- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #32.801
İnşallah canım Allah razı olsun
Niye kız
Saol canım aminn
Ah samdanim stressiz günler geçirmek çok isterdim ama işte endişe hali hep oluyor,amin senle yazisinca hep ikizmis gibi hissediyorum olursa yaa
Aynen negom tamda dediğin gibi ruhsal dalgalanma yaşıyorum 4 gündür, var mi yok mu diye düşünmekten beynim yoruluyor resmen, ama senin de dedigin gibi var diyelim, tutundu gelişiyor diyelim inşallahsaolasin
Amin inşallah samdanimzaten negom demis kuzu:) damara denk gelirse yerleşme kanaması olur. ki ben hamile olduğumu öğrendim bekledim. kadin dogum doktoruna gittim ta ondan sonra yerleşme kanamasi oldu:) kese falan görünmüştü bende :)
inşallah Allah'ım kazasız belasız anne olmayı nasıp etsin sanabende sana ikiz bebek yakıştırdığım için sanırım inşallah ikisi de tutunur minnoslarin
Amin inşallah samdanimkanama fln olsa da ödüm patlar ama benim bakma böyle belirti fln aradigima da hayırlısı inşallah
Seni de şikayet edeyim mi kazeneBana da at
Hayırdır?Gelmez o
Bir önceki yorumunda masaj sormuştu
Masaj yaparlar en kısa zamanda
Hayır sa 1 tabakta bize ayır canımHayırdır?
Ayırırım merak etme ihtiyacın varHayır sa 1 tabakta bize ayır canım
Çokkkkk ihtiyacım varAyırırım merak etme ihtiyacın var
Öncelikle evet onyargili yaklaşıyoruz bazılarına. Ama sana olan tutumumuz degismediyse bi düşün bakalım neden acaba diye.Ben sizleri anlamıyorum bir soru soran kişiye böyle fake damgası vuruyorsunuz yeni gelenlere böyle davranmak zorunda.misiniz onyargilisiniz anlamadan dinlemeden faturayı kesiyorsunuz
Ne alakası var demek ki şüphe uyandırdın. Bende buraya topik açıldıktan çok sonra geldim selam verip girdim içeri ama beni aralarına hemen aldılar; demek ki şüphe uyandırmadım. Söylediğinde haklı olabilirsin belki gerçekten fake değilsn :) ama öyle görünüyorsunBen sizleri anlamıyorum bir soru soran kişiye böyle fake damgası vuruyorsunuz yeni gelenlere böyle davranmak zorunda.misiniz onyargilisiniz anlamadan dinlemeden faturayı kesiyorsunuz
Olabilir burası sanal sonuçta bugüne kadar ters bir harekettim olmadi fakr değilim ama bana yazdıklarıma bakaraktan hep öyle düşündünüzNe alakası var demek ki şüphe uyandırdın. Bende buraya topik açıldıktan çok sonra geldim selam verip girdim içeri ama beni aralarına hemen aldılar; demek ki şüphe uyandırmadım. Söylediğinde haklı olabilirsin belki gerçekten fake değilsn :) ama öyle görünüyorsun
Ablam yapma ablam çoluğum çocuğum var benim. Yapma etme ☹Seni de şikayet edeyim mi kazene
Ben de direk girdim kimse ön yargılı davranmadı.Öncelikle evet onyargili yaklaşıyoruz bazılarına. Ama sana olan tutumumuz degismediyse bi düşün bakalım neden acaba diye.
Soru soranlara böyle davranmıyoruz, tanımadığımız kişiler böyle soruları dan diye sorunca böyle davranıyoruz.
İşin özü kusura bakma sana ısınamadık ve suphelendik.
Dan diye girdin hayatımizaBen de direk girdim kimse ön yargılı davranmadı.
Dan diye girdin hayatımiza
Neyse B Brunello Cicinelli cicim gelince kızar bizeyetkililer araştırıp döner bize. Konuyu kapatalım en iyisi.
Beni bir daha alıntılama. Hiç bir koşulda.Hayırdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?