Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

zaten negom demis kuzu:) damara denk gelirse yerleşme kanaması olur. ki ben hamile olduğumu öğrendim bekledim. kadin dogum doktoruna gittim ta ondan sonra yerleşme kanamasi oldu:) kese falan görünmüştü bende :)

inşallah Allah'ım kazasız belasız anne olmayı nasıp etsin sana bende sana ikiz bebek yakıştırdığım için sanırım inşallah ikisi de tutunur minnoslarin

Amin inşallah samdanimkanama fln olsa da ödüm patlar ama benimbakma böyle belirti fln aradigima da hayırlısı inşallah

Amin inşallah samdanimkanama fln olsa da ödüm patlar ama benimbakma böyle belirti fln aradigima da hayırlısı inşallah

çok tatlısın ama yaaa

önümüzdeki salı günü mü belli olacak. öyleyse üç dört gün kaldı
ya sabır diye diye gecirceksin zamani:)

film izle istersen vakit geçer:) dolanip durma evde

Ben sizleri anlamıyorum bir soru soran kişiye böyle fake damgası vuruyorsunuz yeni gelenlere böyle davranmak zorunda.misiniz onyargilisiniz anlamadan dinlemeden faturayı kesiyorsunuz

Ben sizleri anlamıyorum bir soru soran kişiye böyle fake damgası vuruyorsunuz yeni gelenlere böyle davranmak zorunda.misiniz onyargilisiniz anlamadan dinlemeden faturayı kesiyorsunuz
Öncelikle evet onyargili yaklaşıyoruz bazılarına. Ama sana olan tutumumuz degismediyse bi düşün bakalım neden acaba diye.
Soru soranlara böyle davranmıyoruz, tanımadığımız kişiler böyle soruları dan diye sorunca böyle davranıyoruz.
İşin özü kusura bakma sana ısınamadık ve suphelendik.

Ne alakası var demek ki şüphe uyandırdın. Bende buraya topik açıldıktan çok sonra geldim selam verip girdim içeri ama beni aralarına hemen aldılar; demek ki şüphe uyandırmadım. Söylediğinde haklı olabilirsin belki gerçekten fake değilsn :) ama öyle görünüyorsun

Olabilir burası sanal sonuçta bugüne kadar ters bir harekettim olmadi fakr değilim ama bana yazdıklarıma bakaraktan hep öyle düşündünüz

Ben de direk girdim kimse ön yargılı davranmadı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…