- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #32.201
Fırsatlar değerlendirmek içindir limonsuzumGünaydın canlar❤
Hiçbir fırsatı kaçırma zaten
Ay yok istemem yanaşmasıniki üç gündür gergin aramız ev konusu yüzünden, istemiyorum hiç valla ,depiği yer suratına
Kız hazır evdeymis herif iste bu izin gününü barisarak değerlendirseniz yaSabah sabah töbe töbe
Maşallah canım ne güzel olmuşsun,tebrikler,başarıların daim olsunKızlar sizlerle mutluluğumu paylaşmak istiyorum
2 yıldır satın alma sorumlusu olarak çalıştığım şirkette yoluna İthalat ve İhracat Müdürü olarak bugün itibari ile devam ediyorum
Bu da dün kü aldığım plaketim
hayırlı olsun, başarıların daim olsun, çok hoş görünüyorsunKızlar sizlerle mutluluğumu paylaşmak istiyorum
2 yıldır satın alma sorumlusu olarak çalıştığım şirkette yoluna İthalat ve İhracat Müdürü olarak bugün itibari ile devam ediyorum
Teşekkür ederim canım.. Umarım herşey güzel gider :) hiç beklemiyordum aslında bekliyordum ama bir anda bu kadar yükselmeyi beklemiyordum :) çok iyi oldu..hayırlı olsun, başarıların daim olsun, çok hoş görünüyorsun
ben de satınalma işi yapıyorum ama kamu kurumunda, ekapa ihaleleri giriyorum,doğrudan temin dosyaları vs yapıyoruzTeşekkür ederim canım.. Umarım herşey güzel gider :) hiç beklemiyordum aslında bekliyordum ama bir anda bu kadar yükselmeyi beklemiyordum :) çok iyi oldu..
teşekkür ederim canım o senin güzel bakan gözlerin :)
Satın alma sıkıntı ya ben bıkmıştım yalan yok.. Bu daha iyiben de satınalma işi yapıyorum ama kamu kurumunda, ekapa ihaleleri giriyorum,doğrudan temin dosyaları vs yapıyoruz
Senin adına çok sevindim canım benimKızlar sizlerle mutluluğumu paylaşmak istiyorum
Olmaması lazım canım bildiğim kadarıyla. İyi ki vermemişsin. Hemşire arkadaşım akışkan olması lazım demişti.Evet cok sukur suan 36.5 atesi gece bjraz soguk kompres yaptik ustunu incelttim ilactan suphelendim.vvermedim ... yayla corbasi yapmistum dun onda yedirdim cok sukur iyi suan gece gene cikmaz insallah. Ilac kati kivamli olurmu limonsuzum yaa
kamu kurumunda daha rahat, senede ya da 2 senede bir oluyor ihaleler, doğrudan temini de 4 çalışan yapıyoruz, çok dosya düşmüyorSatın alma sıkıntı ya ben bıkmıştım yalan yok.. Bu daha iyi
Bişey görünmüyor ki zaten kizBu da benden olsun , hemen kaldıracağım
Evet cok sukur suan 36.5 atesi gece bjraz soguk kompres yaptik ustunu incelttim ilactan suphelendim.vvermedim ... yayla corbasi yapmistum dun onda yedirdim cok sukur iyi suan gece gene cikmaz insallah. Ilac kati kivamli olurmu limonsuzum yaa
kaldırdım canım :)Bişey görünmüyor ki zaten kiz
Bende oyle dusundum vermedim canim Allah tan dusurebildim baska sekillerde hic acilmamis ilacti ilk kez actim neden.bozldu anlamadim ya cocklar hasta olmasa keske ...Senin adına çok sevindim canım benimbaşarılarinin devamını diliyorum ❤❤
Olmaması lazım canım bildiğim kadarıyla. İyi ki vermemişsin. Hemşire arkadaşım akışkan olması lazım demişti.
Ateş düşürücü değil tatlım soğuk algınlığı ilacı. O su gibi oluyor normaldeCanım çok geçmiş olsun. Ne ilacı bu, katı kıvamlı oluyor benim bildiğim ateş düşürücüler
Ateş düşürücü değil tatlım soğuk algınlığı ilacı. O su gibi oluyor normalde
karalanmış şekilde tekrar attımBişey görünmüyor ki zaten kiz
Canım yazmadan geçemedim. Ateşi çıkınca soğuk değilde ılık suyla düşürmeye çalışBende oyle dusundum vermedim canim Allah tan dusurebildim baska sekillerde hic acilmamis ilacti ilk kez actim neden.bozldu anlamadim ya cocklar hasta olmasa keske ...
Çok güzel olmuşsun canım
teşekkürlerÇok güzel olmuşsun canım ☺
Tatlim benmkide ibura... diye ilac varya o sogk algnlgi ates icinAteş düşürücü değil tatlım soğuk algınlığı ilacı. O su gibi oluyor normalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?