Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

valla masallah tosiam. cabuk toparladin duzeni:) iyi oldu gece düzeni de. benimki masallah dün gece hiç uyanmadan uyudu :) önceki geceyi söylemiyorum ama o gün de sabaha kadar aglamisti:)

amin inşallah

ben muhasebede çalışırken bizim de izin sıkıntılıydı,arkadaşlarla dönüşümlü almak gerekiyordu, şuan çok daha rahatım

aynen yoğun yer her türlü sıkıntı ya. ne iş bitiyo ne stres. keşke kamuda her kurum ayni olsa. ama birimden birime bile acayip fark var

kızlar yarın ponçik oğlum yarım gün gidecek krese:) orda öğle yemeği yiyecek:)
Çeneler düşmüş yerde gelirken onları toparladım baya

kesin en çok benim düşmüştür Allah razı olsun sen de olmasan halimiz nice olar

naptın bugün rosss eve gectin mi annenlerde misin

Yayın kalkın bana dua edin evladım
Hepsini okuyamadm valla

Annemelerdeyim boya işi daha bitmemiş sabah bişey almak için eve uğradım evin heryeri talan heryeri mahvolmus
Hiç bitmiyor bu işler şamdan valla delirmek uzereyim ben düzeni kurmaya çalıştıkça duzensizlesiyir herşey

valla kuzum bi haftaya falan biter sanırım bu işler. ama sen de artık bi orda bi burda değil evinde kalmak istersin haklı olarak temizliği yapmış mi peki sadece boyuyo mu.

benim babamda boyar yapardi evde ama boya yaptıkça temizleye temizleye ilerlerdi. salonun boyasi bittiğinde temizliği de komple bitmiş olurdu.

senin doktor randevusu ne zaman kalp atışı duycaksiniz demi

Yok yavrm heryeri birbirine katmış üzerine bir de yediği içtiği şeyler de ortalıkta
Az önce geldi soyledm bana trip attı gitti valla bu adamın bı pasaklikligindan bıktım yemn ederm gına geldi artık

Dün akşam boya yapiyor saniorm kaynım gelmiş onla keyif çatmış bende burda iş biticek de eve gidicem diye dusunuyorm valla bezdm

Duyduk kuzum biz kalp atışını rutin kontrole gidicez bakalım 12 haftalık olsun diye bekliyirm üç ayını doldursun

oyyy yerim ben o minnak bezelyeyi konuştuk da mi unuttum ben mi denk gelmedim. nasıl kalp atışı duyulmuş ben bilmiyorum

genelde cinsiyet de belli oluyo erkekse ross :) kızsa çok uzun süre sakliyo

annemin doktoru bebegin omurgasından anliyomus cinsiyeti. kardesiminkini çok önce bilmişti :) keşke öyle bi doktora denk gelsw

insanın içinden gelecek düzen temizlik ya valla akıl yok bu zamanin erkeklerinde. %90 i ayni model maalesef. açıldık diye düşünme de birini tut istersen. keyif catacagina karısını dusunseydi akros efendi de

Evet benm iki oğlanı da üçüncü ayda bilmişti doktor erkek olabilir dedi erkek çıktı gerçekten ikisi de
Bakalım bu saklayacak mi gosterecek mi
Heyecanlıyız bu konuda
Ya da ben bu sinirle strestle dusurmezsem öğreniriz

Yaaaa yemiş içmiş oturma odasında bir de toplamamis bnde toplasaydin ya dedm ne var bunda neymiş o evde o yaşıyormuş istediği gbi kalirmis bilmem neymiş iyi i zaman kendin yaşamaya devam et gelmiom bn dedm bnde

Sen kavga mı etmek istiyorsun diyo çekti gitti

Etiket yapamıyorum, gülemiyorum. Siteye küstüm.
Nego patlıcanlı börek ne yedim ne gördüm, eline sağlıktır mutlaka
İlginç birşekilde böreğim beğenildi, tarif istendi falan
Vay vay övgüler alındı demek
Patlıcanlı börek herkese tavsiye ederim. Çocuklar bayıldı

Kahvaltı konuşulmuş, en sevdiğim öğün, en çok özendiğim. Kendime bile süsler hazırlarım
Bir gün özel grup kurayım oraya atayım ben sofralarımı
Kocama kahvaltıya gidelim diyorum, senin hazırladığın kahvaltılar dururken diyor çakal gaz veriyor

Atsana fikir olur hem bize

Ohhh ellerine sağlık
Hadi yiyerek kutla bu sefer senin
Patlicanina sağlık
Diyetteyim ben
Hadi hayırlı olsun, iyi geçer umarım canım
Atsana fikir olur hem bize
Atıcam canım ayarlıyım da

ağzından yel alsin bisey olmasin bizim minik melegimize
biraz ayıp etmiş rosum hem suçlu hem güçlü olmak istemiş. sen ev senin durabilecegin hale gelene kadar bekle annenlerde. gidince yine sen yorulcaksin.

belki boya bitince temizler ama senin bulantılar kaçıncı ayda geçiyo ortalama.

inşallah gönlünden geçen olur cinsiyetle ilgili hemen gostermezse çok nazlanirsa kız oluyo demi
bugün bebek magazasina gittim. satıcıya kız çocukları için ne kadar çok çeşit var dedim. kızı olanlar da erkekler için çok sey var kızlar için yok diyolar dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…