- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.156
- 698
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #32.761
Piremses çocuk yetiştiren birine haddini bildirdi@tosia neden banlandi
Piremses çocuk yetiştiren birine haddini bildirdi
GünaydınGüüünayyyyydınnnssss
Hayırlı cumalar
Canımızı sıkanlara gelsin aziz mübarek günde.
Saçma sapan şeyler işte, kaaleye almamakta bir yere kadar canm ya
Nasıl oldun cano?Günaydınnn Hatunlar
Sen nasıl oldun?Nasıl oldun cano?
Ben umutsuzum amecey ya,hiç belirti yokSen nasıl oldun?
Kaç gün kaldı mutlu habere
Ne umutsuzluğu ya, dur birazBen umutsuzum amecey ya,hiç belirti yokdurup durup kendimi dinliyorum engel olamıyorum stres yapıyorum fln off yatmiyorum artık kahvaltı fln hazırlamaya başladım bugün bakalım.ugrasim olmazsa daha çok kafaya takıyorum çünkü. İnşallah mutlu haberi salı günü verebilirim size olursa
Evet her bünye farklı olur kendinizi dinlemeyin fln yazıyor nette de, ama tabi dikkat ediyorum yine de inşallah Allah yüzüme bakar da pozitifi görürüm artıkNe umutsuzluğu ya, dur biraz
Belirtiler ilk gün lap diye başlamaz ki, her bünye farklı nihayetinde. Sen yine de dikkat et kendine, güzel haberlerle gel Salı günü
Evet her bünye farklı olur kendinizi dinlemeyin fln yazıyor nette de, ama tabi dikkat ediyorum yine de inşallah Allah yüzüme bakar da pozitifi görürüm artıkAllah büyük
Allah herkesin kalbindekini ömrüne nasip etsinKuzucum bak biz bi umut haber bekliyoruz oda sizin aşamada değil. Aylar aylar sonra tüp bebek yapılabilme ihtimaline ağlıyoruz.
İyiyim kuzum biraz daha bulantım falan geçti. En azından bugün yemek yiyebiliyorum şükürNasıl oldun cano?
Kız daha koyali ne kdr oldu bebek belirtisi pat diye mi olurAllah herkesin kalbindekini ömrüne nasip etsin
İşte kendinden kötü durumdakileri düşünse insan böyle olmaz haklisin.sizin de beklediğiniz kişi kimse rabbim ona da tezz vakitte nasip etsin, eli ayağı düzgün aklı fikri yerinde hayırlı sağlıklı evlatlar inşallah
Ahh ne güzel yazdin,keyfim yerine geldi ya Allah razı olsun canımİyiyim kuzum biraz daha bulantım falan geçti. En azından bugün yemek yiyebiliyorum şükür
Sende umutsuzluğa kapılma yazılarını gördüm:) Rabbim ol derse olur :) benim kuzenim ardı 29 yasında evlendi 30 yasında cocuk düşünmeye başladılar. olmuyordu bi türlü sonra bir kaç doktor gezdikten sonra rahim kanseri oldugunu öğrendiler.. ne kadar ağladı,üzüldü gitmediği doktor kalmadı şehir olarak ta hastane olarakta. En son tamam dediler yapacak bir şey yok evlat ediniriz. hastaneye gittiler ameliyat için gün alınacak falan aldılar neyse ameliyat günü geldi. tahlilleri yapılacak ameliyata hazırlıyorlar.bi bakıyorlar hamile :) rahminin alınacağı gün hamile oldugunu öğreniyor inanabiliyor musun :) neyse doğum yaptı doktor 6 ay sonra gel kontrole dedi. bebişimiz 6 ay emdi sonra kontrole gitti kan tahlili falan derken beta çıktı 40 larda:)tekrar hamile:) suan rahmi yok ama 2 tane evladı var. belki 40 tane hastaneye gitti o rahim alındı ama Rabbim 2 tane erkek cocugu verdi ona :) imkansız diye bir şey yok. sadece sabır :) inan olacağı varsa mutlaka bir şekilde oluyor, zamanı var sadece. Rabbim geciktiriyorsa, güzelleştiriyordur emin ol
Ya öyle de rossum tüp bebek sonrası kasıklarda batma,yerleşme kanaması, bel ağrısı gibi belirtiler tutunma işaretiymis,tam gebelik değil de tutunma belirtisi arıyorum sanırım benKız daha koyali ne kdr oldu bebek belirtisi pat diye mi olur
Kendini kötü dusuncelerle yorma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?