- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #32.681
Bnde her mağazaya girdiğimde kız kıyafeti daha çok daha çeşit gbi geliyor banaağzından yel alsin bisey olmasin bizim minik melegimize
biraz ayıp etmiş rosumhem suçlu hem güçlü olmak istemiş. sen ev senin durabilecegin hale gelene kadar bekle annenlerde. gidince yine sen yorulcaksin.
belki boya bitince temizler amasenin bulantılar kaçıncı ayda geçiyo ortalama.
inşallah gönlünden geçen olur cinsiyetle ilgilihemen gostermezse çok nazlanirsa kız oluyo demi
bugün bebek magazasina gittim. satıcıya kız çocukları için ne kadar çok çeşit var dedim. kızı olanlar da erkekler için çok sey var kızlar için yok diyolar dedi
Bnde her mağazaya girdiğimde kız kıyafeti daha çok daha çeşit gbi geliyor bana
İns hayırlısı olsun gorenler kız gibi diyor ama bakalım nedense bu da erkekmis gbi geliyor kiz istediğimden heraldeya da tam tersi çıksın diye totem yapıyorum dur naptigimi da bilmiyirm herşeyim hislerm duygularım evim gbi darmadağın
Yavaş yavaş geçmeye başladı kendimi toparladım baya ya da annemde olunca öyle oldum.bilmiyirm
10 dakikalık isim kaldı diyor babam da dedi heee kesin 10 gün daha burdalar yani maaşın yarısını ver git diyor dalgasına
Keyfi yerindeyse çok iyidir akşama doğru bozldu dolunay hepimizi ailecek etkiliyor bir yerden kavga cikaracakti az önce patlattıbaban cidden ömür adam yaaaesprileri falan çok iyi
hakkaten insan ne kadar kaldı deyince on dakikalık isim kaldı der mieşin fazla hafife alıp işlerin altında mi kaliyo ne benim eşim gibi
demek hislerinde birbirine girdi iyice. inşallah hayırlısı olsun ya kız çocuk icin çeşit daha fazla kim ne derse desin
kız olsa da şöyle keyifli keyifli saatlerce alışveriş yapsan
AlındıVay vay övgüler alındı demek
Patlıcanlı börek herkese tavsiye ederim. Çocuklar bayıldı
Keyfi yerindeyse çok iyidir akşama doğru bozldu dolunay hepimizi ailecek etkiliyor bir yerden kavga cikaracakti az önce patlattı
Valla onun için zaten herşey 10 dakikalık 10 dakikaya gelir 10 dakikaya işi biter ama ben bildiğim için 10 dakikaya ordayım diyorsa yeni çıkmıştır evden yarım saate burda olur diyirm gerçekten de öyle.oluyoro yüzden 10 dakikalara guvenmiyirm inanmiyirm samdanm
Kızdan önce şu cocukalra üst baş alicam ama herşey çok pahalı yaa
Kız olursa eşim yandı
Babamda kız olursa eşinden cekcegi var diyor
dolunayda kurt olan amcaneyse ya valla bu ara herkes bi tuhaf amcaya bişey diyemicem
bazı markalarin sitelerinde ilk üyeliğe özel indirim vs oluyo ya öyle biseyle de alabilirsin :) annenin adına senin adına falan. kimin adina yoksa onun adına üyelik al
zara çok uygundu ross mont konusunda. mağazada çok uygun fiyata mevsimlik bluzlar da vardi 25 tl baya kaliteli. orda zara mağazası varsa bi bak istersen. ama çocuk giyim cidden çok pahalı ve hiç eksik bitmiyo. ben bugun iki takim daha aldim. montla botta 400 tl ye geliyo en uygunlari arastirdik bide baya.
