- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #32.381
Canim valla goz karari biraz yag biraz sut koyup harc hazirliyorum yumurta koymuyorm kokuyo gbi oluyo o harctan yufkanij her katina bol bol suruyorum en son ustune de kalan harci esit suruyorum cok guzel oluyor . Kafam eserse bazen harca az yogurtta ekliyorum ama nadirendir . Bugun tumvyufkayi masaya serdim heryerne harc surup ustune bi yufka daha serdim gene harc surdum heryerine sonra 12 esit parcaya kestim hepsinin uc taraflarina ic harc ispanakli ve peynirli koydum hepsini sarip sarip attim tepsiye ustune de kalan harci surdum bu seklde 2 yufkadan 12 adet rulo borek cikms oldu servis ve yeme acisijdan kolay oluyo . Ama vaktim darsa direk tepsi boregi yaparim tepsiye yufkayi bolup doseye doseye
Aynen oyle valla ya hc biseydeb tat alamaz oldum bide gece gece ilacn bozlmus olddgu gercegi beni iyice sarsti hani ilerlerse ates diye korktm cok az ilac kullanma taraftariyim ama evde bi guvencem olsn istiyorm hani cock bide hc biseye benzemiyo ya nesela corba ic bak sana iyi gelecek djye yediriyorum 10 dk sonra anne hala iyilesmedim corba bana iyi gelmedi diyo bitiyorum
Senin bidigin bi duzeni olsn diye bende okdr takip ediyorum ya varua cpck buyuyo ama bi kadin yok oluyo yaa valla uyksz geceler insan i en cok yipratan.sey heralde
Denemedim ama arkadasm yapms o soyledi harci su ve yag ile yapmis citir citir oldu demsti denemek lazim sodayla yapan da var ama benim boregim begenilir borek.kek tatli islerinde az biraz iyiym en azndan severek yapiyorum yemegi okdr severek yapmiyorm mesela mecburiyettenBunun ekran fotosunu alayım da bir de böyle deneyeyim :)
Benim kv de hazır yufkadan bile börek yapsa el açması gibi oluyor nasıl yapıyor bir türlü öğrenemedim, daha doğrusu sormuştum da unuttum nasıl yaptığını. Utanıyorum tekrar sormaya
Denemedim ama arkadasm yapms o soyledi harci su ve yag ile yapmis citir citir oldu demsti denemek lazim sodayla yapan da var ama benim boregim begenilir borek.kek tatli islerinde az biraz iyiym en azndan severek yapiyorum yemegi okdr severek yapmiyorm mesela mecburiyetten
Mesela yagli oluyo gbi dednya yagini daha az koy ve her yufkayi mutlaka sosla iyice heryerne sur korkma hc bisey olmaz
Amiin canim tabi bunlar gelip gecicic olacak alismaliyiz yapacak bisey yok Allah beternden saklasn dedgn gbi .Ah yavrum benim yaaa benim kız konuşsa böyle dese ben de biterim valla(
Allah beter şeylerden korusun kuzum.
Canını sıkma korkma öyle en kötü eşin gider nöbetçi eczane bulurdu
Amiin canim tabi bunlar gelip gecicic olacak alismaliyiz yapacak bisey yok Allah beternden saklasn dedgn gbi .
Neler neler diyo tosia varya 3 u bitti daha yeni ama resmrn hayat arkadasim oluyor smdiden canyoldasim beni dusunuyo ediyo masallah kuzu ya bunlarrr . O yuzden sabret sende zor gunler bakim acisindan zor gunler diyeyim gun gun azaliyor .. Allah saglklarni versn insanin dunyada en sevdgi varlik Rabbim kutsala kendinisevenbjriye cicisime isteyen herrr herkese hayirla nasip etsn
Estagfurullah gulum o ne bicim laf yapa yapa insan puf noktasni kararini ogreniyor biseylerin .. yalniz bi kptu yani var yaptikca yapasin yaptikca yiyesin yedikce yapasin geliyo bi kisir donguAynen dediğin gibi deneyeyim bakalım
Salak gibi gidip gidip aynı tarifle yapıp duruyorum, oysa yorumlarına yazmışlar yağı azaltın çok yağlı oluyor diye :)))
Hep yorumları okumadan o tarifi yapıyorum bir daha öyle yapmayacağım
Bidik bidik gidiyo dimi bana kizim ilk defa kumandayi getirmisti bi gun hc unutmam.oyle duygulanmstmki simdi ben ne yaparsam o da yapiyo temizlik yemek bulasik her is te payi var hanfendinin ...Aminnnn
Daha şimdiden gelip sarılıyor öpüyor ya içim gidiyor yaa :)
Bir de denileni anlamaya başladı, git kızım şunu getir bunu getir diyorum getiriyor ya bayılıyorum :))
Estagfurullah gulum o ne bicim laf yapa yapa insan puf noktasni kararini ogreniyor biseylerin .. yalniz bi kptu yani var yaptikca yapasin yaptikca yiyesin yedikce yapasin geliyo bi kisir dongu
Ben de sallıyorum uyumuyor uyusa evi toplayıp yatacağım.Hala ayağımda sallıyorum :))
Sevindim kuzum inşallah ateşlenmez korkma. Çocuklar hasta olunca insanın eli ayağı tutmuyor değil mi
Tosia dusunsene suan bu minnaklar icin en degerli en sevdigi kisi bizleriz ... bu paha bicilemez buyuyene kdr bunun keyfine varalm bari buyuynce bizi begenmezler
Ben de sallıyorum uyumuyor uyusa evi toplayıp yatacağım.
Iste ben fazla biseyde yapip atamiyorum ya yiyorum ya esim yiyoAy hakikaten yaa yememek lazım fazla da
Sigara böreği yapıp buzluğa atayım dedim bugün, acil biri filan gelirse çıkartır kizartirim diye
Yarısını oturur kendim yerim diye korkuyorum
Gulnihal biraz kendni dusun cock uyursa sende yat kiz az kendi canini dusunBen de sallıyorum uyumuyor uyusa evi toplayıp yatacağım.
İnşaallahBen uyuttum kuzum darısı başına :))
Iste ben fazla biseyde yapip atamiyorum ya yiyorum ya esim yiyokalmiyo kalsa da diyo yarn ben kahvaltiya goturiyim ise diyo bitti gitti imkansiz bi ara baya borek stoklamistim dondurucuya bittiler keske yapip koysak pogaca bile hrika oluyo pismis koymustum bi defa arkdsm geldi cikarip isittm firinda bayildi kiz hc anlamadi bile
Uyusa yatacağım canım sonunda çocuk odasını topladımGulnihal biraz kendni dusun cock uyursa sende yat kiz az kendi canini dusun
Benimde uykm geldi canlar dun geceden uykusuzumya yataym bakarsnz gece gene ateslenjr jnsallah olmaz da ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?