- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #31.621
Aaa bugun gezmedim tatli da yapmadim kizznapiyosun kız:) nereyo gezdin bugün
Nedenkiii yaa kendini nasl hissediyosun peki suanvalla çok iyi bile davranıyorum ben onaadam meğerse hanimaga seviyomus hemen bi timim iskim moduna geçti
demekki ben nasıl davranacağimi bilememisim. çocuğu da sen götür sabah krese dedim
bakalım nolcak.
sorma çay üç gündür evde kirilan tabak çanak vs nin haddi hesabi yokAllah'tan kaşıklar falan metal
Ahaha güzel hikayeymisKuzum ben taktik veririm de her adama her taktik işlemiyor
Bir tane kadın kocasından para istemiş param yok demiş kadın da demiş ki önemli değil önemli olan insanlık demiş adam çıkarmış iki katı para vermiş bunu arkadaşlarının yanında anlatmış bir tane kadın arkadaşı da aynısını eşine demiş adam da almış kadını evire çevire dövmüş sen bana ne demek istiyorsun ben insn degil miyim diye
Arkadaşı demiş ne oldu sana demiş kadında demiş olay aynı olay adam aynı adam değil demiş
Ama senin eşin zaten sen demeden yapar bizimkiler ittirmeyle yapior
Evet çok yımısak ve yağlı olunca pelte gibi akiyorim.
Tabi canımhangimiz değil ki
peltenin kendince bir ahengi var bence
Aaa bugun gezmedim tatli da yapmadim kizz
Nedenkiii yaa kendini nasl hissediyosun peki suan
Nazar cikmistir belkidekaç gündür mok gibi hissediyodum. şimdi daha rahatim :) resmen hayattan sogumustum. o kirilmayan borcamlar falan durup dururken patladi. bardaklar kaseler tabaklar....
ama zerre üzülmedim
Hunharca temizligi cuma aksami yaptigim icin gerek gormedim nevresimleri yikadim sadeceinanmamhunharca temizlik mi yaptın yoksa
Nazar cikmistir belkideiyi ol canim ya dikkat et kendne sen bizim icin cok degerlisin
Hunharca temizligi cuma aksami yaptigim icin gerek gormedim nevresimleri yikadim sadece
Yaw samdanim değil ikiz üçüze fln heveslendirirsin insanı sen öyle bı anlatiyon kiçok tatlısın ama yaaaAllah akıllı uslu uykulu gazsiz kusmuksuz yemek secmeyen iştahlı çocuklar versin sana
bazen ikiz bebek bakmak bi tane zor çocuk bakmaktan kolay oluyo ya Allah hayırlısını versin inşallah canım benim
kız yatarken abur cubura sarma ama ha
insan vakit geçsin diye yedikce yer
Yaw samdanim değil ikiz üçüze fln heveslendirirsin insanı sen öyle bı anlatiyon kişu güzel dileklerin inşallah geçerli olur Allah bı bebek verirde bana tez zamanda canım
Ya abur cubur değil de meyve yerim canım doktor et yeme,ama meyve sebze tuket bol bol dedi,ağzıma meyve tikistirmaktan abur cubura sıra gelmez sanırım
Bilmiyorum kiNeden sessiz kimsesiz burlar
Harbiden yaaaBilmiyorum ki
Nazar Nazar
Harbiden yaaa
I inessa armand
C Calcifer
Bonus
@malii
B Brunello Cicinelli
Limonsuzzcay
ByNkoaLa
kk birinci noteri
poncikvegece
Ve àklima gelemeyenlerrrr huuuuuu eyyyyyy hissstttt pisttttt nerdesizzzzzz
Harbiden yaaa
I inessa armand
C Calcifer
Bonus
@malii
B Brunello Cicinelli
Limonsuzzcay
ByNkoaLa
kk birinci noteri
poncikvegece
Ve àklima gelemeyenlerrrr huuuuuu eyyyyyy hissstttt pisttttt nerdesizzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?