- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #31.641
O değil de herkes rengarenk bi ben kalmışım öyle ezik ezik, renksiz
siyah da bir renktir kuzuu
Ya boyle kuzuuu yaznca aklima kudrer geldi avlu dizisinj izleyen var miydi netflixe gececek dwmisti burda bi arkads kmdi o gecti mi ki acep ya
Aynen simdi bende baktim netflixe de gecmis yani izleyemeyecegimBen izlemedim canım bilemiyorum ama şimdi netten baktım 18 ekimde yayınlanmaya başlayacakmış
Aynen simdi bende baktim netflixe de gecmis yani izleyemeyecegim
Neyse canm buralar hareketsz hele gidem yatagma yeni yikadgm.nevresmlermle guzel uyuyaym insallahiyigeceler hepinize sen de kitabina devam et I inessa armand
Ne ezikliği be siyah asalettir haberin yok muÇok severim siyahıama böyle burada ezik gibi hissettim nedense
Ne ezikliği be siyah asalettir haberin yok mu
Gayeett rahatım ne ezikleniyosun o zaman deminden beriDombalak biri olarak bu tezi en çok ben savunuyorum rahat ol :))
Gayeett rahatım ne ezikleniyosun o zaman deminden beri
Girmee aklımaaBurada nasılsa şişmanlık belli olmuyor ondan
Bir de pro olmak için kendimi ikna etmeye çalışıyorum galiba, kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun diye
Girmee aklımaa
Nasıl gidiyor tam olarak neresindesin olayların
Hmmmm gill yakışıklı gilll o gill yok mu o gillDaha rebeccanin eski manitasindayim :))
Hmmmm gill yakışıklı gilll o gill yok mu o gill
Spoiler yok bayan tosia olmaz :)))Bak heyecanlandım şimdi birseyler cikacak mi ondan :)
Cok havali ilgimi cekti benim de
Şu sıralar ben deDombalak biri olarak bu tezi en çok ben savunuyorum rahat ol :))
Şu sıralar ben de ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?