosun peki suan

Ahaha güzel hikayeymis

Nedenkiii yaa kendini nasl hissediyosun peki suan

kaç gündür mok gibi hissediyodum. şimdi daha rahatim :) resmen hayattan sogumustum. o kirilmayan borcamlar falan durup dururken patladi. bardaklar kaseler tabaklar....
ama zerre üzülmedim

kaç gündür mok gibi hissediyodum. şimdi daha rahatim :) resmen hayattan sogumustum. o kirilmayan borcamlar falan durup dururken patladi. bardaklar kaseler tabaklar....
ama zerre üzülmedim
Nazar cikmistir belkide iyi ol canim ya dikkat et kendne sen bizim icin cok degerlisin

Nazar cikmistir belkide iyi ol canim ya dikkat et kendne sen bizim icin cok degerlisin

Allah razı olsun canım benim siz de benim için çok değerli çok ozelsiniz

yani inanırım kuzum. 10 15 cm yükseklikten haliya düşen bardağın tuz gibi dağıldığını gördü bu gözler kaç defa

kesin nazar degmistir ama neye değdi düşünüp düşünüp bulamıyorum

Yaw samdanim değil ikiz üçüze fln heveslendirirsin insanı sen öyle bı anlatiyon ki şu güzel dileklerin inşallah geçerli olur Allah bı bebek verirde bana tez zamanda canım
Ya abur cubur değil de meyve yerim canım doktor et yeme,ama meyve sebze tuket bol bol dedi,ağzıma meyve tikistirmaktan abur cubura sıra gelmez sanırım

doktorun da maşallah herşeye karışıyo he yediğine kadar belirli herşey

yok kuzum ozendirmek degil de:) zor çocuk zorluyo insani.ikiz olmasin diye dua edecegime kolay bebekler olsun diye dua etsem belki bu kadar zorlanmazdim bunlar hep deneyimsel bilgi
insanın ne istemediğini bilmesi güzel ama ne istediğini bilmek daha mühim sanırım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…