- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #33.001
Boregi bende taze olmasndan yanayimda kiz herseyi son gune birakirsam stres olurum yetistiremezsem diye o yuzden yarindan biraz yapsam biseyler diye dusunuyorumbence patatesli olunca tadi değişiyo bekleyen böreğinama ben yapamıyo da olabilirim bisey diyemicem:)
ben ocakta yapardım risk alıp bekletmek yerine
keki de tencerede fincan keklerden yapıp cupkek gibi suslerdim:)
Aaaa haberi yokmuş, hiç bunun için çabalamamışçasına yaşasın bidon o zamanAboooowww bende kalmis bidon ya la
Boregi bende taze olmasndan yanayimda kiz herseyi son gune birakirsam stres olurum yetistiremezsem diye o yuzden yarindan biraz yapsam biseyler diye dusunuyorum
Ya beni korkutma samdan yaaa . Pazar gune birakmiyim yarn elektrikler varken firinda yapcaklarimi yapim diyorum guya biri kek digeri borek keke bisey olmaz yapar fanusa koyarim borekleri pisirsem kapakli borcama koysam bayatlarmi patatesli yapcam bilenler lutfennn bana gore bisey olmaz gbi geliyor ama
Mecimek koftesi de dusunuyorum kekle ikisini yarin aksam yapayim diyeeben tut diyene kadar almisin kız bidonutebrik ederim valla
yetisir be yavrum nolcaktabi keke bisey olmaz dersen erken yap
Keki kalipta yapip katli pastaligim var dilimleyip guzelce yuvarlak sekilde koymayi dusunuuorum ona
Yani valla baksan a metropol sehir koyden farksiz 2 haftadir deliriyorum aksAdam 7 den beri hala yok korkuyorum yani yapsam rahat uyurum yarin gece de tadi degsrse taze durmazsa minnete gecmez mahcup olurumYa elektrik gitme riski varsa pazara bırakma pişir. Patatesli börek sıcakta çabuk bozulur çok sıcak değil şimdi havalar.
Hazırlık aşamasında mutfak çok sıcak olursa dolaba koyarsın.
Pazar günü atarsın fırına hem ısınır hem tazelenir. Olmadı büyük bi teflon tencerede falan da ısınır.
Hiç olmadı sigara böreği ocakta kızartarak.
Mecimek koftesi de dusunuyorum kekle ikisini yarin aksam yapayim diyee
Biliyosun pasta borek corek icimden acayippp gelirrr severek yapar severrk yiriminsanın içinden gelecek diye boşa demiyorum
güzel olur tabi öyle yap cayim
Mecimek koftesi de dusunuyorum kekle ikisini yarin aksam yapayim diyee
Valla dostm cok kalabalk olmjycaz aksam ustu gelin dedim cnku ertesi gun is gunu gec gelip gec gitmesinler diyePazar öğlen mi akşam mı?
Yani valla baksan a metropol sehir koyden farksiz 2 haftadir deliriyorum aksAdam 7 den beri hala yok korkuyorum yani yapsam rahat uyurum yarin gece de tadi degsrse taze durmazsa minnete gecmez mahcup olurum
Niye kiz tembel olsan hazir alirdi bunlarla da ugrasmazdin patatesi hasladiktan soyduktan sonra ha salata yapmisim ha borek zor kisim bana borek yapmak degil haslayip kavurmakben olsam peynirli börekle patates salatası yapardım
ben baya tembelim fark ettin mi
Valla dostm cok kalabalk olmjycaz aksam ustu gelin dedim cnku ertesi gun is gunu gec gelip gec gitmesinler diye
Niye kiz tembel olsan hazir alirdi bunlarla da ugrasmazdin patatesi hasladiktan soyduktan sonra ha salata yapmisim ha borek zor kisim bana borek yapmak degil haslayip kavurmak
Valla garanticiyimdir yarndan yaparsam pazara bi cesitim kalir evi temizler duzenlerim masa ve susleri kizi suslerim kendm suslenirim millet gelir zten kahvalti ivir zivir da hazirla topla et saabhtan derkene vakit gecer yanii .Kız bayramda falan her gün tazemi börek yapıyoruz? Tadı bozulursa değişir niye bozulsun
Haklisin dostum cokk hepinizin dedgi dogru ben yarindan yapicam Allah nasip ederse borek kek pazarada mercimegi birakjrim soganlari da aksamdan hazirlarim dedgn gbi ... mantikliO zaman mercimeği sabahtan yap asıl o taze olmalı. Malzemeyi akşamdan doğrayabilirsin soğanıda akşamdan kavurursun. Pazara kolaylık istiyosan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?