- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #32.781
Ben seni anlıyorum yani anlayabiliyorum :) ben 5 ay bebek bebek diye yandım kavruldum :) 5 ay da doktora dahi gitmeden kendimi ben kısırım tamam diye ilan ettim :) 5. Ay rabbim verdi hemde 2 tane birden :) ama benden almaları sadece 10 dakika sürdü hala acılarını yaşıyorum nerede bir hamile görsem ikiz çocuk görsem kalbim acıyor sıkışıyor sanki :) ama isyan edemiyorum benim de sınavım buymuş diyorum çoğu zaman :) suan çocuğa o kadar negatif bakıyorum ki o kadar korkuyorum ki en çokta eşimi üzmekten.. kürtajdan çıktığımda ne kadar narkozlu olsam da basımda nasıl ağladığını biliyorum. Suan düşünmüyorum daha ne kadar düşünmem onu da bilmiyorum :) ama seni anlıyorum heyecanını, yaşadığın duyguyu korkuyu.. öyle ki bana ikisinin de kalbi durmuş dediklerin de kalpleri durmuş ama yaşıyorlar dimi hocam demiştim doktoruma öyle bir şuur :)Ahh ne güzel yazdin,keyfim yerine geldi ya Allah razı olsun canımher şerde bir hayr arayın demiş efendimiz herkesin imtihani farkli farklı işte, Allah kuzenine iki evlat bağışlamış hayırlı uzun ömürleri olsun dilerim bende kırk çeşit psikolojiye bürünüyorum iste degisik bı surecmis ne biliyim hayırlısı tabi rabbimden olacağı varsa her şekil de olur zaten diyorum inşallah ❤
Senin de Allah iyiliğini versin, daha iyi olmana sevindim canım biraz daha dikkat edersen tüm atlatır kurtulursun inşallah,gecmis gitmiş olsun
Allah herkesin kalbindekini ömrüne nasip etsin
İşte kendinden kötü durumdakileri düşünse insan böyle olmaz haklisin.sizin de beklediğiniz kişi kimse rabbim ona da tezz vakitte nasip etsin, eli ayağı düzgün aklı fikri yerinde hayırlı sağlıklı evlatlar inşallah
Ben seni anlıyorum yani anlayabiliyorum :) ben 5 ay bebek bebek diye yandım kavruldum :) 5 ay da doktora dahi gitmeden kendimi ben kısırım tamam diye ilan ettim :) 5. Ay rabbim verdi hemde 2 tane birden :) ama benden almaları sadece 10 dakika sürdü hala acılarını yaşıyorum nerede bir hamile görsem ikiz çocuk görsem kalbim acıyor sıkışıyor sanki :) ama isyan edemiyorum benim de sınavım buymuş diyorum çoğu zaman :) suan çocuğa o kadar negatif bakıyorum ki o kadar korkuyorum ki en çokta eşimi üzmekten.. kürtajdan çıktığımda ne kadar narkozlu olsam da basımda nasıl ağladığını biliyorum. Suan düşünmüyorum daha ne kadar düşünmem onu da bilmiyorum :) ama seni anlıyorum heyecanını, yaşadığın duyguyu korkuyu.. öyle ki bana ikisinin de kalbi durmuş dediklerin de kalpleri durmuş ama yaşıyorlar dimi hocam demiştim doktoruma öyle bir şuur :)
Sabır ❤ Olacak, hemde en tatlısı, en güzeli, en hayırlısı ❤ İnşallah !
CanımmBu ne minnoşluk ulankorkma korkutma kendini. En güzel zamanda seninkide olsun inşallah
Aynen canım birbirimizi anlıyor olmak ne güzel, duygularımız ayni,sen daha acısını daha büyüğünü yasamişsin tabi rabbim bidaha yaşatmasınBen seni anlıyorum yani anlayabiliyorum :) ben 5 ay bebek bebek diye yandım kavruldum :) 5 ay da doktora dahi gitmeden kendimi ben kısırım tamam diye ilan ettim :) 5. Ay rabbim verdi hemde 2 tane birden :) ama benden almaları sadece 10 dakika sürdü hala acılarını yaşıyorum nerede bir hamile görsem ikiz çocuk görsem kalbim acıyor sıkışıyor sanki :) ama isyan edemiyorum benim de sınavım buymuş diyorum çoğu zaman :) suan çocuğa o kadar negatif bakıyorum ki o kadar korkuyorum ki en çokta eşimi üzmekten.. kürtajdan çıktığımda ne kadar narkozlu olsam da basımda nasıl ağladığını biliyorum. Suan düşünmüyorum daha ne kadar düşünmem onu da bilmiyorum :) ama seni anlıyorum heyecanını, yaşadığın duyguyu korkuyu.. öyle ki bana ikisinin de kalbi durmuş dediklerin de kalpleri durmuş ama yaşıyorlar dimi hocam demiştim doktoruma öyle bir şuur :)
Ahh yaa su mübarek cuma günü yüzü suyu hürmetine çifter çifter olurda kucaginiza alırsınız tez vakitte hayırla inşallahAblam kuzum :) yiğenlerimi bekliyorum 16 senedir
