Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

öncelikle geçmiş olsun kuzum hem sana hem eşine ve gözünüz aydın çalışma saatleri icin:)

ben sizi fazla iyi buldum bu konuda bu kadar takıntılı adam o zaman bilmem kaç katli katta sekiz on daire olan sitede oturmayacak. gidecek müstakil evde sessiz sakin yaşayacak. hasta adamla bide yer yatağında yatmissin

bence bu koca katta tek ses gelen daire siz değilsiniz. adam ali kıran baş kesencilik oynamaya çalışmış. en yeni taşınıp sessiz sakin bi çift diye size yüklenmiş

inadına bütün ev aletlerini çalıştırırdim ben mikser mutfak robotu başta olmak üzere.
ayrıca da ben aşırı takık bi insanim horlama sesine. esim azcik hihh dese kalkip oda değiştiririm. ama sizin durumunuzda o adamin şikayet etme hakkı yok. madem oturduğu evin sahibi söyleyin yalıtımını yaptirsin ses gelen duvara

kadın doğum doktorunu çok sevdim inşallah hayırlı haberlerini de alırız tez zamanda

Polis olduğundan kimsenin henüz haberi yok. Vallahi arabalarını biliyoruz. Ters yaparlarsa ceza yağmuruna tutabiliriz, kafamda deli düşünceler

Merabalar güzel cilveli işveli hatunlar
Bu aralar KK bnde lüks oldu
Zira birinci sınıfın agir yükü ve bir okadarda kendini beğenmiş iki uç veli ve kavgalarimiz

3 sınıfın zor odevli sınavlı sistemi ve yalana başlayan bir o kadar da geveze oğlum

Bozulan çamaşır makinesi
Ve bu durumu önemsemeyen es kisisiyle
Uğraşmaktan
anca vakit buldum

Ettim.yedim.ictim evime gitmek istiyirm
Bu evde ruhum daralıyor yemin olsun basıyorlar bana

Bencede tövbe ederler aşk buysa bizimki neydi derler
Benim de bu evde ama ben ne yapayım nereye gideyim
Ünlü düşünür Emre Altuğ'un da dediği gibi :"Gidecek yerim mi var, diyecek sözüm mü var. Bunu eller anlamaz, sana ihtiyacım var.."

Hepsini okudum cicim, dolmuş bekliyorum bir gözüm yolda bir gözüm mesajında

Ne kadar da luzümsuz komşu müsvettesi, resmen siz yumuşak davranmışsınız diye çirkinleşmişş, çok sevinmiştim oysaki taşındığınız için, senin gibi bi komşumuz olacaktı kii ahh ne güzel olurdu kıyamam ya bir de gidip başka odaya düzen kurmuşsun. Çok sinir bozucu cidden.
Eşine de geçmiş olsun Cicimm iş saatleri düzelir ya inşallahh

Polis olduğundan kimsenin henüz haberi yok. Vallahi arabalarını biliyoruz. Ters yaparlarsa ceza yağmuruna tutabiliriz, kafamda deli düşünceler

aman kuzu sen kapıya gidersin tehdit ediyo polis diye derler. bence o kapıya gelene kadar ses etmeyin görüşmeye de çalışmayın. zaten polis olmak zor bu memlekette. bide bundan dolayı kafaniz ağrımasın

benim başıma geldiği için diyorum. eşimden dolayı değil ama yapmam gereken işi yaptım diye mükellef beni gizlice şikayet etmiş
ne arsizligim kalmış ne terbiyesizliğim ne kendini begenmisligim.... hadi ispat et deseler nasıl ispat etcem ben kendimi

