Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

öyle tabi kuzum :) Allah sabrını veriyo kolaylığını da veriyo. ama bazen oteki sakin bebeklere bakip neden diye bi ic gecirme olmuyo değil
gerçi çok şükür benimkide eskisi kadar kuduruk değil. anlattığın sürece kabullenip anliyo şimdilik:)

Yaa canım bak bence de işte evlat başka derler ya hep o lafın altı boş degildir tabiki Allah senin yavrunu sana seni de yavruna bagislasin inşallah

Tabii başkaymış nasıl oluyor bu duygu bilmiyorum ama istisnalar dışında herkes bunu yaşıyordur eminim :) amin canım benim

Bizim bebeklerimiz cidden cok benziyor kuzum ya
Dün hastanede aynısını düşündüm
Bakıyorum beklerken orada, bebeklerin biri arabasında uyuyor mışıl mışıl, biri babasının omzuna cıkmış uyuyor, sesi soluğu çıkmıyor
Bizimki oturak tepelerinde gezmek istiyor, gelip bi memeyi yokluyor emmek için, babaannesinin başörtüsünü çekiyor filan.
Dedim kendi kendime yarabbiiiii günahım neydi

Ya uyuyan, yiyen ve uslu olan çocuğa imrenilir tabi de :) işte öyle yada böyle geçiyor zaman az bı yipransa da anneler.bosa cennet analarin ayakları altında değil
Senin ki de büyümüş annesi,artık güzel kiz kestirmeye başlar gözüne biraz daha büyüyünce gelip anlatmaya başlar sana inşallah

ahh ahhh hep diyorum sana seni ben anlarim tosiam
şimdi dışarda eskisi kadar kudurmuyo evde de daha sakin :) bence sizin de az kaldı mutlu günlere umudunu kaybetme

ahh ahhh hep diyorum sana seni ben anlarim tosiam
şimdi dışarda eskisi kadar kudurmuyo evde de daha sakin :) bence sizin de az kaldı mutlu günlere umudunu kaybetme

Ayy inşallah canım benim inşallah
Cidden ben daha önce hiç yakınımda bebek olup ilgilenmedigim icin bilmiyordum, bütün bebekler bizimki gibi zannediyordum
Ortamlara girmeye başladıkça ya dedim burada bir gariplik var

benim etrafındakiler de hep dışarda gördüğün uslu bebekler gibiydi. bende benimki öyle olcak diye nasıl eminim ama bi gör beni

bi doğdu gördüm ben göreceğimi

benim etrafındakiler de hep dışarda gördüğün uslu bebekler gibiydi. bende benimki öyle olcak diye nasıl eminim ama bi gör beni

bi doğdu gördüm ben göreceğimi

Hahahah cidden ben de nispeten sakin uyumlu bi bebekmisim, esime sormak hic aklima gelmemisti, o canavar gibiymis
Ona cektiyse demek ki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…