- 11 Nisan 2007
- 88.032
- 517.971
- 1.223
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #31.781
Hahahah çok güzel :))
Emel Sayın gitti mi evine?
Az dinlen motorun soğusun, anaçlık yükselsin biraz hatun
Karmaşık duygular içerisindeyim şuançocukla birlikte iki kardeş ülke oluyosun deyip korkutuyum seni
Test günü pozitifi görürsek,sonrası yine doktorumuzun insafına kalmışyasak ne kadar devam edecek kısmetse
bu arada transferin hayırı olsun canım, inşaallah güzel sonuçlar alırsınız
Canııımmm hayırlı olsun insallah müjdeli haber senden bekliyorumTest günü pozitifi görürsek,sonrası yine doktorumuzun insafına kalmışaminn inşallah canım sağolasın ❤
Ahh inşallah zebram inşallahCanııımmm hayırlı olsun insallah müjdeli haber senden bekliyorum
Yok canımAhh inşallah zebram inşallahsende yok mu biseyler :)
Hafta sonu gezdimHarbiden yaaa
I inessa armand
C Calcifer
Bonus
@malii
B Brunello Cicinelli
@Limonsuzzcay
ByNkoaLa
@Nausicaa
@patilibirhayat
Ve àklima gelemeyenlerrrr huuuuuu eyyyyyy hissstttt pisttttt nerdesizzzzzz
hayırlısı olsun,test pozitif sonuçlansında bu günler gelir geçer,Test günü pozitifi görürsek,sonrası yine doktorumuzun insafına kalmışaminn inşallah canım sağolasın ❤
YaaTest günü pozitifi görürsek,sonrası yine doktorumuzun insafına kalmışaminn inşallah canım sağolasın ❤
Madem böyle biriydi en başta bosansaydi yaNe oldu ki bu kadar
Nassın iyisin
Düşündüm bizimkilere çok benziyorAy son cümlen şahane roossaynen öyle,sbh namaza kalkmış bakmış ben yokum yanında lavaboda mısın diye kapıyı tiklatiyodu,salonda olduğumu görünce,yanimdan niye gittin diye trip attı sbh sbh anlatıyorum yok ben dikkat ederim öyle yatmam bilmem ne diye kabul etmiyor sbh'in 5inde miydi ne diyaloglarımiz bu şekilde var sen düşün ajdsjd
İyiyim ve Çok yoğun birgünün içindeyim cnmMadem böyle biriydi en başta bosansaydi ya
İyiyim sen nasılsın cnm
Hayırlısı olsun inşallah senin içinde canım,ben seni şu sıralar hamileymişsin gibi hissediyorum aslında nedenseYok canım ☺
Aynen öyle canım yeter ki hayırla bebeğime kavuşyum da gerisi mühim değilhayırlısı olsun,test pozitif sonuçlansında bu günler gelir geçer,
Saol canım inşallahYaaay hadi inşaAllah ❤
Aynen oyle,zaten uyku yarı ölüm bi nevi çok kontrol edemez ki insan kendiniDüşündüm bizimkilere çok benziyor
Uyku sersemi nasıl dikkat edecek bn en son çareyi sürtüp uyandırıp arkana dön demekte bulmuştu haaaa ne noldu diyene kdr arkasına dönüyordu
Hem yapio hem de trip atıyor
Seninki bı tutunsun daha ne güzel cumleleilr kurcam sana bekle
Ayyy yeminle ayniii yaaa ben.korktum cocuktan once o ne bicim bagirmalardi yoksa ayni apartmanda miyizYine uyandı benim kız, kırk yılın başı erken uyuttum okuyordum, Türkiye maçı varmış üst komşular çığırından çıktı, davar sürüsü gibi bağırmaya başladılar 40 kere uyandı cocuk.
Böyle mağara adamları keşke şehirlere inmeseler
Kuzu ben int.ten izleyince ayni tadi alamiyorum mesela c.teso aksamki dizimibizleyemedim dun internetm boldu izledim acip telefondan ama.ayni heyecani hissedemedimKötü olmuş canım
Ama televizyonda dizi izlemek de ölüm gibi reklamlar filan. Ben hep bitmiş dizi olmasına özen gösteriyorum dizi izleyeceksem. Yoksa bekle bekle hevesim geçiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?