Heee işte bana bunlarla gel aşkım polis olduğunu bilseler aplam sana börek yaptım çay koydum akşam yemeğe gelin diye yalvarmaya başlarlar ufak bir apartmana gostergemi yapsanız hani okeye tam karşı takımın bitmesini hisserken size o sıra taş çekme hakkı gelip okeyi ceksenizde buyrunnn biz bittik mi deseniz askimm

takıldığım nokta neden velilerle kavga ediyosun ki? ne gerek var

diğer şeyler için de üzüldüm ne deyim Allah yardımcın olsun canım

GÜNCELLEME
Kızlar demin adam eşimi aramış. Eşim aradı anlattı şimdi.
Eşim, "böyle böyle bir rahatsızlık yaşamışsınız. Ben elimden gelen çabayı gösterdim. Ses yalıtımı sordum ama ev sahibi yanaşmıyor ben dr kiracı olarak yaptırmam. Sadece sorunu eşimle konuşmuşsunuz yönetime bildirmeniz hoş olmadı. Şu son 1 haftadır hastayım ondan ses fazla gelmiş olabilir" demiş. Ben hastalığım geçene kadar diğer odada yatıcam dün diğer odada yattım ses geldi mi diye sormuş. Bide polis olduğum için çok yoruluyorum o da horultu sesine neden olabiliyor demiş
Adam hiç ses gelmedi aksine gece ben çok horlamışım, eşim uyandırdı insanlara laf ettin şimdi sen insanları rahatsız edeceksin dedi mahcup hissettim demiş, eee Allahın sopası var mı
Adam çok özür dilemiş. Yönetime şikayet için gitmedim duvar yapısını öğrenmek için gittim. Böyle birşeyin şikayeti olur mu, çok üzüldüm bunu duyduğuma demiş. Sizin elinizde olmayan bir problem bu, bakın bende horlayabiliyorum sorun evde, sizde değil demiş. Düzeninizi bozmayın orası sizin yatak odanız tabiki orda yatacaksınız demiş. Biz en başından beri sizi gördüğmüzden beri ne kadar iyi insanlar diye konuşuyoruz. Samimiyeti ilerletiriz, yemeğe gider geliriz falan demiş.
Eşim de inşallah demiş.
Konu kapanmış ama havada kaldı tabi. Ama bir yandan içim rahatladı. En azından adamın tavrı hoş olmuş..
ByNkoaLa
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
hizuran
Youlost16
Psikolojik Deliii
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Elhan
Bonus
minik kalp0753
Nego
@malii
kk birinci noteri
fenomen
HayatSevinceGuzel
E Efruzi
Kajmery34
S Siyah_incim
Fstkmmhee
chamallows
Elifcig93
T Tatlianne20
poncikvegece
D e f n e
Amecey
kubdef
B bil ge
KedidirKedii
C Cay6
Jawlensky
D Dilos06
T Tatlianne20
M mehlika nur
AnneAslan
Kukrim
Monny
efuulimm
Pembe Bal10cuk
K KurkmantoluS
B baby0101
@Calcifer
I inessa armand
_CaNanSu_
C Calcifer

Son düzenleme:

vay anasını bu 20 lik yönetici mi karıştırdı şimdi ortalığı

ne kadar saçma bişey için sizin iki gününüzü yediler
ne deyim cici çözüldüğüne sevindim:) benim esim burun bantlarından kullaniyo bazen :) çok işe yarıyor isterseniz siz de alın breat right miydi neydi adı

benim esimde hem polip hem kemik eğriliği hem de kronik kemikleşmiş sinüzit var. hiç koku almaz burnu hep tikaniktir. o yüzden az yorulsun hemen horlar

Kuzum son topiğe girdiğin dönemlerde attığın fotoğraflar burda hoş karşılanmadı. Hoş bulmadım, üyeler çok rahatsız oldu. Bende rahatsız oldum. Seni etiketleyerek bunu dile getirmiştim bilmiyorum okudun mu onları.
Okumadıysan da bilgin olsun. Okuduysan da tekrarlamış olayım. Eğer geleceksen, aramızda bulunacaksan herhangi bir müstehcen ve rahatsız edici bir foto bir daha paylaşmamanı rica ediyorum.
Öte yandan veliler arası kavga bence de hoş değil ve çok yanlış. Çocuklar sizleri örnek alıyor unutmayın. Anneler böyle yaparsa çocuklardan ne bekleyeceksiniz. İyi geçinmelerini mi?

