- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #33.121
Vallahi biraz içim rahatladı şamdanım. Ama hala evi sevmiyorumaynen kuzu ihnal etmeden gidin
annemde var uyku apnesi cici:) bizim eve geldiği zaman sabaha kadar uyuyamıyorumbabamda sesini dinleyerek uyuyomus. sesi çıkmayınca kalbi duruyomus o an çünkü
nefes almasini da cok kolaylaştırır bant cicim:) uykusunu o yüzden alamiyo olabilir. horlayarak uyumak insani uyurken bile yoran dinlenmesini engelleyen bişey. esim rahat nefes alinca horlamaz çünkü
boşuna dünya savaşlarını kadınlar çıkarttı demiyolarkıza bak siteye laf edilmesin diye milleti birbirine düşürmüş.
demekki adam ben horlama sesi duyuyosam bizden haydi haydi ses gider diye düşünüp sormuşbelki komsularla tanıştıktan sonra seversin evini bak yavaş yavaş herşey de yoluna giriyo
Yaaaa demek öyle kız hınzırİki adrenalin yaşardık ne var yaniUzlaşmacı olunca da ayrıca sehsü oluyon kadın
Sonunda mahcup olabilmisler çok şükürGÜNCELLEME
Kızlar demin adam eşimi aramış. Eşim aradı anlattı şimdi.
Eşim, "böyle böyle bir rahatsızlık yaşamışsınız. Ben elimden gelen çabayı gösterdim. Ses yalıtımı sordum ama ev sahibi yanaşmıyor ben dr kiracı olarak yaptırmam. Sadece sorunu eşimle konuşmuşsunuz yönetime bildirmeniz hoş olmadı. Şu son 1 haftadır hastayım ondan ses fazla gelmiş olabilir" demiş. Ben hastalığım geçene kadar diğer odada yatıcam dün diğer odada yattım ses geldi mi diye sormuş. Bide polis olduğum için çok yoruluyorum o da horultu sesine neden olabiliyor demiş
Adam hiç ses gelmedi aksine gece ben çok horlamışım, eşim uyandırdı insanlara laf ettin şimdi sen insanları rahatsız edeceksin dedi mahcup hissettim demiş, eee Allahın sopası var mı
Adam çok özür dilemiş. Yönetime şikayet için gitmedim duvar yapısını öğrenmek için gittim. Böyle birşeyin şikayeti olur mu, çok üzüldüm bunu duyduğuma demiş. Sizin elinizde olmayan bir problem bu, bakın bende horlayabiliyorum sorun evde, sizde değil demiş. Düzeninizi bozmayın orası sizin yatak odanız tabiki orda yatacaksınız demiş. Biz en başından beri sizi gördüğmüzden beri ne kadar iyi insanlar diye konuşuyoruz. Samimiyeti ilerletiriz, yemeğe gider geliriz falan demiş.
Eşim de inşallah demiş.
Konu kapanmış ama havada kaldı tabi. Ama bir yandan içim rahatladı. En azından adamın tavrı hoş olmuş..
ByNkoaLa
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
Bonus
@minik kalp0753
@Negohatun
@malii
kk birinci noteri
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Kajmery34
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@D e f n e
@Amecey
@Kubdef
@bil ge
@KedidirKedii
C Cay6
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@kukrim27
@Monny
@efuulimm
@Pembe Bal10cuk
@BenSero
@baby0101
@Calcifer
@tosia
@_CaNanSu_
@Calciferr
Niyetleri anladığım kadarıyla kötü değilmiş sultanım. Şikayet için de gitmemiş zaten yönetime. Geyşanın mesleğini öğrenince 180 derece dönüş yapmadıysa böyle anlatmış yaniSonunda mahcup olabilmisler çok şükür
Zaten horlayan bir insnan nabalirisin benm eniştem de çok horlardi hemde naisl sanırsın gemi kalkıyor
Yaaa bilmiyirm insanlarmz fazla mi tahammulsuz yoksa işleri yok kaosla mi ugrasiyorlar
Bu arada sana ihtiyacım var demişsin
Ben hep yanındayım bir nefes kadar yakinindayim.bebek
VışşşşYaaaa demek öyle kız hınzır. Beni sehsü bulurken çok sehsü oluyorsun malim, sana kabaran birşey var ismi lazım değil baş harfi Cici
Eki Görüntüle 2546491
Sizin gbi komşuyu bulmuşlar da bunuyorlar ah sen bana bn sana komşu olacaktıkNiyetleri anladığım kadarıyla kötü değilmiş sultanım. Şikayet için de gitmemiş zaten yönetime. Geyşanın mesleğini öğrenince 180 derece dönüş yapmadıysa böyle anlatmış yaniama ben inandım iyi niyetine.
Tabi sorunun çözümü havada kaldı o ayrı..
