- 11 Nisan 2007
- 88.040
- 518.027
- 1.223
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #33.021
Valla garanticiyimdir yarndan yaparsam pazara bi cesitim kalir evi temizler duzenlerim masa ve susleri kizi suslerim kendm suslenirim millet gelir zten kahvalti ivir zivir da hazirla topla et saabhtan derkene vakit gecer yanii .
Masa deglde duvar susleri balonlar filan aksamdan olabilir ay bakalm heycanlym ilk bukdr ozendim . 1 yasnda da yapmistik ama boyle ozenememstm ozaman 2de de sadw pasta kestk kendi kendmze ama suan kendi istiyor hevesli heycanli akli eriyorya mutlu olsn diyeMasa hazırlıycaksan ayrıntılı akşamdan hazırlayabilirsin. Tabağı çanağı her şeyi süsü püsü. Yiyecekleri eklersin bi tek.
Duvar süsü falanda akşamdan.
Salatalar taze olur köftede öyle ama mercimeğide akşamdan haşla bırak sabaha sana şekil vermek kalsın.
Doğuran biliyorIlkbahar degel aralik sonu filan gibjndiii benimkiii1 subatta hamileligimi kan testiyle net ogrendigim gundu
Okuldayken de hiç sevmediğim şey özet çıkarmaktıOda olur ama özet geçerseniz
Evet geldimLimonsuzzcay im da geliyor gulerek sana da iyi geceler fikir vermwk isteyen olursa beni etiketleyerek versin sabah bakarm
Uyuyabildigin her anını değerlendirSabah 9 da çocukları birakiyorm
Gelip bi uyuyorm 12 ye kadar
Sonra gidip çocukları aliyorm
Bugün akşam üzeri saat 4 de bı uyumusm 6 bucuga kadar
Ve şimdi yine uykum var hep uykm var uykulu gözlerle dolaşıyorum resmen
Senin üzerinden ben de not alıyorum. 1 2 hafta içinde ben de yapacağım da aileler uzak oturuyor. Onları bir araya getirmek çok zor. Annem bile yılda 2 kere ancak geliyor banaLimonsuzzcay im da geliyor gulerek sana da iyi geceler fikir vermwk isteyen olursa beni etiketleyerek versin sabah bakarm
Değerlendiriyorum ama hep uyumaktan da yatmaktan da skldm ciddenUyuyabildigin her anını değerlendir ☺
Vay yavrum vay,ah maliii aahhBi bardak sıcak sütün içine yarım kare caramio çikolata,bi paket sıcak çikolata tozu,2 tatlı kaşığı kahve kreması,accık bal kat cezvede biraz kaynat ,yanına da bi avuç cevüz fındık falan ,hasta olan herif yarım saate vehşü ejderha kimin bişe oluyo
Ahaha bişey oldu sandım msj girişini okuyunca ilkHey gidi arizonaaaa ( okurken arkadan bu müzikle ve hayali bir dumanla konuştuğumu hissedin )
Ne geyikler döndü buralarda... kim derdi ki geyikten toz bulutları oluşan şu çorak topraklar beyle ıssız kalacah...
Ahhh gidi (zılgıt)
B Brunello Cicinelli düşmüş hasta beginin derdine
ByNkoaLa desen kusuntu
@tosia grininin müge tonu
@Amecey bimde
Nego evi topluyor
kk birinci noteri ın totoda pireler
@malii kasabı yemiş
@patilibirhayat üşütmüş kesin diyare
@mehlika nur hasta
Jawlensky eyle orta direk
C Cay6 anasıyla
K Kendinisevenbirii hacı tetikte
Limonsuzzcay mutfakta
@Kutsal_zebra darda
@Dilos06 serbest
C Calcifer kimbilir neydir
Adı akla gelmeyen diğer dişiler özlenenler ve arada er gişiler....hele dinleyin ( müzik can alıcı vuruşu yapar)
Bişey yok lan iyi geceler de mi demiyah
Ahh gider ayak gönlümü hoş ettin çayım Allah razı olsun inşallahK Kendinisevenbirii K Kendinisevenbirii de begenerek geliyo sana da iyi gecwler tatli melek Allah sana mujdeli haberler aldirsin insallah
Kıyamam yaDeğerlendiriyorum ama hep uyumaktan da yatmaktan da skldm cidden
İfadeler bir gidip bir geliyor. Ama turuncu popo hiç gitmiyorKızlar ifadeler çalışmıyor diye mozilla Firefox yükledim ama çok yavaş. Normali böyle mi acaba?
Kız diloş dün etiket yapayım dedim unuttumEvet ben geldim nasilda merak etmisler beniii agladim resmentopige baktım dilos.nerde nerde diye mesajalr hep
Allahtan B Brunello Cicinelli aşkımetiket yapmasa kendimi goremicem buralda neyse
Cicim.okudum eşin hastaymış hemen iyileşsin eniştem sende bize katıl güzel can alıcı sözlerinle gel askkm ozledim.seni
K Kendinisevenbirii canım mesaj gönderdim sana çok yakın arkadaşımdan almissindir umarım mesajı hayırlısı olsunn hakkin ikiz bebislerimiz gelsin teyze olalım artık zeytin gözlü bebeklerin olsun kuuzm
Aynı anda şevke geldiyseniz demek kiYıllar da aynı 2017 Eylül ekim arası. Hatta biriyle 1 gün diğeriyle 3 gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?