Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhabalar canım:) senin kardeşinin düğün bugün müydü:) ya da nikah mi vardı bugün:)
cumartesi nikah, pazar düğün oldu, dün istanbula döndüm, bugün işe başladım,
günaydınlarr, nasılsınız kızlar

Ayy deli gbi yatiyirlar
Sonra da sabaha hicbirsey hatırlamazlar
İyi yapmışsın canm.o kdr ugrastiniz bir ayak tekmesini değil karinindaki minik tekmeyi hissetmeli insn
Ay son cümlen şahane rooss aynen öyle,sbh namaza kalkmış bakmış ben yokum yanındalavaboda mısın diye kapıyı tiklatiyodu,salonda olduğumu görünce,yanimdan niye gittin diye trip attı sbh sbh anlatıyorum yok ben dikkat ederim öyle yatmam bilmem ne diye kabul etmiyor sbh'in 5inde miydi ne diyaloglarımiz bu şekilde var sen düşün ajdsjd

Aynen yediğim içtiğim herşey önemliymiş canım çay kahve kola vs kesti mesela

Olsun canım Allah sağlık versin herkesin evlatlarina da zor da olsa bı gülümsemesi yeter sanki bence evlat zor olsa da anne babaya rabbim sabrını kolaylığını verir illaki
K Kendinisevenbirii turuncu popo şimdide bana musallat oldu
Sanırım sırayla dönüyor ekranlarda
Tosia'nin önerisiyle tarayıcı olarak Opera'yı indirip kullanmaya başladım, reklam engelleme var zaten hiç reklamsız siteler sahane oluyormus,turuncu poposuz bir site için sana da ben oneriyim
Senin mesajın tam altinda çıktı şu an. Ay komik oldu bu. Hiç güleceğim yoktu
Kız Opera'yı indirsen kurtulursun o popodan

Şey gibi çöktü sitenin üstüne

Dediğin gibi kuzum zorluğu var elbet, ama geçiyor
Bedensel yorgunluk geçip gidiyor, ömür boyu hep zihinsel yorgunluk kalıyor çünkü ilk defa kendinden çok çok fazla seviyorsun bir canlıyı, onun iyi olması için, mutlu olması için dünyayı yakacak hale geliyorsun :))
Böyle yanımda oturup oynarken saçlarını okşuyorum seviyorum, gelip bana sarılıyor öpüyor ya durduk yere aklım başımdan gidiyor :)
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Yaa canım bak bence de işte evlat başka derler ya hep o lafın altı boş degildir tabiki Allah senin yavrunu sana seni de yavruna bagislasin inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…