Biliyorum bana bir nefes kadar yakın olduğunu
OgretneneÖğretmene sınıf grubunda hakaret ettiler ogretmende gruptan ayrildi ve tayin istiycrm dedi bir iki veli de bu nasil kaprisli bir ogretmn dedi bnde o velilere tepki gösterdimtakıldığım nokta neden velilerle kavga ediyosun ki? ne gerek var
diğer şeyler için de üzüldüm ne deyim Allah yardımcın olsun canım
Vallahi biraz içim rahatladı şamdanım. Ama hala evi sevmiyorum
Dün çok pis kavga ettik geyşayla. Okul çıkışı birşeyler yemek için bir mekana gittik hem de yalıtım araştıracaktık.
Sinirlerime hakim olamayarak mekanda hüngür hüngür eski evimi özledim diye ağlamaya başladım. Eşim de çok sinirlendi ben bu eve niye çıktım cici seni mutlu etmek için çıkmadım mı dedi. Önceki eve de laf ediyordun nereye elimi atsam elimde kalıyor diyordun buraya da laf ediyorsun neden seni mutlu etmek bu kadar zor dedi.
Ve bende dönüp dedim ki:
"Ama nereye elimi atsam elimde kalıyordu..."
Bi iki arkadaş yapınca espri olsun diye olmuştu o zmnsa yazmıştım diye hatırlıyorumKuzum son topiğe girdiğin dönemlerde attığın fotoğraflar burda hoş karşılanmadı. Hoş bulmadım, üyeler çok rahatsız oldu. Bende rahatsız oldum. Seni etiketleyerek bunu dile getirmiştim bilmiyorum okudun mu onları.
Okumadıysan da bilgin olsun. Okuduysan da tekrarlamış olayım. Eğer geleceksen, aramızda bulunacaksan herhangi bir müstehcen ve rahatsız edici bir foto bir daha paylaşmamanı rica ediyorum.
Öte yandan veliler arası kavga bence de hoş değil ve çok yanlış. Çocuklar sizleri örnek alıyor unutmayın. Anneler böyle yaparsa çocuklardan ne bekleyeceksiniz. İyi geçinmelerini mi?
Veliler tamamen sıyırdı günümüzde ya napıcaz bilmiyorum.OgretneneÖğretmene sınıf grubunda hakaret ettiler ogretmende gruptan ayrildi ve tayin istiycrm dedi bir iki veli de bu nasil kaprisli bir ogretmn dedi bnde o velilere tepki gösterdim
Ağız dalaşı oldu birax
Veliler tamamen sıyırdı günümüzde ya napıcaz bilmiyorum.
Epiduralden mi bozuluyor da bug a giriyor bu kadınlar ya. Vallahi ben bu konuya yorum yapmayayım, kib'ciler peşimde zaten.
O senin tatlılığın şamdanımsen aglamissin ama ben anlatisina çok güldüm yanolur kusura bakma
ama çok tatlısınız karı koca cidden
bakalım zamanla sevebilirsin cici benceherşey üst üste gelmişti şimdi yavaş yavaş ısınma faslına geçebilirsin:)
B Brunello Cicinelli
Uzun mesaj okundu.
Komşuya kızıldı bolca.
Yöneticiye .oh yemek düşerken komşu özür diledi.
Yöneticiye sövmek vacip oldu.
Sövdüm elhamdülillah
Beni neden okumadın lan
Sırayla gidiyordum bonusum ben seni hiç okumaz mıyım
Hocayı savundum diye aranızda birşey mi var diyen bile oldu neden bnn oğlum basariliymis kesin var dedi biri allahtan 35 kişilik sınıfta sadece 3 dengesiz var diğerleri destek ciktiVeliler tamamen sıyırdı günümüzde ya napıcaz bilmiyorum.
Epiduralden mi bozuluyor da bug a giriyor bu kadınlar ya. Vallahi ben bu konuya yorum yapmayayım, kib'ciler peşimde zaten.
Gerçekten inanılmazHocayı savundum diye aranızda birşey mi var diyen bile oldu neden bnn oğlum basariliymis kesin var dedi biri allahtan 35 kişilik sınıfta sadece 3 dengesiz var diğerleri destek cikti
İnşallah çayımB Brunello Cicinelli insallah tum tadini kaciran seyler istedgn gbi bi hale donusur cnm zaman herswyin ilaci derler bakalim hersey yoluna girer insallah
Mesaj da değil yüzüme dedi hadsiz birdeGerçekten inanılmaz
Bence dava etmelisin. Aranızda birşey mi var ne demek ya.. İftiradır bu, hakarettir. Eşin okusa belki aile yıkılmasına neden olacak. Dengesiz bir eşin olsa belki kadın cinayetine gidecek. Bu lafa susulmaz kuzum. Hakkını ara.
Günümüz velilerinin çoğunluğu malesef çok hadsiz. Ama insanları değil, medyayı ve sistemi suçluyorum. Öyle şeyler yansıta yansıta hepimize düşman ettiler. E bir de şikayet hatları vs. Öğretmenlik iyice itibarını kaybetti. Öğrenci de veli de tepemize çıktı. İşimizi yapamaz hale geldik. Çok üzücü.
İnşallah çayımZamana bırakmaktan başka yolum yok zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?