- 11 Nisan 2007
- 88.048
- 518.056
- 1.223
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #33.161
Havamızı nasıl değişsek kiyedi numara açtım, salata yoğurdumu yiyorum.
Üzüntüden diyeti bozmadım aferin bana
Büyüyorum galiba bonus, dün kadın konuştukça kalbim sıkıştı bütün günde sürdü ama, yine de diyorum bu da geçer ya huuu, rahat ol ❤
Kuzum kadın elini kolunu sallaya sallaya giriyor. Geçen hafta daha müdüre direk şikayet ettik veli arkadaşla beraber, o kadını.Bizim öğretmen velilere kızıyo sınıf içine ben istemeden gerekli görmeden kimse karışmasın diyo. Bi kere oldu öyle bi durum idareyle hallettiler ama çocuk aynı.
Ve çocuk yalnız.
Kötü davranış yaptıkça çıcuklar uzak duruyo onlar uzak durdukça kötü davranıyo.
Çocuğu kazanmak için toplu bişey yapılmalı ama kimse uğraşmıyo
Büyümeyip ne edelim Bonus, ölelim miİyi mi ettik büyüdük te bilmiyorum.
Bu ara aynı böyleyim
Kuzum kadın elini kolunu sallaya sallaya giriyor. Geçen hafta daha müdüre direk şikayet ettik veli arkadaşla beraber, o kadını.
Çocuğun dışlanmasına tek sebep inan kadın, bütün veliler aynı fikirdeyiz. Çocuğunun davranış problemlerini kabul edip çözüm bulmak için uğraşsaydı, üç yılda çocuk düzelirdi, çok yol katederdi.
Ama benim çocuğum aslaaa yapmaz diyor
Çocuk geçen hafta gözümün önünde oğluma vurdu, ben arkadan izliyorum, oğlum döndü beni gördü, parmağımla sakın karşılık verme diye işaret yaptım. Kadına gözünşe gördüm, tek benim çocuğum değil kaç şikayet var diyorum ama yapmaz diyor
Büyümeyip ne edelim Bonus, ölelim mi
Modun güzelmiş
Düzelir inşaallah Bonus, sıkıntıları çok iyi bilirim. Benim umudum da küçük oğlan, inşaallah onda okul konusunda zorlanmam diyorumOda rahatsız demek. Kabul etmiycek ne var benim küçük perişan etti beni son iki haftadır.
Ağlaya ağlaya dedim öğretmene ben napim bi akıl verin iyice kötü oldum çok sert davranmaya başladım dedim konuştu benimle sağolsın az daha ağlıyodum orda.
Kabul etmeyip napim bu ablası gibi değil zorlıycak beni.
Belki 1.sınıfta sorun çıkarıcak. Nerden bilim benim diye yapmaz mı diycem.
Konduramayanı hiç anlamıyorum ben yaa
Sabır konusunda da sınıfta kaldım anne olarak. Düzelticem inş kendimi.
Benimde iyi olmadığım döneme denk geldi.
ben geldim ya ondandırUlan yaa tam uzandım şarj aletine 3-4 metre uzağım şarjım %4 müş
Burdayım kuzum anneme gittim geldim bugün.
Şimdi okudumBurdayım kuzum anneme gittim geldim bugün.
Son mesajlarımı oku derdimi anla. İnstagramdan bir daha yazmıyım parmaklarım ağrımasın
Offff yükseldimBunu hatırladın mı? Bunalt beni
Dünya dillerine Nego ve Cici şansı diye tabirler eklenmeli. Seni bulanlar ayrı manyak beni bulanlar ayrı manyakCicim öğretmen baş edemiyor, kadında bıktı ki haklı, benim öğretmenle olan sıkıntılarımı biliyorsun, ona rağmen bir gün saygısızlık yapmadım yapmam da.
Öğretmen de özür dileyen ben oldum, kusura bakmayın sizin yanınızda konuşmak istemedim ama gördünüz yapıştı kadın diye.
Öğretmen dedi açık açık, nego hanım bir gün çocuğum yapmaz demedi, öyle mi hocam konuşurum, sorunları çözelim dedi bana her zaman diye.
