Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
biz koçların kaderi mi bu anacım
ben de hep kasap kedisi gibi et bekliyom hep
Hadi canım Bu Rus gacıları böyledirler. Bir kafa hareketine bakar herşey. Bu arada eşim de köken olarak bugünkü Rusya'nın olduğu taraflardan göçmenler. Yemin ederim aynı, bir kafa hareketiyle tavladım adamı. Her kafa hareketine gidiyorsa bunlar bak olmadı şimdi. Bir işkillenme geldi dinime imanıma

İnşallah nasip olur, alımlar güzel..
Sınıf öğretmeniyim ben, 5.senem olacak.
26 yaşımdayım, polis eşiyim.
Çocuk yok.
Kelebek gibi uçar arı gibi sokarım
Özelliklerim bunlar

inşallah çok teşekkür ederiim, ne güzel 5. senee :) ben de kavuşayım istiyorum öğrencilerime.

Memnun oldum Brunellocum, çok enerjik bir öğretmen gördüm seni :)))

Kızz tatlış görümce mi olur, emin misin tatlış olduğundan bir daha düşün istersen
Zordur bizim meslek ama aşk işi... Her zorluğa katlanılır bu aşk için
Evet tatlış Allah razı olsun annesi ondan 4 tane yapmış ama diğer üçü değişik.
Ne öğretmenisin hocam?

anam hep der herif kısmına iki gözü kapalı güvenmicen,bi gözünü hep açık tutcan diye
Ben de seksü seksü dans ederken tavlamıştım herifi

inşallah çok teşekkür ederiim, ne güzel 5. senee :) ben de kavuşayım istiyorum öğrencilerime.

Duacınım, çok bekletme miniklerini
Evet ev işi dışında herşey için enerjim tamdır Bana dünyayı fethet de ederim ama evi süpür deme anında enerjim magmaya kadar iniyor, öyle bir enerji
Evli misin kuzum?

Öyledir. Bitanemiz canımızdır

Fazlasıyla bekarım dedi kız niye ikna olmuyosun

anam hep der herif kısmına iki gözü kapalı güvenmicen,bi gözünü hep açık tutcan diye
Ben de seksü seksü dans ederken tavlamıştım herifi
Deme Düğünde mi, barda mı anlat bakalım nasıl tanıştınız hele işin içinde bir seksülük varsa ilgimi hemen çeker

video bile reddetti beni la açılmıyo
herif dicem tabi ne diyim karı mı diyim

Bende açamadım ama izledim emrahı polisler götürüyodu anasıda bağırıyodu yok anam onu almayın beni alında yok o benim oğlumda falan filan.

Uzunca bi yerden indirdiler polisler eyle kalabalık ki sanırsın ejderya gidiyo.

Öylesine acıklıydı işte benim alnım ak dedi uşak

Bu sene de öğretmenlik yapınca tamam dedim bu gerçekten senin mesleğin, çok güzel 2 dönem geçirdim. İnşallah olsun kuzum :)

Çok iyi anlıyorum seni, bana gir mutfağa akşama kadar yemek yap desinler gık demem amaa bulaşık ütü filan görmek istemiyorum.. Hele gezme tozma eğlenme olsun hiiç yorulmam hiiç

Yok kuzum evli değilim, hayatımda kimse yokk :)))

Aha burda dedi B Brunello Cicinelli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…