Son düzenleme:
Vallahi o karıştırdı. Hatta eşim bize şikayet ettiğiniz şeklinde yansıttı deyince adam çok mahcup olup defalarca özür dilemiş.
Diyorum ya çok kibar görüntülü bir beydi nasıl gidip şikayet etti şaşırdım diye.
Hatta bizi beğenmişler, ne kadar iyi insanlar demişler samimi olmak, gidip gelmek istiyorlarmış.
Şamdanım vallahi hiç bugüne kadar rahatsız olmadığım için, bizde kalan ya da kaldığımız kimseden de böyle birşey duymadığım için hiç denemedik bant mant. İlk defa böyle birşey gündeme geliyor.
Çarşambaya randevu aldık. Bir gidelim bakalım problemi ne. Aslında biz zaten gitmek istiyorduk ama horlamadan değil de gece bazen nefes almıyor nefesi duruyor gibi geliyor bana. Uyku apnesinden korkuyorum. Gidelim hem problem ne neler yapılabilir tedavisi varsa yaptıralım.
O bantları da bir deneriz bakalım.

Tuhaf gerçekten. Sinsi mi, bencil mi ,egoist mi bilmiyorum ama takım elbisenin kurtaramadıklarından..
Sen kazıdın bir kere unutma
Pascal şu yazıyı okusa, yeni bir açı keşfeder eminim.
Deli mi ne

Hiç yakıştıramadım sana şööyle bi terör estirmemişsin
Valla öyle yapan adama çatır çatır da söylenir biz de sizin nahoş yatakodası seslerinizi duyuyoruz ama edebimizden ses etmiyoruz diye.bu ne be.yeminle çok sinir oldum şiştim burda sen anlatırken hakedene hakettiği muamele şart.yüzsüzlere bak hele
Ben bu konularda çok kaba oluyorum sanırım.bi kere öğlen vakti alt komşu geldiydi elektrikli süpürge çok ses yapıyomuş çocuğu uykusundan korkup uyanmışmış.temizlik yapıyorum gelmenize gerek yoktu şikayet için ,bitti zaten dedim kapattım yüzüne kapıyı çat diye
Hadi gece olur ya da sabahın körü olur anlarım.ki ben çok dikkat ederim o saatler ses yapmamaya ama öğlen saat 1,sen kapımı çalıyon şikayet için.hiç tahammül edemem öyle densizliklere

Malim yukarıda güncelleme var onu oku.1 ön sayfada.

O zaman yöneticiye uç kız brus lee gibi

Hee şimdi gördüm mesajı aferim özür dilemişler
Şikayet için gitmemiş ki adam. Duvar yapısını öğrenmek ve site duvarlarından şikayet etmek için gitmiş.
Hatta benim tek şikayetim yan dairenin müzik sesi demiş. Onu bile şikayet etmedim demiş. Ki onlar müziği kısabilir bu sizin elinizde olan bir problem değil demiş.
20 lik yöneticinin gazabına uğradık resmen.
Malim terör estirilecek noktayı ben çok iyi bilirim, o en son iştir. Doğru iletişim herşeyden önce gelir. Bak iiyi ki estirmemişim. Anlamadan dinlemeden celallenilmez. Boşu boşuna kötü olacaktık insanlarla.

aynen kuzu ihnal etmeden gidin
annemde var uyku apnesi cici:) bizim eve geldiği zaman sabaha kadar uyuyamıyorum babamda sesini dinleyerek uyuyomus. sesi çıkmayınca kalbi duruyomus o an çünkü

nefes almasini da cok kolaylaştırır bant cicim:) uykusunu o yüzden alamiyo olabilir. horlayarak uyumak insani uyurken bile yoran dinlenmesini engelleyen bişey. esim rahat nefes alinca horlamaz çünkü

boşuna dünya savaşlarını kadınlar çıkarttı demiyolar kıza bak siteye laf edilmesin diye milleti birbirine düşürmüş.

demekki adam ben horlama sesi duyuyosam bizden haydi haydi ses gider diye düşünüp sormuş belki komsularla tanıştıktan sonra seversin evini bak yavaş yavaş herşey de yoluna giriyo

İki adrenalin yaşardık ne var yaniUzlaşmacı olunca da ayrıca sehsü oluyon kadın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…