- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #31.741
Aynen yediğim içtiğim herşey önemliymiş canım çay kahve kola vs kesti mesela
Olsun canım Allah sağlık versin herkesin evlatlarina da zor da olsa bı gülümsemesi yeter sanki benceevlat zor olsa da anne babaya rabbim sabrını kolaylığını verir illaki
Tosia'nin önerisiyle tarayıcı olarak Opera'yı indirip kullanmaya başladım, reklam engelleme var zaten hiç reklamsız siteler sahane oluyormus,turuncu poposuz bir site için sana da ben oneriyim
Kız Opera'yı indirsen kurtulursun o popodan
meteor
Ya aklıma girmeyin o zmnNaahlet gibi olum bi dur sabah sabah
Yaa canım bak bence de işte evlat başka derler ya hep o lafın altı boş degildir tabikiAllah senin yavrunu sana seni de yavruna bagislasin inşallah
Altın günlerin hadi bakalım canm benmYa aklıma girmeyin o zmnen ufak imayi oraya çekmekte üstüme yoktur zaten
evet ama güzel geçti çok şükür,son kardeşim de evlendi, hiç bekarımız kalmadıoooo baya hızlı geçmiş:) :)
öyle tabi kuzum :) Allah sabrını veriyo kolaylığını da veriyo. ama bazen oteki sakin bebeklere bakip neden diye bi ic gecirme olmuyo değil
gerçi çok şükür benimkide eskisi kadar kuduruk değil. anlattığın sürece kabullenip anliyo şimdilik:)
Ya aklıma girmeyin o zmnen ufak imayi oraya çekmekte üstüme yoktur zaten
Ya uyuyan, yiyen ve uslu olan çocuğa imrenilir tabi de :) işte öyle yada böyle geçiyor zaman az bı yipransa da anneler.bosa cennet analarin ayakları altında değilöyle tabi kuzum :) Allah sabrını veriyo kolaylığını da veriyo. ama bazen oteki sakin bebeklere bakip neden diye bi ic gecirme olmuyo değil
gerçi çok şükür benimkide eskisi kadar kuduruk değil. anlattığın sürece kabullenip anliyo şimdilik:)
evet ama güzel geçti çok şükür,son kardeşim de evlendi, hiç bekarımız kalmadı
Bizim bebeklerimiz cidden cok benziyor kuzum ya
Dün hastanede aynısını düşündüm
Bakıyorum beklerken orada, bebeklerin biri arabasında uyuyor mışıl mışıl, biri babasının omzuna cıkmış uyuyor, sesi soluğu çıkmıyor
Bizimki oturak tepelerinde gezmek istiyor, gelip bi memeyi yokluyor emmek için, babaannesinin başörtüsünü çekiyor filan.
Dedim kendi kendime yarabbiiiii günahım neydi
Altın günlerin hadi bakalım canm benm
Ya bilmiyom valla altın günlerim falan ama ,zaten şu sira çok uzak bu durumlar banabiz senin aklına girmeyelim de senin aklın ordan çıkmıyo onu naocaz
ahh ahhh hep diyorum sana seni ben anlarim tosiam
şimdi dışarda eskisi kadar kudurmuyo evde de daha sakin :) bence sizin de az kaldı mutlu günlereumudunu kaybetme
Kaçırmışım rosssun havasını, nasıl bişeybı zepramin rükûsu bide Ross un hava hava hava si
Ayy inşallah canım benim inşallah
Cidden ben daha önce hiç yakınımda bebek olup ilgilenmedigim icin bilmiyordum, bütün bebekler bizimki gibi zannediyordum
Ortamlara girmeye başladıkça ya dedim burada bir gariplik var
Az dinlen motorun soğusun, anaçlık yükselsin biraz hatunYa bilmiyom valla altın günlerim falan ama ,zaten şu sira çok uzak bu durumlar banahep yasaklar üst üste geldi,ama libido tavan acıyan Allah bana acısın
Kaçırmışım rosssun havasını, nasıl bişey
Hem de nasıl, düşman başınaAmecey bu kitaptaki louise in olayı nedir ya, manyak midir, deli midir nedir?
Çok tedirgin etti beni o kadın
Her an kadın pisliğin teki çıktı rıza baba dermisiz gibi geliyor
benim etrafındakiler de hep dışarda gördüğün uslu bebekler gibiydi. bende benimki öyle olcak diye nasıl eminim ama bi gör beni
bi doğdu gördüm ben göreceğimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?