- 11 Mart 2018
- 12.387
- 50.814
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #31.721
Farkettim farkettmAcımam ,hapır hopur yerim
Tamam hadi git gideceksen beklemeeee
Ayyy gördüm bunu
cumartesi nikah, pazar düğün oldu, dün istanbula döndüm, bugün işe başladım,merhabalar canım:) senin kardeşinin düğün bugün müydü:) ya da nikah mi vardı bugün:)
Ay son cümlen şahane roossAyy deli gbi yatiyirlar
Sonra da sabaha hicbirsey hatırlamazlar
İyi yapmışsın canm.o kdr ugrastiniz bir ayak tekmesini değil karinindaki minik tekmeyi hissetmeli insn
Aynen yediğim içtiğim herşey önemliymiş canım çay kahve kola vs kesti meseladoktorun da maşallah herşeye karışıyo heyediğine kadar belirli herşey
yok kuzum ozendirmek degil de:) zor çocuk zorluyo insani.ikiz olmasin diye dua edecegime kolay bebekler olsun diye dua etsem belki bu kadar zorlanmazdimbunlar hep deneyimsel bilgi
insanın ne istemediğini bilmesi güzel ama ne istediğini bilmek daha mühim sanırım
Tosia'nin önerisiyle tarayıcı olarak Opera'yı indirip kullanmaya başladım, reklam engelleme var zaten hiç reklamsız siteler sahane oluyormus,turuncu poposuz bir site için sana da ben oneriyim
Kız Opera'yı indirsen kurtulursun o popodanSenin mesajın tam altinda çıktı şu an. Ay komik oldu bu. Hiç güleceğim yoktu
cumartesi nikah, pazar düğün oldu, dün istanbula döndüm, bugün işe başladım,
günaydınlarr, nasılsınız kızlar
Şey gibi çöktü sitenin üstüneAynen yediğim içtiğim herşey önemliymiş canım çay kahve kola vs kesti mesela
Olsun canım Allah sağlık versin herkesin evlatlarina da zor da olsa bı gülümsemesi yeter sanki benceevlat zor olsa da anne babaya rabbim sabrını kolaylığını verir illaki
Tosia'nin önerisiyle tarayıcı olarak Opera'yı indirip kullanmaya başladım, reklam engelleme var zaten hiç reklamsız siteler sahane oluyormus,turuncu poposuz bir site için sana da ben oneriyim
Kız Opera'yı indirsen kurtulursun o popodan
Dediğin gibi kuzum zorluğu var elbet, ama geçiyorAynen yediğim içtiğim herşey önemliymiş canım çay kahve kola vs kesti mesela
Olsun canım Allah sağlık versin herkesin evlatlarina da zor da olsa bı gülümsemesi yeter sanki benceevlat zor olsa da anne babaya rabbim sabrını kolaylığını verir illaki
Ney gibi diye sorsam miŞey gibi çöktü sitenin üstüne
Naahlet gibi olum bi dur sabah sabahNey gibi diye sorsam mi
Yaa canım bak bence de işte evlat başka derler ya hep o lafın altı boş degildir tabikiDediğin gibi kuzum zorluğu var elbet, ama geçiyor
Bedensel yorgunluk geçip gidiyor, ömür boyu hep zihinsel yorgunluk kalıyor çünkü ilk defa kendinden çok çok fazla seviyorsun bir canlıyı, onun iyi olması için, mutlu olması için dünyayı yakacak hale geliyorsun :))
Böyle yanımda oturup oynarken saçlarını okşuyorum seviyorum, gelip bana sarılıyor öpüyor ya durduk yere aklım başımdan gidiyor :)
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?