Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mesaj da değil yüzüme dedi hadsiz birde
Çok zor birinci sınıf çocuğu hocanın surarinaa atiyormus kağıdı BN bunu yapmam hocaaaaa diyerek
Bu devirde öğretmeni sayan kslmadi
Devam etsinler. Çocukların eğitim almak için öğretmenden başka çareleri yok. Kendi çocuklarına kötülükleri..
Söylenecek çok şey var da kuzum, boşver..

Yönetime şikayet için gitmedim duvar yapısını öğrenmek için gittim. Böyle birşeyin şikayeti olur mu, çok üzüldüm bunu duyduğuma demiş.
İlk mesajdan sonra ikinci msji okuyunca sakinledim cicim yoksa baya okkalı yazicaktim ama sorun çözülmüş iyi bari sevindim buna hele çalışma düzeninize daha çok sevindim canım inşallah gönlünüzce olsun herşey.demek hemen hamile kal dedi doktorcun öyle mi hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah

Kistim çok büyümüş seksü şempazem. 5.8 cm olmuş. Aralıkta 3cm di.
Gebe kalırsan östrojen hormonundan dolayı baskılanıp küçülecek dedi. Biran evvel kalmaya çalış dedi. Ama bu evde resmen libidolarımı aldırmış gibiyim
Adam yaklaşsa bile sinirlerim bozuluyor. Herşeye sinirlerim bozuluyor. Modum çok düşük. Bide adamın çalışma saatleri artıp iyice uzaklaşınca hepten tek kaldım.
Hiçbirşeye istek ve mutluluk duymuyorum,heves etmiyorum. Hapise tıkmışlar sanırsın. Ben ben değilim resmen
Nasıl kurtulucam bu psikolojiden, nasıl toparlıcam. Sanki bu ruh halini üstümden atmadan gebe kalmak da doğru olmaz gibi. Hormonlar beni daha da delirtirse Bakırköy'lük olurum hepten.

Ben geldim, spor yaparken okumaya çalıştım.
B Brunello Cicinelli canım bütün gelişmeleri gel gitli bir şekilde okudum komşuna önce sövdüm, sonra aferin dedim
Bebeğe karar vermenize ayrıca sevindim kist aynen erir hamilelikte, benimde 5 cm vardı.
Eve de alışırsın bence, sirkeli sularla şöyle sil evi güzelce, oku üfle. Nazardan da ısınamamış olabilirsin, pis nefisler gitsin bir üstünüzden
Çalışma saatleri içinde gözün aydın, biz dedik değil mi sana

Canını yerim seninnn
Ye beni, dünden beri sinirlerim bozuk, manyak bir veli var beni çıldırttı artık. Çocuğumu tehdit edip duruyor, dün çocuğuma sakın yaklaşma dediğim halde yine tehdit etmiş.
Pazartesi idareyle görüşücem, eşim yanımda gelmiyor ona ayrı sinirim bozuldu.
Öyle işte...

Pislige bah heleeee çarkına ederim bahh benim benim aşkımi kim tehtid eder lann terbiyesize bah konuş gülüm idare ile terbiyesine bakarmısın derdine ne oldu da böyle ahlaksızlık edio

Pislige bah heleeee çarkına ederim bahh benim benim aşkımi kim tehtid eder lann terbiyesize bah konuş gülüm idare ile terbiyesine bakarmısın derdine ne oldu da böyle ahlaksızlık edio
Canım kadın normal değil, birinci sınıftan beri takık, çocuğu da acayip, annesinin suçu çocuğun da kabahati yok. Öyle annesi olunca çocukta uyumsuz olur.
Sınıftan anlaştığı tek kişi yok kadının.
Çocuk da o durumda, benim çocuğum yapmaz o bir tane, kimse sevmiyor, öğretmen de sevmiyor ayrım yapıyor modunda.
Çocuğuyla oynayan tek çocuk benim çocuğumdu ama sürekli vurdu dövdü diye şikayetler edince, oğluma artık uzak durmasını telkin edip durdum.
Anne peşimi bırakmıyor, rahatsız ediyor bıktım diyor benimki de.
Kadına dün öğretmenin yanında dedim, çocuğuma bir daha on adımdan fazla yaklaşırsanız, tehdit ederseniz, iyi niyetle dahi konuşmaya çalışırsanız sizi savcılığa veririm dedim, kadın bir şey yapamazsın diyor ya. Bildiğin hasta, idare tarafından da mimli zaten.
Dün bunu dedikten sonra oğlumu görüp yine tehdit etmiş, sabah söyledi oğlum.
Öğretmene ilettim hemen, ne yapalım bize yol gösterin diye, o da böyle olmayacak idare ile görüşelim artık bu durumu dedi.
Ama eşim gelmiyor benle ona çok kızgınım, zaten sinirim bozuk.

Öyle işte keyfim yok tadım yok hiç sizi de bunaltmıyım
Olurmu oyle sey varya sizleri gordukce cocugun okul yasinin gelmesnden korkuyorum

B Brunello Cicinelli ben sey duymustum aklima o geldi simdi tasindiginiz evde sizden onceki yasayanlar sknti yasadysa tartistiysa vs yeni tasinana da o kotu enerjinin gectignj duymustum negonun sirkeli suyla heryeri sil demesnden sonra aklima geldi bencede bi oku ve sirkeli suyla kapi mermeri dahil heryeri sil cnm ve kotulukleri kovaladigini dusun arinmis oldgnu dusun

Öyle işte keyfim yok tadım yok hiç sizi de bunaltmıyım
Vallahi demiştiniz negom. Siz ne deseniz doğru söylersiniz zaten. Sizler olmasanız ben ne yaparmışım
Sirke kokusuna tahammülüm yok ama silicem negom. Çünkü bu eve çıktık diye o kadar kıskanan oldu ki.. Eşimin tarafından tabiki. Nazarlamışlardır. Hepsi kem gözlü zaten, mavi mavi
Ya o nasıl kadınmış negom. Ruh hastası mı o, şok geçirdim. Çocuğa takmak nedir, tehdit nedir. Ayyy Allahım işte biz nelerle nelerle uğraşıyoruz okulda ya. Öğretmene ve sana Allah sabır versin
Çok bulaşmayada gelmez gibi. Öğretmene havale et.

Sıfır ev cay'ım. İlk biz oturuyoruz. Ama çok nazara gelmiş olabiliriz nego da öyle dedi. Gelenin gidenin gözü çok kaldı. Hatta arkadaşın annesi bile taşınmış bizim siteye 2 günde karar verip.
Sirke ile sileyim en iyisi evet.

Cicim öğretmen baş edemiyor, kadında bıktı ki haklı, benim öğretmenle olan sıkıntılarımı biliyorsun, ona rağmen bir gün saygısızlık yapmadım yapmam da.
Öğretmen de özür dileyen ben oldum, kusura bakmayın sizin yanınızda konuşmak istemedim ama gördünüz yapıştı kadın diye.
Öğretmen dedi açık açık, nego hanım bir gün çocuğum yapmaz demedi, öyle mi hocam konuşurum, sorunları çözelim dedi bana her zaman diye.
İdare umarım halleder. Beni buluyor bütün manyaklar

Bizim öğretmen velilere kızıyo sınıf içine ben istemeden gerekli görmeden kimse karışmasın diyo. Bi kere oldu öyle bi durum idareyle hallettiler ama çocuk aynı.
Ve çocuk yalnız.
Kötü davranış yaptıkça çıcuklar uzak duruyo onlar uzak durdukça kötü davranıyo.

Çocuğu kazanmak için toplu bişey yapılmalı ama kimse uğraşmıyo

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…