Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben seni anlıyorum yani anlayabiliyorum :) ben 5 ay bebek bebek diye yandım kavruldum :) 5 ay da doktora dahi gitmeden kendimi ben kısırım tamam diye ilan ettim :) 5. Ay rabbim verdi hemde 2 tane birden :) ama benden almaları sadece 10 dakika sürdü hala acılarını yaşıyorum nerede bir hamile görsem ikiz çocuk görsem kalbim acıyor sıkışıyor sanki :) ama isyan edemiyorum benim de sınavım buymuş diyorum çoğu zaman :) suan çocuğa o kadar negatif bakıyorum ki o kadar korkuyorum ki en çokta eşimi üzmekten.. kürtajdan çıktığımda ne kadar narkozlu olsam da basımda nasıl ağladığını biliyorum. Suan düşünmüyorum daha ne kadar düşünmem onu da bilmiyorum :) ama seni anlıyorum heyecanını, yaşadığın duyguyu korkuyu.. öyle ki bana ikisinin de kalbi durmuş dediklerin de kalpleri durmuş ama yaşıyorlar dimi hocam demiştim doktoruma öyle bir şuur :)
Sabır Olacak, hemde en tatlısı, en güzeli, en hayırlısı İnşallah !

Ablam kuzum :) yiğenlerimi bekliyorum 16 senedir

Bu ne minnoşluk ulan korkma korkutma kendini. En güzel zamanda seninkide olsun inşallah

Aynen canım birbirimizi anlıyor olmak ne güzel, duygularımız ayni,sen daha acısını daha büyüğünü yasamişsin tabi rabbim bidaha yaşatmasın bende düşük yaptığımda için için ağladığimi hiç unutmuyorum,dursa şimdi şu kadar olcakti oda okula basliycakti vs düşünceleri beynimi kemirdi bı süre ama işte insan ölüme bile alışıyor,her kötü sürecin sabrını da veriyor güzel Allah'ım,tüm güzellikler bizimle olsun inşallah en hayırlısindan canımduysun rabbim sesimizi
Ablam kuzum :) yiğenlerimi bekliyorum 16 senedir
Ahh yaa su mübarek cuma günü yüzü suyu hürmetine çifter çifter olurda kucaginiza alırsınız tez vakitte hayırla inşallah

Senin üzgün kalbini yirim bende ilk çocuğumu 2 aylıkken kaybettim. O doktorun ağzından çıkan her kelimede umut beklemek nasıldır bilirim
Bak şimdi iki tane çocuğum var çok şükür. İyi ki de olmuşlar. Hatta bazen bu güzel şeyler gerçekten benim mi diye şaşırıyorum
Allahım isteyen herkese nasip etsin inşAllah. @Kendinisevenbirii bebişim sana da inşAllah.
Demem o ki sakın korkma tatlım. Üçünüzün de kalbiniz o kadar güzel ki. Çocuklarınız çok şanslı olacak @Brunello Cicinelli
@Bonus canım ablanin da hayırlısıyla olur inşAllah

Evet her bünye farklı olur kendinizi dinlemeyin fln yazıyor nette de, ama tabi dikkat ediyorum yine de inşallah Allah yüzüme bakar da pozitifi görürüm artık Allah büyük

ben de mesela hiç bir hamilelik belirtisi olmamıştı :) o yüzden kendi kendine stres yapıp durma kuzum Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin yavrularını

Burda tanışıp reelde görüşen(ler) var mı
Evet biz görüşüyoruz böyle topikçe.
Pikniğe, altın günlerine felan katılıyoruz. Sonra kışın uludağ'a gidiyoruz kayak için, yazları ise genellikle havuz veya deniz tercih ediyoruz. Katılmak ister misin tatlış :)
İnsan topiğe girerken bi destur çeker selam verir. Fake olduğun belli de bu kadar süredir neden banlanmadığın muamma

Kızdım sana, umutsuzluk şeytandan, umut Rahman dan derler, daha dur o yerleşme lekesi vs herkes de olmaz ki, o belirtiler yok diye olmayacak mı demek
Ruhsal dalgalanma normal şimdi anlıyorum var mı yok mu diye düşünmek. İnşaallah var diyelim, o bebek orda diyelim, gelişiyor diyelim biz
Hisler çok önemli. Hissediyoruz ama delilimiz yok işte
Belki katılmak istiyordu negom aşkolsun
Şikayet ettim, kazen gerekli yerlere katar artık onu. Negatif elektrik alıyorum ondan.

İnşallah canım Allah razı olsun
Şikayet edem mi kız seni
Niye kız
Saol canım aminn
ben de mesela hiç bir hamilelik belirtisi olmamıştı :) o yüzden kendi kendine stres yapıp durma kuzum Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin yavrularını
Ah samdanim stressiz günler geçirmek çok isterdim ama işte endişe hali hep oluyor,amin senle yazisinca hep ikizmis gibi hissediyorum olursa yaa
Aynen negom tamda dediğin gibi ruhsal dalgalanma yaşıyorum 4 gündür, var mi yok mu diye düşünmekten beynim yoruluyor resmen, ama senin de dedigin gibi var diyelim, tutundu gelişiyor diyelim inşallah saolasin

Gelmez o
Bir önceki yorumunda masaj sormuştu
Masaj yaparlar en kısa zamanda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…