Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
K Kendinisevenbirii bebişim nasılsın dinlenmeye devam değil mi
Evet limonsuzum dinlenmeye devam, fitil var yaa kullanmam gereken o beni zorluyor biraz ama yatıyorum bol bol:) eşimin bacağını gece karnimdan kac kere itip attım hatırlamıyorum sonra kalktım salona geldim yattım, korktum

Oyyy kıyamam ya o nasıl deli yatistir öyle

Yaa ben seni yirim ki
Ya bu ifadeler yine gitti. Kime yazmam lazım ama Mune ye mi Kazen e mi?
Canım tüm geçmişi sildin mi?bide kk ya ful çıkış yapıp yeniden girsen denemediysen.ben bunları yapınca düzeldi,bide kadınlar kulübü sekmeleri varsa hepsini kapat öyle dene bakalım olmadı direk kazene ulaşırsın

My aktivite yazan yerden bile sildim. Olmadı tekrar deniyim belki olur.
Bencede özler dayanamazsın
Kendine bu kötülüğü yapma
Bak bu mesajına kahkaha atmak istiyorum ama yapamıyorum

Kızımın ateşi vardı. Hastaneye gittik grip olmuş dedi. Şimdi burun akıntısı yok sadece tıkalı gibi. Acaba bugün kreşe göndersem mi çok kararsız kaldım ara ara öksürüyor.
Geçmiş olsun canım,birak evde dinlensin miniğin bence gönderme yatır iyice bak annesi toparlasin da sonra gider kreşe.bide öksürüyormus ara ara tam geçiş dönemleri ya bişey olmaz gitsin deme bence

Geçmiş olsun canım,birak evde dinlensin miniğin bence gönderme yatır iyice bak annesi toparlasin da sonra gider kreşe.bide öksürüyormus ara ara tam geçiş dönemleri ya bişey olmaz gitsin deme bence
Evet gitmesin daha iyi. Hem çocuklara falan bulaşır belki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…