Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın canlar❤

Hiçbir fırsatı kaçırma zaten
Fırsatlar değerlendirmek içindir limonsuzum sana da günaydın
Ay yok istemem yanaşmasın iki üç gündür gergin aramız ev konusu yüzünden, istemiyorum hiç valla ,depiği yer suratına
Sabah sabah töbe töbe
Kız hazır evdeymis herif iste bu izin gününü barisarak değerlendirseniz yasabah sabah
Maşallah canım ne güzel olmuşsun,tebrikler,başarıların daim olsun

hayırlı olsun, başarıların daim olsun, çok hoş görünüyorsun

hayırlı olsun, başarıların daim olsun, çok hoş görünüyorsun
Teşekkür ederim canım.. Umarım herşey güzel gider :) hiç beklemiyordum aslında bekliyordum ama bir anda bu kadar yükselmeyi beklemiyordum :) çok iyi oldu..
teşekkür ederim canım o senin güzel bakan gözlerin :)

ben de satınalma işi yapıyorum ama kamu kurumunda, ekapa ihaleleri giriyorum,doğrudan temin dosyaları vs yapıyoruz

Senin adına çok sevindim canım benim başarılarinin devamını diliyorum
Evet cok sukur suan 36.5 atesi gece bjraz soguk kompres yaptik ustunu incelttim ilactan suphelendim.vvermedim ... yayla corbasi yapmistum dun onda yedirdim cok sukur iyi suan gece gene cikmaz insallah. Ilac kati kivamli olurmu limonsuzum yaa
Olmaması lazım canım bildiğim kadarıyla. İyi ki vermemişsin. Hemşire arkadaşım akışkan olması lazım demişti.

Evet cok sukur suan 36.5 atesi gece bjraz soguk kompres yaptik ustunu incelttim ilactan suphelendim.vvermedim ... yayla corbasi yapmistum dun onda yedirdim cok sukur iyi suan gece gene cikmaz insallah. Ilac kati kivamli olurmu limonsuzum yaa

Canım çok geçmiş olsun. Ne ilacı bu, katı kıvamlı oluyor benim bildiğim ateş düşürücüler

Bende oyle dusundum vermedim canim Allah tan dusurebildim baska sekillerde hic acilmamis ilacti ilk kez actim neden.bozldu anlamadim ya cocklar hasta olmasa keske ...

Bende oyle dusundum vermedim canim Allah tan dusurebildim baska sekillerde hic acilmamis ilacti ilk kez actim neden.bozldu anlamadim ya cocklar hasta olmasa keske ...
Canım yazmadan geçemedim. Ateşi çıkınca soğuk değilde ılık suyla düşürmeye çalış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…