- 11 Nisan 2007
- 88.038
- 518.015
- 1.223
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #32.641
Hmmmm da yazmayaydın ya zahmet olmasın sana
Emel Sayın gitti mi?
Yokk hastalıktan sonra böyle oldumBugün gene bi havalarda.
Terfiden sonramı böyle oldun sen? Hayırlı olsun :)
havalar soğudu, miniler mi çarptı yoksaYokk hastalıktan sonra böyle oldumhastalıklardan kurtulamıyorduuuu gene yatıyorum yattak döşşşeekk
Yokk kuzumm ya, benim halılar yıkamaya gitti evde halı falan yok. Yerlere hep çıplak ayak basıyorumhavalar soğudu, miniler mi çarptı yoksa
ama yakışmıştı maşaallah
ay çıplak ayak basılır mı, ben ayaktan çok üşütürüm, yaz kış terlik giyerim mutlaka, terlik gir benceYokk kuzumm ya, benim halılar yıkamaya gitti evde halı falan yok. Yerlere hep çıplak ayak basıyorummideyi üşüttüm herhalde dündn beri bir istifra falan berbat yani
Yokk kuzumm ya, benim halılar yıkamaya gitti evde halı falan yok. Yerlere hep çıplak ayak basıyorummideyi üşüttüm herhalde dündn beri bir istifra falan berbat yani
aynen ya, ben çıplak ayak bir kere basayım hemen gaz oluyor, komple çıplak ayak gezsem gazman olurum her haldeYokmu la bi hayvanatlı terliğin falan
Gaz olursun annem üşütme.
VarrrrrYokmu la bi hayvanatlı terliğin falan
Gaz olursun annem üşütme.
Yokk hastalıktan sonra böyle oldumhastalıklardan kurtulamıyorduuuu gene yatıyorum yattak döşşşeekk
Geçmiş olsun kizlar,Allah iyilik versin.ben de 3 haftadır düzelemedim bir türlü, hala öksürük var,sesim değişik çıkıyor, izinde daha kötü olmuştum,2 gün sesim kısılmıştı
Yok cavadzademGeçmiş olsun kizlar,Allah iyilik versin.
Mehlika sen bide hamilesin canım iki kat dikkat etmen lazım
Patili canım sende dikkat et,hamile fln olabilir misin sen yoksa bide aceba
teşekkürler canım benim, dikkat ediyorum da, öksürük kaldı böyle, bir de sinüzüt var galiba geniz akıntısı oluyorGeçmiş olsun kizlar,Allah iyilik versin.
Mehlika sen bide hamilesin canım iki kat dikkat etmen lazım
Patili canım sende dikkat et,hamile fln olabilir misin sen yoksa bide aceba
kendisi bir nesrin cavadzadeCevat zade gibi okuyorum ben onuponcikvegece
Bir patlıcanlı börek yaptım ki bugünYarın börek yapmam lazım.
Ben ve börek
Skandal
İyi olmadığım şeyleri yapma mecburiyetinde olunca nabzım hızlı hızlı atıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?