- 16 Ağustos 2019
- 892
- 2.290
- 113
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #32.981
Oda olur ama özet geçersenizOkumadan kopgel
Sagolasin cnm bu aksam saatlerce elektrik yoktu hala yok yarin da boyle olursa ayvayi yedim ikramlklarmi nasl pisircem firin lazim ozellkleKolay gelsin canim
İnşaallah gelir yaa elektirik çok önemli bu zamanlardaSagolasin cnm bu aksam saatlerce elektrik yoktu hala yok yarin da boyle olursa ayvayi yedim ikramlklarmi nasl pisircem firin lazim ozellkle
Ilkbahar degel aralik sonu filan gibjndiii benimkiiiÇocuk yapma etkinliği vardı demek ilkbahar da
Dha bu gece gelmesede olur da ctesi pazar hic gitmez insallah kizlar ya yarindan borek pisirsem pazar icin nasl olur bayatlar mi nasil muhafaza etmeliyim sizceİnşaallah gelir yaa elektirik çok önemli bu zamanlarda
Ilkbahar degel aralik sonu filan gibjndiii benimkiii1 subatta hamileligimi kan testiyle net ogrendigim gundu
Dha bu gece gelmesede olur da ctesi pazar hic gitmez insallah kizlar ya yarindan borek pisirsem pazar icin nasl olur bayatlar mi nasil muhafaza etmeliyim sizce
Şubat mart işte ne var ille beni bi düzelt
hiç işte bak ben bisey diyom mu
yatta sırtını cigneyim bonus agsamdan sözüm vardı
Tam kiş soguk geceler kapişŞubat mart işte ne var ille beni bi düzelt
Ya beni korkutma samdan yaaa . Pazar gune birakmiyim yarn elektrikler varken firinda yapcaklarimi yapim diyorum guya biri kek digeri borek keke bisey olmaz yapar fanusa koyarim borekleri pisirsem kapakli borcama koysam bayatlarmi patatesli yapcam bilenler lutfennn bana gore bisey olmaz gbi geliyor amaya ocakta yapılan kek börek tariflerine bak benceriske atma çay
ve teşekkür ederim canım kutlama için
oğlan kresteyken evi temizledim ya boş oturmadim tabiki
Bonus Gerçekten bi haller oldu buralara, ben de anlamadım.
Sen saat ver randevulaşalım aman reel falan anlama, siteye giriş saatinden bahsediyorum
Sen iste onu da öğrenirim, yağ var mı işin içindeMasajlaşıcaksak neden olmasın
Niyekinee kiz hilalden baska ne haller varkjjBonus Gerçekten bi haller oldu buralara, ben de anlamadım.
Sen saat ver randevulaşalım aman reel falan anlama, siteye giriş saatinden bahsediyorum
Uğrak mekanlardan biri buraNiyekinee kiz hilalden baska ne haller varkjj
Aynen valla cok revactaUğrak mekanlardan biri bura
Ya beni korkutma samdan yaaa . Pazar gune birakmiyim yarn elektrikler varken firinda yapcaklarimi yapim diyorum guya biri kek digeri borek keke bisey olmaz yapar fanusa koyarim borekleri pisirsem kapakli borcama koysam bayatlarmi patatesli yapcam bilenler lutfennn bana gore bisey olmaz gbi geliyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?