- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #3.201
valla bunu dinleyince Allah Allah nidalarıyla uçasım geldi kasapaDaha yuhulu şeyler dinle beynine mesaj gitmeli
laa bugün ne oldu.denizdeyiz herifle aramızda da biraz mesafe var.önümde bi rus karı.benimki bana işaret etti kafasıyla hadi gidelim diye.karı üstüne alınmış herifin işaretini benimkine doğru hamle yaptı.hadi hatun gidelim dedi bana herif.karıda döndü bana baktı .noluyoz la dedim.çıkınca herif diyo bana doğru geliyodu gördün mü diye ,gördüm la dedim ya dedim o kadar basit mi herşey bu ne be dedim.basit tabi ne sanıyon ki dedi .vışşş dedim
Hadi canımbiz koçların kaderi mi bu anacım
ben de hep kasap kedisi gibi et bekliyom hep
İnşallah nasip olur, alımlar güzel..
Sınıf öğretmeniyim ben, 5.senem olacak.
26 yaşımdayım, polis eşiyim.
Çocuk yok.
Kelebek gibi uçar arı gibi sokarım
Özelliklerim bunlar
Evet tatlış Allah razı olsun annesi ondan 4 tane yapmış ama diğer üçü değişik.Kızz tatlış görümce mi olur, emin misin tatlış olduğundan bir daha düşün istersen
Zordur bizim meslek ama aşk işi... Her zorluğa katlanılır bu aşk için
anam hep der herif kısmına iki gözü kapalı güvenmicen,bi gözünü hep açık tutcan diyeHadi canımBu Rus gacıları böyledirler. Bir kafa hareketine bakar herşey. Bu arada eşim de köken olarak bugünkü Rusya'nın olduğu taraflardan göçmenler. Yemin ederim aynı, bir kafa hareketiyle tavladım adamı. Her kafa hareketine gidiyorsa bunlar bak olmadı şimdi. Bir işkillenme geldi dinime imanıma
anam hep der herif kısmına iki gözü kapalı güvenmicen,bi gözünü hep açık tutcan diye
Ben de seksü seksü dans ederken tavlamıştım herifi
Duacınım, çok bekletme minikleriniinşallah çok teşekkür ederiim, ne güzel 5. senee :) ben de kavuşayım istiyorum öğrencilerime.
Memnun oldum Brunellocum, çok enerjik bir öğretmen gördüm seni :)))
çoh erötükİnşallah nasip olur, alımlar güzel..
Sınıf öğretmeniyim ben, 5.senem olacak.
26 yaşımdayım, polis eşiyim.
Çocuk yok.
Kelebek gibi uçar arı gibi sokarım
Özelliklerim bunlar
video bile reddetti beni la açılmıyoAcıklı şeyler düşün hala herif diyon
Öyledir. Bitanemiz canımızdırinşallah çok teşekkür ederiim, ne güzel 5. senee :) ben de kavuşayım istiyorum öğrencilerime.
Memnun oldum Brunellocum, çok enerjik bir öğretmen gördüm seni :)))
Duacınım, çok bekletme miniklerini
Evet ev işi dışında herşey için enerjim tamdırBana dünyayı fethet de ederim ama evi süpür deme anında enerjim magmaya kadar iniyor, öyle bir enerji
Evli misin kuzum?
Sınıf öğretmeniyimEvet tatlış Allah razı olsun annesi ondan 4 tane yapmış ama diğer üçü değişik.
Ne öğretmenisin hocam?
Demeanam hep der herif kısmına iki gözü kapalı güvenmicen,bi gözünü hep açık tutcan diye
Ben de seksü seksü dans ederken tavlamıştım herifi
Ayyy dahada zor valla kendimde bir aralar çok yaramaz olmasamda yaramazdım. Allah yardımcın olsunSınıf öğretmeniyimBebelerin öğretmeniyim, yerim ben o minikleri
Yaaaa seni yerim miranda kerr'im benim, uyumadın mı sen bakimÖyledir. Bitanemiz canımızdır
Ne zaman dedi yav? Sen uyusuna Bonus geç olduFazlasıyla bekarım dedi kız niye ikna olmuyosun
video bile reddetti beni la açılmıyo
herif dicem tabi ne diyim karı mı diyim
Duacınım, çok bekletme miniklerini
Evet ev işi dışında herşey için enerjim tamdırBana dünyayı fethet de ederim ama evi süpür deme anında enerjim magmaya kadar iniyor, öyle bir enerji
Evli misin kuzum?
Hemmen tanıtayıımm kendimii tatlıı kertenkelem :)
24 yaşındayımöğretmenlik mezunuyum 2. senem.. Bu sene sınava gireceğim ama yine pek umudum yok açıkçası.. Fazlasıyla bekarım Siteyi önceden üyeliksiz takip ederdim kendime benzer konuları okurdum filan :) Sonra dedim sen de katıll, o gün bugündür çıkamıyorum, çok samimi kişiler arkadaşlıklar varr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?