Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bence patatesli olunca tadi değişiyo bekleyen böreğin ama ben yapamıyo da olabilirim bisey diyemicem:)

ben ocakta yapardım risk alıp bekletmek yerine
keki de tencerede fincan keklerden yapıp cupkek gibi suslerdim:)
Boregi bende taze olmasndan yanayimda kiz herseyi son gune birakirsam stres olurum yetistiremezsem diye o yuzden yarindan biraz yapsam biseyler diye dusunuyorum

Boregi bende taze olmasndan yanayimda kiz herseyi son gune birakirsam stres olurum yetistiremezsem diye o yuzden yarindan biraz yapsam biseyler diye dusunuyorum

ben tut diyene kadar almisin kız bidonu tebrik ederim valla

yetisir be yavrum nolcak tabi keke bisey olmaz dersen erken yap

Ya elektrik gitme riski varsa pazara bırakma pişir. Patatesli börek sıcakta çabuk bozulur çok sıcak değil şimdi havalar.
Hazırlık aşamasında mutfak çok sıcak olursa dolaba koyarsın.
Pazar günü atarsın fırına hem ısınır hem tazelenir. Olmadı büyük bi teflon tencerede falan da ısınır.

Hiç olmadı sigara böreği ocakta kızartarak.

Yani valla baksan a metropol sehir koyden farksiz 2 haftadir deliriyorum aksAdam 7 den beri hala yok korkuyorum yani yapsam rahat uyurum yarin gece de tadi degsrse taze durmazsa minnete gecmez mahcup olurum

Yani valla baksan a metropol sehir koyden farksiz 2 haftadir deliriyorum aksAdam 7 den beri hala yok korkuyorum yani yapsam rahat uyurum yarin gece de tadi degsrse taze durmazsa minnete gecmez mahcup olurum

Kız bayramda falan her gün tazemi börek yapıyoruz? Tadı bozulursa değişir niye bozulsun

ben olsam peynirli börekle patates salatası yapardım
ben baya tembelim fark ettin mi
Niye kiz tembel olsan hazir alirdi bunlarla da ugrasmazdin patatesi hasladiktan soyduktan sonra ha salata yapmisim ha borek zor kisim bana borek yapmak degil haslayip kavurmak

Niye kiz tembel olsan hazir alirdi bunlarla da ugrasmazdin patatesi hasladiktan soyduktan sonra ha salata yapmisim ha borek zor kisim bana borek yapmak degil haslayip kavurmak

yok riske girmiyom ya ondan dedim peynirli börek risksiz patatesli börege göre:)
mercimek köftesi de bekleyince tadı değişiyor
ama patates salatasına firin gerekmez karışık gibi oldu ama kafa patlatmadan rahat rahat yapılacak şeyler

Kız bayramda falan her gün tazemi börek yapıyoruz? Tadı bozulursa değişir niye bozulsun
Valla garanticiyimdir yarndan yaparsam pazara bi cesitim kalir evi temizler duzenlerim masa ve susleri kizi suslerim kendm suslenirim millet gelir zten kahvalti ivir zivir da hazirla topla et saabhtan derkene vakit gecer yanii .

O zaman mercimeği sabahtan yap asıl o taze olmalı. Malzemeyi akşamdan doğrayabilirsin soğanıda akşamdan kavurursun. Pazara kolaylık istiyosan
Haklisin dostum cokk hepinizin dedgi dogru ben yarindan yapicam Allah nasip ederse borek kek pazarada mercimegi birakjrim soganlari da aksamdan hazirlarim dedgn gbi ... mantikli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…