Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hiç bir şey olmaz, çıtır çıtır bir börek olmasını istiyorsan aynı gün pişirmek şart ama yumuşak istiyorsan bir gün önceden daha da lezzetli olur.

Valla garanticiyimdir yarndan yaparsam pazara bi cesitim kalir evi temizler duzenlerim masa ve susleri kizi suslerim kendm suslenirim millet gelir zten kahvalti ivir zivir da hazirla topla et saabhtan derkene vakit gecer yanii .
Canım masanı bir gün önceden hazırla, tabak vs her şeyi koy, üstüne örtü ört toz olmasın tabaklar. Büyük davetlerde ben masayı servis tabakları vs hep bir gün önceden akşam hazır ederim. Süs işini de bir gün önceden yapmalısın.

Önceden söyleseydin süs içinde fikir verirdim, kendin yapardın süsleri

Önceden söyleseydin süs içinde fikir verirdim, kendin yapardın süsleri
C Cay6 menünün hepsini yaz birde, ona göre fikir vereyim.
Sagol canim asiri bi sus almadim minimal duzeyde yapicam canim cok sagolasin ev kucuk cok kiside cagirmadim 10 12 kisi olcaz tas catlasin.

Patatesli borek mercimek koftesi garniturlu makarna salatasi ve kek yapacagm yeter dimi aksamdan mercimek haric yapiyim diyorum birde patatesli boregi dolaba koymasamda bisey olurmu yarin aksama kdr filan

Kız diloş dün etiket yapayım dedim unuttum
Gördüm. Gördüm baktım arkadaşlar etiket yaparken not düşüyor aklıma gelen arkadaslarim nasılsınız ben nerdeyim başka biri geliyor cici yok bende size bilgi vermek için geldim dio bakıyorum adım yok

@kendinisevenbiri kuzum kendini çok dinleme olurmu onların kasığında ağrı var benim niye yok onların yerleşme kanaması olmuş benim niye yok diye düşünme normal hayatına dön yatma artık
Progesteron iğne acitmamasi içinde ignen sıcak olsun eve gelince de hem buz koy canım aklına takılan bişey olursa sor CNm

İyim limonsuzum senin kk bı düzelmedi gitti ya,ifadesiz hiç olmuyor valla
Sorma kuzum ya. Bütün hevesim kaçıyor böyle.
Chrome dan girdiğim zaman bozuluyor. Mozilla Firefox yükledim ama çok yavaş. Anlamadım neden böyle.

Gözünü sevdiğim arkadaşım benim saolasin artık yatmiyorum canım dikkatli olmak şartıyla kalktım dün itibariyle, dediğin gibi çok dinlememeye çalışıyorum da kendimi işte elimde olmadı pek şu bı kaç gün artık relaksım :) progestan iğneyi üç günde bir vurduruyorum canim,yaptıklarında sıkıntı olmuyor da akşam çok yanıyor sonra da morariyor işte,ama bebiş olsun da razıyım iğneye fln sen deneyecek mısın bı daha canım?dondurulmuslarin var mı?

Sorma kuzum ya. Bütün hevesim kaçıyor böyle.
Chrome dan girdiğim zaman bozuluyor. Mozilla Firefox yükledim ama çok yavaş. Anlamadım neden böyle.
Herkesin ki düzeldi,bı sende kalıcı oldu bu durum canim. Yavasta hiç çekilmez ki ya, inşallah düzelir artık

Anladım kuzum benim
Benim dondurulmus yok gülüm
Olsa sil baştan olmayacak ben Çarşamba gubu histeroskopi amilyatina giricem son çare rahim kaldı oraya bakılacak farklı tadavi Yakacıkmiş gurur yaptım artık diyor doktor dana yarim koysak tutması lazgim fln dedi baya uzun konuştuk kafaya koydum olacak fln dedi

Ahh canım ameliyatın kolay gecer inşallah,üzülme kuzum her şerde bir hayr ara lütfen,ben kafaya fln taksam da hep bunu söylüyorum kendime vardır bı hikmeti herşeyin,Allah gönlüne göre versin bide doktoru mu değiştirsen canım? bazen başka doktor daha iyi gelebiliyor, derdine derman olabiliyor insanların

Aşkım bu doktor da dalında çok iyi biri bizim hastahanede 1 de tutar çocuğu kişinin bagzilairn da 2 de 3 gören hiç olmadı benim 23 yasinda 3 olacak artık ne bikiyim su ameliyat olsunda aşkım bakalım Ben bişey var mı diye merak ediyorum tatlım

Ya inşallah sen de bı durum yoktur kuzum öyle düşünme, inşallah histereskopi de kolay gecer canım sikintiya sokma kendini herşeyin hayırlısı diyelim biz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…