kız olursa bence eşin o kadar bunaltmazdemişti dersin inşallah kızına kıyamıyo babalar genelde
Zaten ne ihtiyac bitiyor ne başka bişey valla oğlanlar da benm maşallah boyları uzun aldığım şeyleri yaşlarından büyük aliyirm ona rağmen gene küçük geliyor deliricigim bu gidişledolunayda kurt olan amcaneyse ya valla bu ara herkes bi tuhaf amcaya bişey diyemicem
bazı markalarin sitelerinde ilk üyeliğe özel indirim vs oluyo ya öyle biseyle de alabilirsin :) annenin adına senin adına falan. kimin adina yoksa onun adına üyelik al
zara çok uygundu ross mont konusunda. mağazada çok uygun fiyata mevsimlik bluzlar da vardi 25 tl baya kaliteli. orda zara mağazası varsa bi bak istersen. ama çocuk giyim cidden çok pahalı ve hiç eksik bitmiyo. ben bugun iki takim daha aldim. montla botta 400 tl ye geliyo en uygunlari arastirdik bide baya.
kız olursa bence eşin o kadar bunaltmazdemişti dersin inşallah kızına kıyamıyo babalar genelde
Etiketlerim canm herkes e haber vericemByNkoaLa cinsiyetini öğrendiğin vakit açıklamana beni etiketlersin. Bakalım 6.hissim kuvvetli mi tırt mı ☺ Allah hem sağlıklısını hem gönlüne göre olanı versin
Ah ah bana neler çektirdiBir akroş kızı olmak kim bilir ne kadar zordur
Benim kizim öpmeyi ilk öğrendiğinde gidip kuzenimin oğlunu öpmüştü
Eşim bu ne be böyle daha şimdiden diye diye bi hal oldu
Ah ah bana neler çektirdi
Şimdi dogcak olan kız ise
İki abisi+bir akros babası var bilemiyorum
Sen mi ben miOf şimdiden acıdım kıza
Sen mi ben mi
El degdirmem ezdirmem valla
Gerçi bazen oğlanları da babalarına karşı koruyorm ezdirmiyirm nolcak benm.bu halim
Zaten ne ihtiyac bitiyor ne başka bişey valla oğlanlar da benm maşallah boyları uzun aldığım şeyleri yaşlarından büyük aliyirm ona rağmen gene küçük geliyor deliricigim bu gidişle
Bizim beş sene montlar hep Almanya'dan geldi halam sağolsun o da artık Türkiye'ye yerleşince bu sene mont almak farz oldu bakalım mont alicaz büyüğe küçük zaten büyüğün kıyafetlerini giymek için can atiyir
Bu da bnm bu da bnrm diye diye
Valla hiç bilmiorm karısına kiyiyor kızına ins kıyamaz
Bana diyor sen smdi böyle istemiyirm ayakları yapiyon sonra doğunca panter kesiliyonOlsun taraflardan biri korusun en azından
Sen mi ben mi
El degdirmem ezdirmem valla
Gerçi bazen oğlanları da babalarına karşı koruyorm ezdirmiyirm nolcak benm.bu halim
aynen benim kv hep öyle yapıyor kayinbabama, hiç laf ettirmedin, sorumluluk vermedin al basina bela filan diye :))ilerde çocuklar evlenince en ufak şeyde akros basina kakar nolacakal zamanında laf ettirmedin, zamaninda sen yüz verdin...
Bir akroş kızı olmak kim bilir ne kadar zordur
Benim kizim öpmeyi ilk öğrendiğinde gidip kuzenimin oğlunu öpmüştü
Eşim bu ne be böyle daha şimdiden diye diye bi hal oldu
Hepsi tertemiz sana kargolayayimay küçük çok tatlıymış yaaaa
başka çocuk olsa bana ne ona aliyosaniz bana da alcaniz ben niye onunkileri giyiyim derdi. cevremdeki bütün veletler böyle benim
o zaman sen bi bak dediğim gibi zaraya. biz o fiyata o montu görünce bı sok oldukalaman montlari iyi oluyodur bizim hiç alamanci akrabamiz yok mahrum kaldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?