Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla garanticiyimdir yarndan yaparsam pazara bi cesitim kalir evi temizler duzenlerim masa ve susleri kizi suslerim kendm suslenirim millet gelir zten kahvalti ivir zivir da hazirla topla et saabhtan derkene vakit gecer yanii .

Masa hazırlıycaksan ayrıntılı akşamdan hazırlayabilirsin. Tabağı çanağı her şeyi süsü püsü. Yiyecekleri eklersin bi tek ertesi gün.
Duvar süsü falanda akşamdan.

Salatalar taze olur köftede öyle ama mercimeğide akşamdan haşla bırak sabaha sana şekil vermek kalsın.

Masa deglde duvar susleri balonlar filan aksamdan olabilir ay bakalm heycanlym ilk bukdr ozendim . 1 yasnda da yapmistik ama boyle ozenememstm ozaman 2de de sadw pasta kestk kendi kendmze ama suan kendi istiyor hevesli heycanli akli eriyorya mutlu olsn diye

Canlar ben kacmak zorundayim uyumaya caljsip dinleniyim zaten sarj 17 elektrik hala yok cok tesekkur ederim akil akildan ustundur boyle istisare etmek cok guzel oluyor sagolunuz Bonus and kk birinci noteri iyigeceler hepinize K Kendinisevenbirii de begenerek geliyo sana da iyi gecwler tatli melek Allah sana mujdeli haberler aldirsin insallah

Limonsuzzcay im da geliyor gulerek sana da iyi geceler fikir vermwk isteyen olursa beni etiketleyerek versin sabah bakarm
Evet geldim canım tavuklu arpa şehriye salatası yapabilirsin. Akşamdan yap, sabaha da tuzunu yağını koy.

Uyuyabildigin her anını değerlendir

Limonsuzzcay im da geliyor gulerek sana da iyi geceler fikir vermwk isteyen olursa beni etiketleyerek versin sabah bakarm
Senin üzerinden ben de not alıyorum. 1 2 hafta içinde ben de yapacağım da aileler uzak oturuyor. Onları bir araya getirmek çok zor. Annem bile yılda 2 kere ancak geliyor bana

Vay yavrum vay,ah maliii aahh yarın bı deneyip diriltiyim benim herifi bakalım sonu nece olacak
Ahaha bişey oldu sandım msj girişini okuyunca ilk
K Kendinisevenbirii K Kendinisevenbirii de begenerek geliyo sana da iyi gecwler tatli melek Allah sana mujdeli haberler aldirsin insallah
Ahh gider ayak gönlümü hoş ettin çayım Allah razı olsun inşallah
Pazar günü de sıkıntısız atlatirsin umarım misafirleri,doğum günü kutlu olsun senin miniginde

Kız diloş dün etiket yapayım dedim unuttum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…