Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yasak ne kadar devam edecek kısmetse
bu arada transferin hayırı olsun canım, inşaallah güzel sonuçlar alırsınız
Test günü pozitifi görürsek,sonrası yine doktorumuzun insafına kalmış aminn inşallah canım sağolasın

Düşündüm bizimkilere çok benziyor

Uyku sersemi nasıl dikkat edecek bn en son çareyi sürtüp uyandırıp arkana dön demekte bulmuştu haaaa ne noldu diyene kdr arkasına dönüyordu
Hem yapio hem de trip atıyor

Seninki bı tutunsun daha ne güzel cumleleilr kurcam sana bekle

Hayırlısı olsun inşallah senin içinde canım,ben seni şu sıralar hamileymişsin gibi hissediyorum aslında nedense müjdeli haberler verirsin inşallah sende bizlere tez vakitte
hayırlısı olsun,test pozitif sonuçlansında bu günler gelir geçer,
Aynen öyle canım yeter ki hayırla bebeğime kavuşyum da gerisi mühim değil
Yaa ay hadi inşaAllah ❤
Saol canım inşallah
Aynen oyle,zaten uyku yarı ölüm bi nevi çok kontrol edemez ki insan kendini hiç öyle kabul etmesinler de,hep bı muhalefet olsunlarda bize zaten bu erkekler,trip güzelleri
İnşallah tutunduktan sonra güzel cumlelerinde boğ beni Ross

Ayyy yeminle ayniii yaaa ben.korktum cocuktan once o ne bicim bagirmalardi yoksa ayni apartmanda miyiz

Kötü olmuş canım
Ama televizyonda dizi izlemek de ölüm gibi reklamlar filan. Ben hep bitmiş dizi olmasına özen gösteriyorum dizi izleyeceksem. Yoksa bekle bekle hevesim geçiyor :)
Kuzu ben int.ten izleyince ayni tadi alamiyorum mesela c.teso aksamki dizimibizleyemedim dun internetm boldu izledim acip telefondan ama.ayni heyecani hissedemedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…