Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kuzum kadın elini kolunu sallaya sallaya giriyor. Geçen hafta daha müdüre direk şikayet ettik veli arkadaşla beraber, o kadını.
Çocuğun dışlanmasına tek sebep inan kadın, bütün veliler aynı fikirdeyiz. Çocuğunun davranış problemlerini kabul edip çözüm bulmak için uğraşsaydı, üç yılda çocuk düzelirdi, çok yol katederdi.
Ama benim çocuğum aslaaa yapmaz diyor
Çocuk geçen hafta gözümün önünde oğluma vurdu, ben arkadan izliyorum, oğlum döndü beni gördü, parmağımla sakın karşılık verme diye işaret yaptım. Kadına gözümle e gördüm, tek benim çocuğum değil kaç şikayet var diyorum ama yapmaz diyor

Oda rahatsız demek. Kabul etmiycek ne var benim küçük perişan etti beni son iki haftadır.
Ağlaya ağlaya dedim öğretmene ben napim bi akıl verin iyice kötü oldum çok sert davranmaya başladım dedim konuştu benimle sağolsun az daha ağlıyodum orda.

Kabul etmeyip napim bu ablası gibi değil zorlıycak beni.
Belki 1.sınıfta sorun çıkarıcak. Nerden bilim benim diye yapmaz mı diycem.
Konduramayanı hiç anlamıyorum ben yaa

Sabır konusunda da sınıfta kaldım anne olarak. Düzelticem inş kendimi.
Benimde iyi olmadığım döneme denk geldi.

Düzelir inşaallah Bonus, sıkıntıları çok iyi bilirim. Benim umudum da küçük oğlan, inşaallah onda okul konusunda zorlanmam diyorum

Pazartesi iş görüşmem var
Ne giysem acaba
Burdayım kuzum anneme gittim geldim bugün.
Son mesajlarımı oku derdimi anla. İnstagramdan bir daha yazmıyım parmaklarım ağrımasın
Şimdi okudum nerde manyak var seni buluyo mıknatıs gibi çekiyon ya.bi kurtulamadın şunlardan allah sabır versin hele o kocan uiiyy uiyy

Bunu hatırladın mı? Bunalt beni

Offff yükseldim
Dünya dillerine Nego ve Cici şansı diye tabirler eklenmeli. Seni bulanlar ayrı manyak beni bulanlar ayrı manyak
Çok şükür şuana dek 90 öğrenci okuttum, sadece anne baba olarak hesaplarsam 180 veli sahibi oldum. Hepsi değerli ve iyi insanlardı. Veliden yana şansım çok iyi gitti. Ama bu demek değil ki hep böyle devam edecek. İlla bu tip insanlarla bende birgün karşılaşıcam.
Eğitimi, pedagojiyi, öğretmene saygıyı, insana saygıyı bir kenara koydum da utanma da yok bunlarda. Utanma olmadım mı insan ziyanlık oluyor. Çaresiz dert oluyor.
B Brunello Cicinelli cici nazar aldıysanız sirkeyi komple dik kafaya. Onun kafası farklu gafa

İç dış yıka kendini
Yaaa
Sirkeyi sevmem ama Şahan gökbakar ı görünce bir ikna olmadım değil. Çoğunluğun aksine kendisini ve tüm tiplemelerini çok severim.
Eğer başıma birşey gelmeyecekse söylemek isterim ki Recep ivedik e de çok gülüyorum

Pazartesi iş görüşmem var
Ne giysem acaba

Şimdi okudum nerde manyak var seni buluyo mıknatıs gibi çekiyon ya.bi kurtulamadın şunlardan allah sabır versin hele o kocan uiiyy uiyy
Ayy iş görüşmesi miiiii inşaallah olumlu olur kuzum
Kocamı biliyorsun sen zaten
Manyak mıknatısı yapıcam nickimi
İnşallah da karşılaşma cicim o kadın adına ben utandım öğretmenden.
Cicim sence idare ile konuşayım mı yoksa çocuğumu uzak mı tutayım o çocuktan ne dersin?

Kuzum evin içinde varsa pohur ya da ada çayı yak odalarda gezdir.belli yerlere çay tabağına tuz koy negatifi alır.eve girerken ayetel kürsü de oku ben nazara inanırım .

Ağzına sağlık. Anında geri vites

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…