- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #33.041
Hiç bir şey olmaz, çıtır çıtır bir börek olmasını istiyorsan aynı gün pişirmek şart ama yumuşak istiyorsan bir gün önceden daha da lezzetli olur.Ya beni korkutma samdan yaaa . Pazar gune birakmiyim yarn elektrikler varken firinda yapcaklarimi yapim diyorum guya biri kek digeri borek keke bisey olmaz yapar fanusa koyarim borekleri pisirsem kapakli borcama koysam bayatlarmi patatesli yapcam bilenler lutfennn bana gore bisey olmaz gbi geliyor ama
Mercimek köftesi beklemez hayır, onu aynı gün yapmalısınMecimek koftesi de dusunuyorum kekle ikisini yarin aksam yapayim diyee
Canım masanı bir gün önceden hazırla, tabak vs her şeyi koy, üstüne örtü ört toz olmasın tabaklar. Büyük davetlerde ben masayı servis tabakları vs hep bir gün önceden akşam hazır ederim. Süs işini de bir gün önceden yapmalısın.Valla garanticiyimdir yarndan yaparsam pazara bi cesitim kalir evi temizler duzenlerim masa ve susleri kizi suslerim kendm suslenirim millet gelir zten kahvalti ivir zivir da hazirla topla et saabhtan derkene vakit gecer yanii .
Önceden söyleseydin süs içinde fikir verirdim, kendin yapardın süsleriCanlar ben kacmak zorundayim uyumaya caljsip dinleniyim zaten sarj 17 elektrik hala yok cok tesekkur ederim akil akildan ustundur boyle istisare etmek cok guzel oluyor sagolunuzBonus and kk birinci noteri iyigeceler hepinize K Kendinisevenbirii de begenerek geliyo sana da iyi gecwler tatli melek Allah sana mujdeli haberler aldirsin insallah
Önceden söyleseydin süs içinde fikir verirdim, kendin yapardın süsleri
Sagol canim asiri bi sus almadim minimal duzeyde yapicam canim cok sagolasin ev kucuk cok kiside cagirmadim 10 12 kisi olcaz tas catlasin.
İyim limonsuzum senin kk bı düzelmedi gitti ya,ifadesiz hiç olmuyor valla
Gördüm. Gördüm baktım arkadaşlar etiket yaparken not düşüyor aklıma gelen arkadaslarim nasılsınız ben nerdeyimKız diloş dün etiket yapayım dedim unuttum
Sorma kuzum ya. Bütün hevesim kaçıyor böyle.İyim limonsuzum senin kk bı düzelmedi gitti ya,ifadesiz hiç olmuyor valla
Gözünü sevdiğim arkadaşım benim@kendinisevenbiri kuzum kendini çok dinleme olurmu onların kasığında ağrı var benim niye yok onların yerleşme kanaması olmuş benim niye yok diye düşünme normal hayatına dön yatma artık
Progesteron iğne acitmamasi içinde ignen sıcak olsun eve gelince de hem buz koy canım aklına takılan bişey olursa sor CNm
Herkesin ki düzeldi,bı sende kalıcı oldu bu durum canim. Yavasta hiç çekilmez ki ya, inşallah düzelir artıkSorma kuzum ya. Bütün hevesim kaçıyor böyle.
Chrome dan girdiğim zaman bozuluyor. Mozilla Firefox yükledim ama çok yavaş. Anlamadım neden böyle.
Anladım kuzum benimGözünü sevdiğim arkadaşım benimsaolasin artık yatmiyorum canım dikkatli olmak şartıyla kalktım dün itibariyle, dediğin gibi çok dinlememeye çalışıyorum da kendimi işte elimde olmadı pek şu bı kaç gün artık relaksım :) progestan iğneyi üç günde bir vurduruyorum canim,yaptıklarında sıkıntı olmuyor da akşam çok yanıyor sonra da morariyor işte,ama bebiş olsun da razıyım iğneye fln sen deneyecek mısın bı daha canım?dondurulmuslarin var mı?
Ahh canım ameliyatın kolay gecer inşallah,üzülme kuzum her şerde bir hayr ara lütfen,ben kafaya fln taksam da hep bunu söylüyorum kendime vardır bı hikmeti herşeyin,Allah gönlüne göre versinAnladım kuzum benim
Benim dondurulmus yok gülüm
Olsa sil baştan olmayacak ben Çarşamba gubu histeroskopi amilyatina giricem son çare rahim kaldı oraya bakılacak farklı tadavi Yakacıkmiş gurur yaptım artık diyor doktor dana yarim koysak tutması lazgim fln dedi baya uzun konuştuk kafaya koydum olacak fln dedi
Aşkım bu doktor da dalında çok iyi biri bizim hastahanede 1 de tutar çocuğu kişinin bagzilairn da 2 de 3 gören hiç olmadı benim 23 yasinda 3 olacak artık ne bikiyim su ameliyat olsunda aşkım bakalım Ben bişey var mı diye merak ediyorum tatlımAhh canım ameliyatın kolay gecer inşallah,üzülme kuzum her şerde bir hayr ara lütfen,ben kafaya fln taksam da hep bunu söylüyorum kendime vardır bı hikmeti herşeyin,Allah gönlüne göre versinbide doktoru mu değiştirsen canım? bazen başka doktor daha iyi gelebiliyor, derdine derman olabiliyor insanların
Canım masanı bir gün önceden hazırla, tabak vs her şeyi koy, üstüne örtü ört toz olmasın tabaklar. Büyük davetlerde ben masayı servis tabakları vs hep bir gün önceden akşam hazır ederim. Süs işini de bir gün önceden yapmalısın.
Ya inşallah sen de bı durum yoktur kuzum öyle düşünme, inşallah histereskopi de kolay gecer canım sikintiya sokma kendini herşeyin hayırlısı diyelim bizAşkım bu doktor da dalında çok iyi biri bizim hastahanede 1 de tutar çocuğu kişinin bagzilairn da 2 de 3 gören hiç olmadı benim 23 yasinda 3 olacak artık ne bikiyim su ameliyat olsunda aşkım bakalım Ben bişey var mı diye merak ediyorum tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?