Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vallahi biraz içim rahatladı şamdanım. Ama hala evi sevmiyorum
Dün çok pis kavga ettik geyşayla. Okul çıkışı birşeyler yemek için bir mekana gittik hem de yalıtım araştıracaktık.
Sinirlerime hakim olamayarak mekanda hüngür hüngür eski evimi özledim diye ağlamaya başladım. Eşim de çok sinirlendi ben bu eve niye çıktım cici seni mutlu etmek için çıkmadım mı dedi. Önceki eve de laf ediyordun nereye elimi atsam elimde kalıyor diyordun buraya da laf ediyorsun neden seni mutlu etmek bu kadar zor dedi.
Ve bende dönüp dedim ki:
"Ama nereye elimi atsam elimde kalıyordu..."

Sonunda mahcup olabilmisler çok şükür
Zaten horlayan bir insnan nabalirisin benm eniştem de çok horlardi hemde naisl sanırsın gemi kalkıyor
Yaaa bilmiyirm insanlarmz fazla mi tahammulsuz yoksa işleri yok kaosla mi ugrasiyorlar

Bu arada sana ihtiyacım var demişsin
Ben hep yanındayım bir nefes kadar yakinindayim.bebek

Niyetleri anladığım kadarıyla kötü değilmiş sultanım. Şikayet için de gitmemiş zaten yönetime. Geyşanın mesleğini öğrenince 180 derece dönüş yapmadıysa böyle anlatmış yani ama ben inandım iyi niyetine.
Tabi sorunun çözümü havada kaldı o ayrı..
Biliyorum bana bir nefes kadar yakın olduğunu

Sizin gbi komşuyu bulmuşlar da bunuyorlar ah sen bana bn sana komşu olacaktık
Sen inandiysan hissettiysen no problem

En kısa zaman da çözümü de konuşun yavrm yoksa hep tedirgin olacaksın
Neyse ki bu olay böyle iyiye bağlandı da çocuk komşu gündemden kalkmadı

takıldığım nokta neden velilerle kavga ediyosun ki? ne gerek var

diğer şeyler için de üzüldüm ne deyim Allah yardımcın olsun canım
OgretneneÖğretmene sınıf grubunda hakaret ettiler ogretmende gruptan ayrildi ve tayin istiycrm dedi bir iki veli de bu nasil kaprisli bir ogretmn dedi bnde o velilere tepki gösterdim
Ağız dalaşı oldu birax

sen aglamissin ama ben anlatisina çok güldüm ya nolur kusura bakma
ama çok tatlısınız karı koca cidden

bakalım zamanla sevebilirsin cici bence herşey üst üste gelmişti şimdi yavaş yavaş ısınma faslına geçebilirsin:)

Bi iki arkadaş yapınca espri olsun diye olmuştu o zmnsa yazmıştım diye hatırlıyorum
Veli konusunda da ağız dalaşı oldu hocaya hakaret ettiler diye ne gerek vardı fln diye konu bu kisaca

OgretneneÖğretmene sınıf grubunda hakaret ettiler ogretmende gruptan ayrildi ve tayin istiycrm dedi bir iki veli de bu nasil kaprisli bir ogretmn dedi bnde o velilere tepki gösterdim
Ağız dalaşı oldu birax
Veliler tamamen sıyırdı günümüzde ya napıcaz bilmiyorum.
Epiduralden mi bozuluyor da bug a giriyor bu kadınlar ya. Vallahi ben bu konuya yorum yapmayayım, kib'ciler peşimde zaten.

O senin tatlılığın şamdanım
Kendini mahcup hissetti üzüldü gibi oldu nasıl kötü hissettim. Kurban olsun onlar senin horlamana dedim. Onun horlamasını yerim ben yav, en güzel sese değişmem
İnşallah sevebilirim şamdanım. Şuan 2 bin kira ödediğim evde yer yatağına pısmış vaziyette yatıyorum bazanın yatağını kaldırıp diğer odaya getirdik. Çok ağır tek başıma da kaldırıp geri götüremiyorum.
Diğer evde de problemler vardı ama kirası ucuzdu bari. 2binlik çile mi bu şimdi vallahi gülüyorum ağlanacak halime
Bu arada %95 çalışma saatleri 12 ye indiriliyormuş. 1+1e dönüş için zaman lazım demişler. Olsun 12 saat de büyük bir nimet. 8 de gitse akşam 8 de gelecek. Geyşanın akşam 8 de geldiği nerede görülmüş vallahi kalbime iner

B Brunello Cicinelli

Uzun mesaj okundu.
Komşuya kızıldı bolca.
Yöneticiye .oh yemek düşerken komşu özür diledi.
Yöneticiye sövmek vacip oldu.

Sövdüm elhamdülillah
Beni neden okumadın lan
Sırayla gidiyordum bonusum ben seni hiç okumaz mıyım bir seni okumayı çok severim bir de Turgut Özakman
Ayrıca şu Popo şaplaklı emojiyi göndererek keyfimi yerine getirmeyi başardın, ne zaman görsem keyiflenirim
Yöneticiye bende sövüyorum saat 13.00 den beri.
20'lik yaşı var türlü türlü huyu var,

Veliler tamamen sıyırdı günümüzde ya napıcaz bilmiyorum.
Epiduralden mi bozuluyor da bug a giriyor bu kadınlar ya. Vallahi ben bu konuya yorum yapmayayım, kib'ciler peşimde zaten.
Hocayı savundum diye aranızda birşey mi var diyen bile oldu neden bnn oğlum basariliymis kesin var dedi biri allahtan 35 kişilik sınıfta sadece 3 dengesiz var diğerleri destek cikti

Hocayı savundum diye aranızda birşey mi var diyen bile oldu neden bnn oğlum basariliymis kesin var dedi biri allahtan 35 kişilik sınıfta sadece 3 dengesiz var diğerleri destek cikti
Gerçekten inanılmaz
Bence dava etmelisin. Aranızda birşey mi var ne demek ya.. İftiradır bu, hakarettir. Eşin okusa belki aile yıkılmasına neden olacak. Dengesiz bir eşin olsa belki kadın cinayetine gidecek. Bu lafa susulmaz kuzum. Hakkını ara.
Günümüz velilerinin çoğunluğu malesef çok hadsiz. Ama insanları değil, medyayı ve sistemi suçluyorum. Öyle şeyler yansıta yansıta hepimize düşman ettiler. E bir de şikayet hatları vs. Öğretmenlik iyice itibarını kaybetti. Öğrenci de veli de tepemize çıktı. İşimizi yapamaz hale geldik. Çok üzücü.
B Brunello Cicinelli insallah tum tadini kaciran seyler istedgn gbi bi hale donusur cnm zaman herswyin ilaci derler bakalim hersey yoluna girer insallah
İnşallah çayım Zamana bırakmaktan başka yolum yok zaten..

Mesaj da değil yüzüme dedi hadsiz birde
Çok zor birinci sınıf çocuğu hocanın surarinaa atiyormus kağıdı BN bunu yapmam hocaaaaa diyerek
Bu devirde öğretmeni sayan kslmadi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…