- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #31.901
Resmi kurumlar Fye dönüştürülüyor gibi bi tantana yayıldı
Hemde nasıl.. Bakmaya kıyamıyorum yaNe güzel kokuyordur şimdi o
Ne güzel boyle uğraşlar. Bende 1 aloevera var ona zor bakıyorumHemde nasıl.. Bakmaya kıyamıyorum ya
Skulentim de çiçek vermiş..
Ağladım resmen mutluluktan..
Güzel çocuklarım benim.. Anaları kurban olsun yeşil çocuklarıma
İçimdeki anaç dur durak bilmiyor
Aloe vera zaten neredeyse kendi kendine bakıyor kız gülişim nesine zor bakıyorsunNe güzel boyle uğraşlar. Bende 1 aloevera var ona zor bakıyorum
Benim kv de vardı alovera dedim ki anne bana da ekiver. Ekti ama toprağı çok sert. Yani üremiyor bitki. Onunkilere baktım yumuşacık toprağı ben pek anlamam bu işten ama benimki öldü ölecek. Kızına dikmiş bir saksıda çok güzeldi. Aynı yumuşacık toprağı simsiyah benimki bildiğin kum gibi anlamadım ben bu işi. Kurudu mu taş gibi oluyorAloe vera zaten neredeyse kendi kendine bakıyor kız gülişim nesine zor bakıyorsunsev onu sev, güzel sözler söyle
Bende 1 aloevera, 3 skulent, 1 domates, 1 limon var.
Limonu kendim çekirdekten filizlendirdim. Çok güzel tuttu maşallah.
2 bitkim daha gelecek. 2 tane uzun boylu büyük saksı bitkisi istedim. Kedim olmasa evin içini de bitki doldururdum ama balkonda bakıyorum kedim yemesin diye
Bende öyleydim vallaİyiyim ve Çok yoğun birgünün içindeyim cnm
Dönünce burdayım
Bogucam seni bekleHayırlısı olsun inşallah senin içinde canım,ben seni şu sıralar hamileymişsin gibi hissediyorum aslında nedensemüjdeli haberler verirsin inşallah sende bizlere tez vakitte
Aynen öyle canım yeter ki hayırla bebeğime kavuşyum da gerisi mühim değil❤
Saol canım inşallah❤
Aynen oyle,zaten uyku yarı ölüm bi nevi çok kontrol edemez ki insan kendinihiç öyle kabul etmesinler de,hep bı muhalefet olsunlarda bize zaten bu erkekler,trip güzelleri
İnşallah tutunduktan sonra güzel cumlelerinde boğ beni Ross
Ben şu aralar gidip geliyorum psikoloji olarakKertenkelelerim ben geldim..
Eve geldim pijama giyip kendimi yatağa attım. Ne ayaklarım tutuyor ne herhangi bir yerim
Şu Eftelya mıdır, Aftalya mıdır nedir biz zaten onun erkek olduğunu anlamıştık. Şüphelerde haklıymışız demekki, hiç şaşırmadım
Yeni gelen üyeler kadın mı erkek mi olduğunu ciddi anlamda belli ediyor. Bana daha şaşırtıcı bilgilerle gelin
Arizona eyaletimiz o kadar hojdır ki her çeşit insanın uğrak mekanı olabiliyor ne yapalım. Ama bizim bizden başka dostumuz yok Rambo'lar düşman işgallerine karşı direneceğizŞaka bir yana içi bizler gibi pamuk olan, erkek olmadığına emin olan, bizler gibi naif ve sevecen her üyeye açığız tabiki..
Eee neler yaptınız bakalım. Ben 2 gün kocasız şimdiSizlerde neler var neler yok
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal_zebra başka topiklere devam mı
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
@Negohatun
@malii
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Kajmery34
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@D e f n e
@Amecey
@Kubdef
@bil ge
@KedidirKedii
@Cay6
Jawlensky
@Dilos06
@mehlika nur
@AnneAslan
@kukrim27
@Monny
@efuulimm
@Pembe Bal10cuk
@BenSero
@baby0101
@Calcifer
I inessa armand
@_CaNanSu_
@samdan
Ohhjjj beeee işte buuuuuuu
Kuzum öncelikle sulasan bile sert kalan bir topraksa toprağını değiştir. Ben toprağı gidip bir milyoncudan aldım. Poşeti 15 lira mı ne.. Ama nasıl bereketli topraksa kışa girerken domates çıktı yaBenim kv de vardı alovera dedim ki anne bana da ekiver. Ekti ama toprağı çok sert. Yani üremiyor bitki. Onunkilere baktım yumuşacık toprağı ben pek anlamam bu işten ama benimki öldü ölecek. Kızına dikmiş bir saksıda çok güzeldi. Aynı yumuşacık toprağı simsiyah benimki bildiğin kum gibi anlamadım ben bu işi. Kurudu mu taş gibi oluyor
Saçmalama bir daha duymucam bnde sinirliyim bu ara ikimiz sinirli kat sayilarimizi çarpıp boldurip attiriyoruzHeya sorma
Burayı sinir krizlerimle bunaltmak istemediğim için bu misyonuByNkoaLa a yükleyerek sabahtan beri onada sinir oldum, buna da sinir oldum, aslında şuna da çok sinir olmuştum diye darlıyorum kızı. Hatta tam da şuanda bir yandan bunu yapıyordum
Yani evet sinir stres devam Eki Görüntüle 2545336
İbretlik bir iletişim. Dosta sevinç düşmana keder veren bir iletişimSaçmalama bir daha duymucam bnde sinirliyim bu ara ikimiz sinirli kat sayilarimizi çarpıp boldurip attiriyoruz
Sen bana sayiyorsun ben sana
Ne güzel iletisimimiz var
Jajahshshsjs
Valla bnmki hamilelik+ taşınma+alisamam+ bir de badanaİbretlik bir iletişim. Dosta sevinç düşmana keder veren bir iletişim
Nolcak bu halimiz bilmem. Niye böyle oldu bizim sinir sistemi
Uuu gören de sanır ki ikimiz de koç burcuyuzValla bnmki hamilelik+ taşınma+alisamam+ bir de badana
Seninki şımarık öğrenciler+taşınma+nakliyeci+alisamam
Aaa farkettm de ne kdr ortak yönümüz var sinir konusunda akajshsbsjsksn
Ama bir boynuzumuz bile yok nasıl koçluk buUuu gören de sanır ki ikimiz de koç burcuyuz
Ben kendime kobra burcunu seçmek istiyorum, piton da olur bize bunlarla gelsinlerAma bir boynuzumuz bile yok nasıl koçluk bu
Benm koclukla alakam.olmadigi gbi seninde kalamdi artık papatyamistifa ediyoruz koç burcundan
AkajajjsjdjsksnsbdjsjsndbjdksndnBen kendime kobra burcunu seçmek istiyorum, piton da olur bize bunlarla gelsinler
Sokucam sonunda tüm sevmediklerimi
O zaman da ters davranmaya gelmez hemen sokarsın herkesiBen kendime kobra burcunu seçmek istiyorum, piton da olur bize bunlarla gelsinler
Sokucam sonunda tüm sevmediklerimi
İyiyiz canm gezdik geldik bugün birazHahahhah Nausicaa daha beterdi :))
Iyiyim tatlım sen nasılsın bebişin nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?