Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bnde her mağazaya girdiğimde kız kıyafeti daha çok daha çeşit gbi geliyor bana

İns hayırlısı olsun gorenler kız gibi diyor ama bakalım nedense bu da erkekmis gbi geliyor kiz istediğimden heralde ya da tam tersi çıksın diye totem yapıyorum dur naptigimi da bilmiyirm herşeyim hislerm duygularım evim gbi darmadağın

Yavaş yavaş geçmeye başladı kendimi toparladım baya ya da annemde olunca öyle oldum.bilmiyirm

10 dakikalık isim kaldı diyor babam da dedi heee kesin 10 gün daha burdalar yani maaşın yarısını ver git diyor dalgasına

baban cidden ömür adam yaaa esprileri falan çok iyi

hakkaten insan ne kadar kaldı deyince on dakikalık isim kaldı der mi eşin fazla hafife alıp işlerin altında mi kaliyo ne benim eşim gibi

demek hislerinde birbirine girdi iyice. inşallah hayırlısı olsun ya kız çocuk icin çeşit daha fazla kim ne derse desin

kız olsa da şöyle keyifli keyifli saatlerce alışveriş yapsan

Keyfi yerindeyse çok iyidir akşama doğru bozldu dolunay hepimizi ailecek etkiliyor bir yerden kavga cikaracakti az önce patlattı

Valla onun için zaten herşey 10 dakikalık 10 dakikaya gelir 10 dakikaya işi biter ama ben bildiğim için 10 dakikaya ordayım diyorsa yeni çıkmıştır evden yarım saate burda olur diyirm gerçekten de öyle.oluyor o yüzden 10 dakikalara guvenmiyirm inanmiyirm samdanm

Kızdan önce şu cocukalra üst baş alicam ama herşey çok pahalı yaa

Kız olursa eşim yandı
Babamda kız olursa eşinden cekcegi var diyor

Patlıcanlı börek

Kuru soğan, patlıcan, kıyma kavurdum, salça kattım en son, biraz daha kavurup yarım çay bardağı kadar su ekledim.
Patlıcanları tuzlu suda beklettim tabi.
Aralara sürmek için, yoğurt maden suyu iki yumurta çok az yağ koydum.
Her kata sürdüm ortaya harç, üste de yufka. Kalan harcı üstüne döktüm.
İstersen rulo vs de yapabilirsin.

@Cay6

dolunayda kurt olan amca neyse ya valla bu ara herkes bi tuhaf amcaya bişey diyemicem

bazı markalarin sitelerinde ilk üyeliğe özel indirim vs oluyo ya öyle biseyle de alabilirsin :) annenin adına senin adına falan. kimin adina yoksa onun adına üyelik al

zara çok uygundu ross mont konusunda. mağazada çok uygun fiyata mevsimlik bluzlar da vardi 25 tl baya kaliteli. orda zara mağazası varsa bi bak istersen. ama çocuk giyim cidden çok pahalı ve hiç eksik bitmiyo. ben bugun iki takim daha aldim. montla botta 400 tl ye geliyo en uygunlari arastirdik bide baya.

kız olursa bence eşin o kadar bunaltmaz demişti dersin inşallah kızına kıyamıyo babalar genelde

Bir akroş kızı olmak kim bilir ne kadar zordur
Benim kizim öpmeyi ilk öğrendiğinde gidip kuzenimin oğlunu öpmüştü
Eşim bu ne be böyle daha şimdiden diye diye bi hal oldu

Zaten ne ihtiyac bitiyor ne başka bişey valla oğlanlar da benm maşallah boyları uzun aldığım şeyleri yaşlarından büyük aliyirm ona rağmen gene küçük geliyor deliricigim bu gidişle

Bizim beş sene montlar hep Almanya'dan geldi halam sağolsun o da artık Türkiye'ye yerleşince bu sene mont almak farz oldu bakalım mont alicaz büyüğe küçük zaten büyüğün kıyafetlerini giymek için can atiyir
Bu da bnm bu da bnrm diye diye

Valla hiç bilmiorm karısına kiyiyor kızına ins kıyamaz

ByNkoaLa cinsiyetini öğrendiğin vakit açıklamana beni etiketlersin. Bakalım 6.hissim kuvvetli mi tırt mı ☺ Allah hem sağlıklısını hem gönlüne göre olanı versin
Etiketlerim canm herkes e haber vericem
Senin 6. Hissin ne diyordu unuttum ben onu

Ah ah bana neler çektirdi

Şimdi dogcak olan kız ise
İki abisi+bir akros babası var bilemiyorum

ay küçük çok tatlıymış yaaaa
başka çocuk olsa bana ne ona aliyosaniz bana da alcaniz ben niye onunkileri giyiyim derdi. cevremdeki bütün veletler böyle benim

o zaman sen bi bak dediğim gibi zaraya. biz o fiyata o montu görünce bı sok olduk alaman montlari iyi oluyodur bizim hiç alamanci akrabamiz yok mahrum kaldık

Sen mi ben mi
El degdirmem ezdirmem valla
Gerçi bazen oğlanları da babalarına karşı koruyorm ezdirmiyirm nolcak benm.bu halim

ilerde çocuklar evlenince en ufak şeyde akros basina kakar nolacak al zamanında laf ettirmedin, zamaninda sen yüz verdin...

ilerde çocuklar evlenince en ufak şeyde akros basina kakar nolacak al zamanında laf ettirmedin, zamaninda sen yüz verdin...
aynen benim kv hep öyle yapıyor kayinbabama, hiç laf ettirmedin, sorumluluk vermedin al basina bela filan diye :))

benim babam çok büyük ihtimalle akros. gençliği çok zormus ama şimdi çok kalender bi adam. hep destek oldu el üstünde tuttu beni:) çok güzel nasihatler verdi, gaza getirdi

bence akros kızı olmak ayrıcalıktır

Hepsi tertemiz sana kargolayayim ( ama erkek olursa göndermem )

Gerçekten çok kaliteli küçük olana bı mont almış Allahım dibim düşmüştü ama artık kucuk geliyor

Yok mağaza gitsek der bana da alın diye ama ben artık çocuklarla gitmeyeye karar verdm ben zararlı cikiyorm
O yüzden büyüğe göre alıp cikcam

Abisinin herseysini çok seviyir sipa o ne yaparsa onu yapar ne giyerse onu giymek ister çok acayip bı çocuk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…