- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #31.761
aynen, en büyük yiğenim liseye gidiyorsıra yeğenlerde yani
Ya bilmiyom valla altın günlerim falan ama ,zaten şu sira çok uzak bu durumlar banahep yasaklar üst üste geldi,ama libido tavan acıyan Allah bana acısın
Hem de nasıl, düşman başına
Hahahah cidden ben de nispeten sakin uyumlu bi bebekmisim, esime sormak hic aklima gelmemisti, o canavar gibiymis
Ona cektiyse demek ki
yok kuzum ben esim bizim kardeşlerimiz cok sakin koyduğun yerde uyuyan kendi halinde bebelermisiz
benimkini gören "doktor bu ne" diyo
her gittiğimiz yerde ilk duyduğumuz şey çok hareketli
Ben de uyuya kaldım. Sen daha dur olayların seyri değişebilir. Hala hakim olamadım kimin ne mal olduğunu söylemiyorrrrİçime hık diye bi ürperti geldi.
Kızımın öğle uykusunda baya okur ilerlerim dün gece uykuya yenildim :))
Hahahah hakikaten o niye öyle olmuş yaa folik asit bebeleri denilen şey doğru mu acaba
Ben de uyuya kaldım. Sen daha dur olayların seyri değişebilir. Hala hakim olamadım kimin ne mal olduğunu söylemiyorrrrEki Görüntüle 2545227
Nasıl içten bir günaydın voy anasını
Geceleri yatakta el feneri açıp, uyku ile bayılana kadar okuyorum. Gündüz imkansız, konsantrasyonumu bozuyorlar. Arayı kapatmaya çalış. 2. Ye geçelim
Beğenemedin mi?
Geceleri yatakta el feneri açıp, uyku ile bayılana kadar okuyorum. Gündüz imkansız, konsantrasyonumu bozuyorlar. Arayı kapatmaya çalış. 2. Ye geçelim
Bayıldığım için alıntıladım rapunzel dellenme hemen
Hava hava yı hatırlatan nuşiya ya sevgilerkk birinci noteri
yasak ne kadar devam edecek kısmetseYa bilmiyom valla altın günlerim falan ama ,zaten şu sira çok uzak bu durumlar banahep yasaklar üst üste geldi,ama libido tavan acıyan Allah bana acısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?