- 11 Nisan 2007
- 88.043
- 518.027
- 1.223
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #33.061
Evet bitanemYa inşallah sen de bı durum yoktur kuzum öyle düşünme, inşallah histereskopi de kolay gecer canım sikintiya sokma kendini herşeyin hayırlısı diyelim biz
Sorma kuzum ya çok mağdurumHerkesin ki düzeldi,bı sende kalıcı oldu bu durum canim. Yavasta hiç çekilmez ki ya, inşallah düzelir artık
Tatlım chrome dayken hızlıydı ama ifadelerin hiçbiri çalışmıyordu. Bende mozilla Firefox yükledim ama çok yavaş sinir oldum.Günaydın ❤
Mutlu haftasonları ❤
Limonsuzzcay opera indir limonsuzum.
Tarayıcı geçmişini tüm zamanlı olarak sil ama yinede hızlanmaz chrome reklamdan dolayı
İnşallah canım sana da bana da kutsal zepramiza da nasip etsin rabbim tez zamandaEvet bitanemherşeyin hayırlısı ben senden umutluyum inslalah gönlümüzden geçenler olur
Ya opera indirdim ben iyi oldu cnm sende mi indirsen biSorma kuzum ya çok mağdurumKazen le Mune ye de yazdım ama hala çözemedik. Bu da çok yavaş canım çıkıyor biyere girene kadar
Tatlım chrome dayken hızlıydı ama ifadelerin hiçbiri çalışmıyordu. Bende mozilla Firefox yükledim ama çok yavaş sinir oldum.
Opera yuklesem düzelir mi? O zaman mozilla yi sileyim.
Geçmişi kaç kereİfadeler birikmiş geçmiş temizliğinden sonra biraz düzelir.
Operayı kaç kere yazdım ben
Hadi o zaman el ele tutuşup operaaaa operaaaa diye cagiralimOperayi bende indirdim.gayet güzel hızlı
Hadi o zaman el ele tutuşup operaaaa operaaaa diye cagiralim
Tatlım indirdim şimdi. Mozilla nin yavasligindan sonra baya iyi geldi. İnşAllah sorun biter. Teşekkürler ☺İfadeler birikmiş geçmiş temizliğinden sonra biraz düzelir.
Operayı kaç kere yazdım ben
Kaplumbağa dan inip çita ya binmiş gibi oldumOperayi bende indirdim.gayet güzel hızlı
İnşaallah hayırlısıyla nasip olur canım ameliyatın da iyi geçer inşaallahAşkım bu doktor da dalında çok iyi biri bizim hastahanede 1 de tutar çocuğu kişinin bagzilairn da 2 de 3 gören hiç olmadı benim 23 yasinda 3 olacak artık ne bikiyim su ameliyat olsunda aşkım bakalım Ben bişey var mı diye merak ediyorum tatlım
İnşallah kuuzmİnşaallah hayırlısıyla nasip olur canım ameliyatın da iyi geçer inşaallah
Evet CNm usteki kırmızı olan yuvarlakKızlar en üstteki ücretsiz vpn li opera yazanı indirdim. Doğru yapmışım demi? Altta da vardı çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?