Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

aynen öyle canım ya. ama ben hiç dayak yemeden bitirdim okulu cidden bi kere sınıf sıra dayağına çekilmişti sadece. benle alakası olmadığı için kafama takmamistim ben.

benim çocuğumdan tek beklentim var o da insani yönde. kendini tanısin bilsin. olumsuz veya kötü yönlerini törpülemeyi öğrensin istiyorum. iyi bi insan olmaya çalışsın. hepimizin var eksik yanlış zayıf noktaları. onun da olacak. bununla yaşamayı buna çözüm bulmayı basarsin yeter.

yoksa herkes atomu parcalarsa temizliği kim yapacak? kim kasapta caliscak? kim tamirci olacak?

Belkıs ben de yanlış düşünüyorum bilemiyorum:) ama hırpalanmış bi çocukluk geçirmis iyi meslek sahibi sorunlu bi yetiskin yerine basit bi işi olan mutlu kendini bilen bi insan yetistirmeyi tercih ederim ben şahsen:)

Kederimi ye samdan ben kederlenmiyim de kim kederlensin yavru ceylanım,herif yamacimda sıcak nefesiyle ensemi ısıtıyor,yani düşün arkam dönük yatıyorum bu durumda ay ben ne anlattım

baya acıklı bişey anlattin bence kuzum:) ben anladım senin kederini yüreğimde hissettim
az kaldı ya sabir deyip beklicen

ahh ahhh bu topik libissizlikten öliyyy sen sahalara geri dönünce topla bizi

Adam elinden geleni yapıyor ama yan dairelere ses gider korkusuyla kaçar buluyorum kendimi
Adam üniformayla bile etkilemeyi başaramıyor beni daha ne yapsın
Şu evde 1 kere oldu onda da hadi yeter diye ensesine şaplak atasım geldi. Öyle bir haz almamak.
Ben bu hallere düşecek gacı mıydım be
Tam Kasım üstü olana bak.

Cicim mesajını yeni okuyabildim. Yani karşı komşunuz tam bir malmis. Laf oyunları vs. Tıpkı yöneticiler gibi horlama sesi ne kadar gidebilir ki? Bizim yandan da geliyor ama durup dinlemen lazim. Demekki sorunlu tiplermis lütfen muhatap olmayın.

Babam hastaneye kaldırıldı misafirim de vardı yoğun ve stresli bir gün geçirdim 3 kez anjiyo olmuştu çünkü en son 2 ay önce olmuştu korkuttu bizi elhamdülillah bir şeyi yokmuş. Kalbi neden sıkışmış bulamadılar taburcu ettiler 5 saat hastanede kaldı. Ancak giriyorum buraya da. Rabbim sağlıktan sihhatten ağız tadından ayirmasin...

Jawlensky senmiydin kız o aralıkta çocuk yaptım diye ısrar eden

En erken ocak oluyo bi kere bize gelişi zaten şubat mart
Yo benimki Aralık görünüyor doğumu ben Aralık istemiyordum ama nasip böyle çıktı. İkiz olduğu için aralığı görür muyuz bilemem.

Şamdanım ben dayak derken aile içi şiddeti kastettim. Aile içinde anne babasından dayak yiyerek büyümeyen yoktur demek istemiştim. Yoksa bende öğretmenimden hiç dayak yemeden okul bitirdim.
Anne babasından fazla dayak yiyen bir nesil olduğumuz için 26-35 yaş arası ondan çocuklarımızın üstüne fazla titrer olduk.
Tamamen benim teorim, herhangi bir veriye dayanmıyor
Sana katılıyorum çocuğa bakış açın için şamdanım.

çok geçmiş olsun canım. Allah sağlık afiyet versin babana. acaba biseye mi üzüldü kafasına taktı
inşallah tekrarı olmaz

Psikolojimi iyi etmek şu an evde ki kekle bakisiyoruz,gece gece tramisu yapsam mı yapmasam mi diye kekin başında aldım solugu

Eki Görüntüle 2546630
2 saat kendimi ikna ederek su içmeye gidebildim. Ben bozuk muyum acaba yav Şöyle şeyler yapmayın bakın kendimden soğuyorum
Ayy çok geçmiş olsun kuzum benim ya Allah acil şifa versin
Allah dermansız dert vermesin hepsi geçer..
Biz sorunu çözdük kuzum. Adam şikayet etmemiş mal yönetici yanlış anlamış.
Eşim adamla konuştu. Adam özür diledi asla öyle bir niyetinin olmadığını söyledi.
Hatta gece kendisi çok horlamış eşi de uyandırıp millete laf ettin bak şimdi sen onları rahatsız edeceksin demiş Allahın sopası yok
Tatlıya bağlandı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…