Senin üzgün kalbini yirimBen seni anlıyorum yani anlayabiliyorum :) ben 5 ay bebek bebek diye yandım kavruldum :) 5 ay da doktora dahi gitmeden kendimi ben kısırım tamam diye ilan ettim :) 5. Ay rabbim verdi hemde 2 tane birden :) ama benden almaları sadece 10 dakika sürdü hala acılarını yaşıyorum nerede bir hamile görsem ikiz çocuk görsem kalbim acıyor sıkışıyor sanki :) ama isyan edemiyorum benim de sınavım buymuş diyorum çoğu zaman :) suan çocuğa o kadar negatif bakıyorum ki o kadar korkuyorum ki en çokta eşimi üzmekten.. kürtajdan çıktığımda ne kadar narkozlu olsam da basımda nasıl ağladığını biliyorum. Suan düşünmüyorum daha ne kadar düşünmem onu da bilmiyorum :) ama seni anlıyorum heyecanını, yaşadığın duyguyu korkuyu.. öyle ki bana ikisinin de kalbi durmuş dediklerin de kalpleri durmuş ama yaşıyorlar dimi hocam demiştim doktoruma öyle bir şuur :)
Hisler çok önemli. Hissediyoruz ama delilimiz yok işteSaçma sapan şeyler işte, kaaleye almamakta bir yere kadar canm ya
Niye merak ettin, özelden fotoğraf da ister misinBurda tanışıp reelde görüşen(ler) var mı
Belki katılmak istiyordu negom aşkolsunNiye merak ettin, özelden fotoğraf da ister misin
Evet her bünye farklı olur kendinizi dinlemeyin fln yazıyor nette de, ama tabi dikkat ediyorum yine de inşallah Allah yüzüme bakar da pozitifi görürüm artıkAllah büyük
Evet biz görüşüyoruz böyle topikçe.Burda tanışıp reelde görüşen(ler) var mı
Ben umutsuzum amecey ya,hiç belirti yokdurup durup kendimi dinliyorum engel olamıyorum stres yapıyorum fln off yatmiyorum artık kahvaltı fln hazırlamaya başladım bugün bakalım.ugrasim olmazsa daha çok kafaya takıyorum çünkü. İnşallah mutlu haberi salı günü verebilirim size olursa
Kızdım sana, umutsuzluk şeytandan, umut Rahman dan derler, daha dur o yerleşme lekesi vs herkes de olmaz ki, o belirtiler yok diye olmayacak mı demekYa öyle de rossum tüp bebek sonrası kasıklarda batma,yerleşme kanaması, bel ağrısı gibi belirtiler tutunma işaretiymis,tam gebelik değil de tutunma belirtisi arıyorum sanırım bennasip kısmet inşallah sen dualarindan eksik etme beni
Hisler çok önemli. Hissediyoruz ama delilimiz yok işte
Şikayet ettim, kazen gerekli yerlere katar artık onu. Negatif elektrik alıyorum ondan.Belki katılmak istiyordu negom aşkolsun
İnşallah canım Allah razı olsunSenin üzgün kalbini yirimbende ilk çocuğumu 2 aylıkken kaybettim. O doktorun ağzından çıkan her kelimede umut beklemek nasıldır bilirim
Bak şimdi iki tane çocuğum var çok şükür. İyi ki de olmuşlar. Hatta bazen bu güzel şeyler gerçekten benim mi diye şaşırıyorum
Allahım isteyen herkese nasip etsin inşAllah. @Kendinisevenbirii bebişim sana da inşAllah.
Demem o ki sakın korkma tatlım. Üçünüzün de kalbiniz o kadar güzel ki. Çocuklarınız çok şanslı olacak☺ @Brunello Cicinelli
@Bonus canım ablanin da hayırlısıyla olur inşAllah
Niye kızŞikayet edem mi kız seni
Saol canım aminn
Ah samdanim stressiz günler geçirmek çok isterdim ama işte endişe hali hep oluyor,amin senle yazisinca hep ikizmis gibi hissediyorum olursa yaaben de mesela hiç bir hamilelik belirtisi olmamıştı :) o yüzden kendi kendine stres yapıp durma kuzumAllah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin yavrularını
Aynen negom tamda dediğin gibi ruhsal dalgalanma yaşıyorum 4 gündür, var mi yok mu diye düşünmekten beynim yoruluyor resmen, ama senin de dedigin gibi var diyelim, tutundu gelişiyor diyelim inşallahKızdım sana, umutsuzluk şeytandan, umut Rahman dan derler, daha dur o yerleşme lekesi vs herkes de olmaz ki, o belirtiler yok diye olmayacak mı demek
Ruhsal dalgalanma normal şimdi anlıyorum var mı yok mu diye düşünmek. İnşaallah var diyelim, o bebek orda diyelim, gelişiyor diyelim biz
Bana da atNiye merak ettin, özelden fotoğraf da ister misin
Gelmez oEvet biz görüşüyoruz böyle topikçe.
Pikniğe, altın günlerine felan katılıyoruz. Sonra kışın uludağ'a gidiyoruz kayak için, yazları ise genellikle havuz veya deniz tercih ediyoruz. Katılmak ister misin tatlış :)
İnsan topiğe girerken bi destur çeker selam verir. Fake olduğun belli debu kadar süredir neden banlanmadığın muamma
hamama gönderelimGelmez o
Bir önceki yorumunda masaj sormuştu
Masaj yaparlar en kısa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?