İdare umarım halleder. Beni buluyor bütün manyaklar
YaaaB Brunello Cicinelli cici nazar aldıysanız sirkeyi komple dik kafaya. Onun kafası farklu gafa
İç dış yıka kendini
Ayy iş görüşmesi miiiiiPazartesi iş görüşmem var
Ne giysem acaba
Şimdi okudumnerde manyak var seni buluyo mıknatıs gibi çekiyon ya.bi kurtulamadın şunlardan allah sabır versin hele o kocan uiiyy uiyy
İnşallah da karşılaşma cicimOffff yükseldim
Dünya dillerine Nego ve Cici şansı diye tabirler eklenmeli. Seni bulanlar ayrı manyak beni bulanlar ayrı manyak
Çok şükür şuana dek 90 öğrenci okuttum, sadece anne baba olarak hesaplarsam 180 veli sahibi oldum. Hepsi değerli ve iyi insanlardı. Veliden yana şansım çok iyi gitti. Ama bu demek değil ki hep böyle devam edecek. İlla bu tip insanlarla bende birgün karşılaşıcam.
Eğitimi, pedagojiyi, öğretmene saygıyı, insana saygıyı bir kenara koydum da utanma da yok bunlarda. Utanma olmadım mı insan ziyanlık oluyor. Çaresiz dert oluyor.
Yaaa
Sirkeyi sevmem ama Şahan gökbakar ı görünce bir ikna olmadım değil. Çoğunluğun aksine kendisini ve tüm tiplemelerini çok severim.
Eğer başıma birşey gelmeyecekse söylemek isterim ki Recep ivedik e de çok gülüyorum
Kuzum evin içinde varsa pohur ya da ada çayı yak odalarda gezdir.belli yerlere çay tabağına tuz koy negatifi alır.eve girerken ayetel kürsü de oku ben nazara inanırım .Offff yükseldim
Dünya dillerine Nego ve Cici şansı diye tabirler eklenmeli. Seni bulanlar ayrı manyak beni bulanlar ayrı manyak
Çok şükür şuana dek 90 öğrenci okuttum, sadece anne baba olarak hesaplarsam 180 veli sahibi oldum. Hepsi değerli ve iyi insanlardı. Veliden yana şansım çok iyi gitti. Ama bu demek değil ki hep böyle devam edecek. İlla bu tip insanlarla bende birgün karşılaşıcam.
Eğitimi, pedagojiyi, öğretmene saygıyı, insana saygıyı bir kenara koydum da utanma da yok bunlarda. Utanma olmadım mı insan ziyanlık oluyor. Çaresiz dert oluyor.
Yaaa
Sirkeyi sevmem ama Şahan gökbakar ı görünce bir ikna olmadım değil. Çoğunluğun aksine kendisini ve tüm tiplemelerini çok severim.
Eğer başıma birşey gelmeyecekse söylemek isterim ki Recep ivedik e de çok gülüyorum
Ağzına sağlık. Anında geri vitesGÜNCELLEME
Kızlar demin adam eşimi aramış. Eşim aradı anlattı şimdi.
Eşim, "böyle böyle bir rahatsızlık yaşamışsınız. Ben elimden gelen çabayı gösterdim. Ses yalıtımı sordum ama ev sahibi yanaşmıyor ben dr kiracı olarak yaptırmam. Sadece sorunu eşimle konuşmuşsunuz yönetime bildirmeniz hoş olmadı. Şu son 1 haftadır hastayım ondan ses fazla gelmiş olabilir" demiş. Ben hastalığım geçene kadar diğer odada yatıcam dün diğer odada yattım ses geldi mi diye sormuş. Bide polis olduğum için çok yoruluyorum o da horultu sesine neden olabiliyor demiş
Adam hiç ses gelmedi aksine gece ben çok horlamışım, eşim uyandırdı insanlara laf ettin şimdi sen insanları rahatsız edeceksin dedi mahcup hissettim demiş, eee Allahın sopası var mı
Adam çok özür dilemiş. Yönetime şikayet için gitmedim duvar yapısını öğrenmek için gittim. Böyle birşeyin şikayeti olur mu, çok üzüldüm bunu duyduğuma demiş. Sizin elinizde olmayan bir problem bu, bakın bende horlayabiliyorum sorun evde, sizde değil demiş. Düzeninizi bozmayın orası sizin yatak odanız tabiki orda yatacaksınız demiş. Biz en başından beri sizi gördüğmüzden beri ne kadar iyi insanlar diye konuşuyoruz. Samimiyeti ilerletiriz, yemeğe gider geliriz falan demiş.
Eşim de inşallah demiş.
Konu kapanmış ama havada kaldı tabi. Ama bir yandan içim rahatladı. En azından adamın tavrı hoş olmuş..
@RosSsS
@RosSsS
@Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
Bonus
@minik kalp0753
Nego
@malii
@samdan
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Kajmery34
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@D e f n e
@Amecey
@Kubdef
@bil ge
@KedidirKedii
@Cay6
Jawlensky
@Dilos06
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@kukrim27
@Monny
@efuulimm
@Pembe Bal10cuk
@BenSero
@baby0101
@Calcifer
@tosia
@_CaNanSu_
C Calcifer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?