Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya inşallah sen de bı durum yoktur kuzum öyle düşünme, inşallah histereskopi de kolay gecer canım sikintiya sokma kendini herşeyin hayırlısı diyelim biz
Evet bitanem herşeyin hayırlısı ben senden umutluyum inslalah gönlümüzden geçenler olur

Herkesin ki düzeldi,bı sende kalıcı oldu bu durum canim. Yavasta hiç çekilmez ki ya, inşallah düzelir artık
Sorma kuzum ya çok mağdurum Kazen le Mune ye de yazdım ama hala çözemedik. Bu da çok yavaş canım çıkıyor biyere girene kadar

Günaydın ❤
Mutlu haftasonları ❤

Limonsuzzcay opera indir limonsuzum.

Tarayıcı geçmişini tüm zamanlı olarak sil ama yinede hızlanmaz chrome reklamdan dolayı
Tatlım chrome dayken hızlıydı ama ifadelerin hiçbiri çalışmıyordu. Bende mozilla Firefox yükledim ama çok yavaş sinir oldum.
Opera yuklesem düzelir mi? O zaman mozilla yi sileyim.

Evet bitanem herşeyin hayırlısı ben senden umutluyum inslalah gönlümüzden geçenler olur
İnşallah canım sana da bana da kutsal zepramiza da nasip etsin rabbim tez zamanda
Sorma kuzum ya çok mağdurum Kazen le Mune ye de yazdım ama hala çözemedik. Bu da çok yavaş canım çıkıyor biyere girene kadar
Ya opera indirdim ben iyi oldu cnm sende mi indirsen bi

Tatlım chrome dayken hızlıydı ama ifadelerin hiçbiri çalışmıyordu. Bende mozilla Firefox yükledim ama çok yavaş sinir oldum.
Opera yuklesem düzelir mi? O zaman mozilla yi sileyim.

İfadeler birikmiş geçmiş temizliğinden sonra biraz düzelir.

Operayı kaç kere yazdım ben

İnşaallah hayırlısıyla nasip olur canım ameliyatın da iyi geçer inşaallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…