Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bunun ekran fotosunu alayım da bir de böyle deneyeyim :)
Benim kv de hazır yufkadan bile börek yapsa el açması gibi oluyor nasıl yapıyor bir türlü öğrenemedim, daha doğrusu sormuştum da unuttum nasıl yaptığını. Utanıyorum tekrar sormaya

Ah yavrum benim yaaa benim kız konuşsa böyle dese ben de biterim valla (
Allah beter şeylerden korusun kuzum.
Canını sıkma korkma öyle en kötü eşin gider nöbetçi eczane bulurdu

Denemedim ama arkadasm yapms o soyledi harci su ve yag ile yapmis citir citir oldu demsti denemek lazim sodayla yapan da var ama benim boregim begenilir borek.kek tatli islerinde az biraz iyiym en azndan severek yapiyorum yemegi okdr severek yapmiyorm mesela mecburiyetten
Mesela yagli oluyo gbi dednya yagini daha az koy ve her yufkayi mutlaka sosla iyice heryerne sur korkma hc bisey olmaz

Aynen dediğin gibi deneyeyim bakalım
Salak gibi gidip gidip aynı tarifle yapıp duruyorum, oysa yorumlarına yazmışlar yağı azaltın çok yağlı oluyor diye :)))
Hep yorumları okumadan o tarifi yapıyorum bir daha öyle yapmayacağım

Ah yavrum benim yaaa benim kız konuşsa böyle dese ben de biterim valla (
Allah beter şeylerden korusun kuzum.
Canını sıkma korkma öyle en kötü eşin gider nöbetçi eczane bulurdu
Amiin canim tabi bunlar gelip gecicic olacak alismaliyiz yapacak bisey yok Allah beternden saklasn dedgn gbi .
Neler neler diyo tosia varya 3 u bitti daha yeni ama resmrn hayat arkadasim oluyor smdiden canyoldasim beni dusunuyo ediyo masallah kuzu ya bunlarrr . O yuzden sabret sende zor gunler bakim acisindan zor gunler diyeyim gun gun azaliyor .. Allah saglklarni versn insanin dunyada en sevdgi varlik Rabbim kutsala kendinisevenbjriye cicisime isteyen herrr herkese hayirla nasip etsn

Aminnnn
Daha şimdiden gelip sarılıyor öpüyor ya içim gidiyor yaa :)
Bir de denileni anlamaya başladı, git kızım şunu getir bunu getir diyorum getiriyor ya bayılıyorum :))

Estagfurullah gulum o ne bicim laf yapa yapa insan puf noktasni kararini ogreniyor biseylerin .. yalniz bi kptu yani var yaptikca yapasin yaptikca yiyesin yedikce yapasin geliyo bi kisir dongu

Aminnnn
Daha şimdiden gelip sarılıyor öpüyor ya içim gidiyor yaa :)
Bir de denileni anlamaya başladı, git kızım şunu getir bunu getir diyorum getiriyor ya bayılıyorum :))
Bidik bidik gidiyo dimi bana kizim ilk defa kumandayi getirmisti bi gun hc unutmam.oyle duygulanmstmki simdi ben ne yaparsam o da yapiyo temizlik yemek bulasik her is te payi var hanfendinin ...

Estagfurullah gulum o ne bicim laf yapa yapa insan puf noktasni kararini ogreniyor biseylerin .. yalniz bi kptu yani var yaptikca yapasin yaptikca yiyesin yedikce yapasin geliyo bi kisir dongu

Ay hakikaten yaa yememek lazım fazla da
Sigara böreği yapıp buzluğa atayım dedim bugün, acil biri filan gelirse çıkartır kizartirim diye
Yarısını oturur kendim yerim diye korkuyorum

Tosia dusunsene suan bu minnaklar icin en degerli en sevdigi kisi bizleriz ... bu paha bicilemez buyuyene kdr bunun keyfine varalm bari buyuynce bizi begenmezler

Aman kendisi mutlu huzurlu sağlıklı olsun da nasıl mutlu olacaksa öyle yaşasın

Ay hakikaten yaa yememek lazım fazla da
Sigara böreği yapıp buzluğa atayım dedim bugün, acil biri filan gelirse çıkartır kizartirim diye
Yarısını oturur kendim yerim diye korkuyorum
Iste ben fazla biseyde yapip atamiyorum ya yiyorum ya esim yiyo kalmiyo kalsa da diyo yarn ben kahvaltiya goturiyim ise diyo bitti gitti imkansiz bi ara baya borek stoklamistim dondurucuya bittiler keske yapip koysak pogaca bile hrika oluyo pismis koymustum bi defa arkdsm geldi cikarip isittm firinda bayildi kiz hc anlamadi bile

Sigara böreğini çiğ koyduğumuz için duruyor bizim yine en kötü yemek yapasım gelmediğinde kahvaltının yanında filan çıkartıyoruz
Pogaca yapınca bizim de öyle, hayatta kalmaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…