- 11 Mart 2018
- 12.387
- 50.814
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #31.681
Yaa ben seni yirim kiGünüm sizlerle aydınlandin ballarım
Evet limonsuzum dinlenmeye devam, fitil var yaa kullanmam gereken o beni zorluyor biraz ama yatıyorum bol bol:) eşimin bacağını gece karnimdan kac kere itip attım hatırlamıyorum
İyidir senden naberNe haber
İyidir senden naberifadeler falan gitti ona sinir olmakla meşgulüm
Aminn canım ne güzel diledin sende teşekkür ederim
Oyyy kıyamam yaEvet limonsuzum dinlenmeye devam, fitil var yaa kullanmam gereken o beni zorluyor biraz ama yatıyorum bol bol:) eşimin bacağını gece karnimdan kac kere itip attım hatırlamıyorumsonra kalktım salona geldim yattım, korktum
Hevesim kaçıyor ya giresim gelmiyor. Ama işte bu topik var özlerim sizi girmezsemBendende iyilik...
Sakin relaks
Aminn canım ne güzel diledin sende teşekkür ederiminşallah
Hevesim kaçıyor ya giresim gelmiyor. Ama işte bu topik var özlerim sizi girmezsem
Canım tüm geçmişi sildin mi?bide kk ya ful çıkış yapıp yeniden girsen denemediysen.ben bunları yapınca düzeldi,bide kadınlar kulübü sekmeleri varsa hepsini kapat öyle dene bakalım olmadı direk kazene ulaşırsınYaa ben seni yirim ki
Ya bu ifadeler yine gitti. Kime yazmam lazım ama Mune ye mi Kazen e mi?
Kızımın ateşi vardı. Hastaneye gittik grip olmuş dedi. Şimdi burun akıntısı yok sadece tıkalı gibi. Acaba bugün kreşe göndersem mi çok kararsız kaldımara ara öksürüyor.
My aktivite yazan yerden bile sildim. Olmadı tekrar deniyim belki olur.Canım tüm geçmişi sildin mi?bide kk ya ful çıkış yapıp yeniden girsen denemediysen.ben bunları yapınca düzeldi,bide kadınlar kulübü sekmeleri varsa hepsini kapat öyle dene bakalım olmadı direk kazene ulaşırsın
Bak bu mesajına kahkaha atmak istiyorum ama yapamıyorumBencede özler dayanamazsın
Kendine bu kötülüğü yapma
Geçmiş olsun canım,birak evde dinlensin miniğin bence gönderme yatır iyice bak annesi toparlasin da sonra gider kreşe.bide öksürüyormus ara ara tam geçiş dönemleri ya bişey olmaz gitsin deme benceKızımın ateşi vardı. Hastaneye gittik grip olmuş dedi. Şimdi burun akıntısı yok sadece tıkalı gibi. Acaba bugün kreşe göndersem mi çok kararsız kaldımara ara öksürüyor.
Amin sagol canım. Dün gitmedi ama bugün de dinlensin demi.Geçmiş olsun,Allah şifa versin
Gönderme canım...
Amin sagol canım. Dün gitmedi ama bugün de dinlensin demi.
Evet gitmesin daha iyi. Hem çocuklara falan bulaşır belkiGeçmiş olsun canım,birak evde dinlensin miniğin bence gönderme yatır iyice bak annesi toparlasin da sonra gider kreşe.bide öksürüyormus ara ara tam geçiş dönemleri ya bişey olmaz gitsin deme bence
FakrettimHoşbuldum bebişim
Alıntıyı yeni gördüm
Ben gidem de kuzuma şefkat gosteremEvet dinlensin...
Anne şefkati onu iyileştirir
Bomba gibi olur yarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?