- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #32.661
Ohhh ellerine sağlıkBir patlıcanlı börek yaptım ki bugün
Evet canım bırakıyorum, zaten kendisi de gitmek istiyor :)) gece uykuları da fena degil, dis çıkarma dönemleri disinda cok sorun yasamayiz gibi geliyor insallah bakalim
Insallah korktugumuz gibi olmaz dedigin gibi belki de bosuna kendimizi paraliyoruz :)
ben muhasebede çalışırken bizim de izin sıkıntılıydı,arkadaşlarla dönüşümlü almak gerekiyordu, şuan çok daha rahatım
Çeneler düşmüş yerde gelirken onları toparladım baya
Yayın kalkın bana dua edin evladımkızlar yarın ponçik oğlum yarım gün gidecek krese:) orda öğle yemeği yiyecek:)
kesin en çok benim düşmüştürAllah razı olsun sen de olmasan halimiz nice olar
naptın bugün rosss eve gectin mi annenlerde misin
Yayın kalkın bana dua edin evladım
Hepsini okuyamadm valla
Annemelerdeyim boya işi daha bitmemiş sabah bişey almak için eve uğradım evin heryeri talan heryeri mahvolmus
Hiç bitmiyor bu işler şamdan valla delirmek uzereyim ben düzeni kurmaya çalıştıkça duzensizlesiyir herşey
Yok yavrm heryeri birbirine katmış üzerine bir de yediği içtiği şeyler de ortalıktavalla kuzum bi haftaya falan biter sanırım bu işler. ama sen de artık bi orda bi burda değil evinde kalmak istersin haklı olaraktemizliği yapmış mi peki sadece boyuyo mu.
benim babamda boyar yapardi evde ama boya yaptıkça temizleye temizleye ilerlerdi. salonun boyasi bittiğinde temizliği de komple bitmiş olurdu.
senin doktor randevusu ne zamankalp atışı duycaksiniz demi
Yok yavrm heryeri birbirine katmış üzerine bir de yediği içtiği şeyler de ortalıkta
Az önce geldi soyledm bana trip attı gitti valla bu adamın bı pasaklikligindan bıktım yemn ederm gına geldi artık
Dün akşam boya yapiyor saniorm kaynım gelmiş onla keyif çatmış bende burda iş biticek de eve gidicem diye dusunuyorm valla bezdm
Duyduk kuzum biz kalp atışını rutin kontrole gidicez bakalım 12 haftalık olsun diye bekliyirm üç ayını doldursun
Evet benm iki oğlanı da üçüncü ayda bilmişti doktor erkek olabilir dedi erkek çıktı gerçekten ikisi deoyyy yerim ben o minnak bezelyeyikonuştuk da mi unuttum ben mi denk gelmedim. nasıl kalp atışı duyulmuş ben bilmiyorum
genelde cinsiyet de belli oluyo erkekse ross :) kızsa çok uzun süre sakliyo
annemin doktoru bebegin omurgasından anliyomus cinsiyeti. kardesiminkini çok önce bilmişti :) keşke öyle bi doktora denk gelsw
insanın içinden gelecek düzen temizlik yavalla akıl yok bu zamanin erkeklerinde. %90 i ayni model maalesef. açıldık diye düşünme de birini tut istersen. keyif catacagina karısını dusunseydi akros efendi de
Vay vay övgüler alındı demekEtiket yapamıyorum, gülemiyorum. Siteye küstüm.
Nego patlıcanlı börek ne yedim ne gördüm, eline sağlıktır mutlaka
İlginç birşekilde böreğim beğenildi, tarif istendi falan
Kahvaltı konuşulmuş, en sevdiğim öğün, en çok özendiğim. Kendime bile süsler hazırlarım
Bir gün özel grup kurayım oraya atayım ben sofralarımı
Kocama kahvaltıya gidelim diyorum, senin hazırladığın kahvaltılar dururken diyorçakal gaz veriyor
Benij arkadasim patlicanli gozleme yapiyor harikaa oluyorVay vay övgüler alındı demek
Patlıcanlı börek herkese tavsiye ederim. Çocuklar bayıldı
Diyetteyim benOhhh ellerine sağlık
Hadi yiyerek kutla bu sefer senin
Patlicanina sağlık
Hadi hayırlı olsun, iyi geçer umarım canımkızlar yarın ponçik oğlum yarım gün gidecek krese:) orda öğle yemeği yiyecek:)
kesin en çok benim düşmüştürAllah razı olsun sen de olmasan halimiz nice olar
naptın bugün rosss eve gectin mi annenlerde misin
Atıcam canım ayarlıyım daAtsana fikir olur hem bize
Tarif verirmisinn patlicanli boreginin ...Diyetteyim ben
Hadi hayırlı olsun, iyi geçer umarım canım
Atıcam canım ayarlıyım da
Evet benm iki oğlanı da üçüncü ayda bilmişti doktor erkek olabilir dedi erkek çıktı gerçekten ikisi de
Bakalım bu saklayacak mi gosterecek mi
Heyecanlıyız bu konuda
Ya da ben bu sinirle strestle dusurmezsem öğreniriz
Yaaaa yemiş içmiş oturma odasında bir de toplamamis bnde toplasaydin ya dedm ne var bunda neymiş o evde o yaşıyormuş istediği gbi kalirmis bilmem neymiş iyi i zaman kendin yaşamaya devam et gelmiom bn dedm bnde
Sen kavga mı etmek istiyorsun diyo çekti gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?